English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ak Villa sutra dobije sto je dosta realno, ide na vrh EPL, a mozda ostane tamo na kraju kola
ARSENAL4ever
Lijepi strah, znaci da bez publike nema sanse
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Pa nema. Zato niste ni primirisali pobjedi više od 10 godina na Anfieldu u ligi
Plavci da su pametni prodali bi ga, uzasna povreda
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Proziva on često publiku, nije ovo nešto novo.SoloControTutti je napisao/la: ↑21 dec 2023, 09:08Jurgen 100% u pravu, bilo je vrijeme da kaze nesto ovako, publika na Anfield-u postala previse razmazena nakon par trofeja.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne gode nam svjetla reflektora
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Prepao se da ga ne stigne Arteta u njegovom rekordu od jednog trofeja EPL

Rođen s tobom da budem
Mozemo li ocekivat super ligu ponovo?
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
La liga je svakako pod kontrolom uefa-e, kao i francuzi koje kontrolira khelaifi. Jedino me čudi ovako brza reakcija uniteda, s obzirom da su vlasnici glazeri, kontao sam da jedva čekaju SL.
Najgora je ova licemjernost. Da je to postena i cestita liga bez mrlje pa ni po muke. Fol im stalo do navijaca
Eno citam po twitteru, satrase navijaci ligu zbog ovoga.

Eno citam po twitteru, satrase navijaci ligu zbog ovoga.
Znaci opet ovaj cirkus dosao na red. Jedni hoce, jedni nece, jedni ne smiju. Bjezi jbt.
Meni jedino sto je zapalo za oko kod super lige je "besplatno gledanje", sto u prevodu znaci spamovanje sa reklamama i sponzorima i na kraju bi se pretvorilo u americki format sporta gdje i komentatori u pola tekme citaju sponzorski tekst
Meni jedino sto je zapalo za oko kod super lige je "besplatno gledanje", sto u prevodu znaci spamovanje sa reklamama i sponzorima i na kraju bi se pretvorilo u americki format sporta gdje i komentatori u pola tekme citaju sponzorski tekst
Arsenal bi trebao razmisliti o ulasku u SL.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Zar nije superliga za europske velikane?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Kažu Englezi skloniti će ono "Barclays", a ubaciti "Super" ispred Premier League.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- JayCatwright
- Kontakt:
Ja mislim da ti sanjas Arsenal
Da ih sudija nije pokrao protiv Barcelone ono kad je RvP dobio crveni, osvojili bi titulu.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- wadethegreat
- Kontakt:
Kakav je ovaj Kane peh. Ode u Njemacku Alonso od Leverkuzena napravi neporazenu ekipu
Ili je the spurs curse

Ili je the spurs curse

Trenutno korisnika/ca: EBSCO, gigglessmoke, Proximic, Quartararo, sarajevskiMarlboro i 7 gostiju.