Onaj osjećaj kad te strese hladan tuš i kad izađeš iz kabine je vrhunski, ja bih se samo zbog njega vazda tuširao najhladnijom mogućom vodom.

Hladan tuš ti diže nivo dopamina u organizmu, jača imunitet i cirkulaciju.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Onaj osjećaj kad te strese hladan tuš i kad izađeš iz kabine je vrhunski, ja bih se samo zbog njega vazda tuširao najhladnijom mogućom vodom.
Ma pijem i ja Shiner to je dark beer, ali ovo sto on govori je drugo, to je mozda i 10% alkohola (nisam provjeravo), ne k'o obicne pive 4.5-5.5%soko je napisao/la: ↑21 dec 2023, 01:01
Ja najvise volim crno pivo, barrel aged stouts. Skupljam pive i rare bourbons.
Al nekako sve zavisi od vremena i skim sam. Sa nasim vecinom tucemo njemacka piva, uz mezu.
Ovako uz film, jedan dva ipas uz cips
A stouts kad sam za nekom drugom rajom, vecinom ameri sto ganjaju craft beer.
Sad je malo otanjilo al znao sam platiti flasu stouta po 100 dolara. Prodam za 800 dolara ovima sto skupljaju.
Pa i ja govorim o stouts, crna piva. Jos je stave u bure od bourbona, tu lezi neke pa cak i tri godine. Nekad bude double barrel, pa poslije bourbon stave u rye whisky ili apple brandy. Ti znaju biti po 16-20%.alemsa je napisao/la: ↑21 dec 2023, 02:51Ma pijem i ja Shiner to je dark beer, ali ovo sto on govori je drugo, to je mozda i 10% alkohola (nisam provjeravo), ne k'o obicne pive 4.5-5.5%soko je napisao/la: ↑21 dec 2023, 01:01
Al nekako sve zavisi od vremena i skim sam. Sa nasim vecinom tucemo njemacka piva, uz mezu.
Sad je malo otanjilo al znao sam platiti flasu stouta po 100 dolara. Prodam za 800 dolara ovima sto skupljaju.
soko je napisao/la: ↑21 dec 2023, 03:40Pa i ja govorim o stouts, crna piva. Jos je stave u bure od bourbona, tu lezi neke pa cak i tri godine. Nekad bude double barrel, pa poslije bourbon stave u rye whisky ili apple brandy. Ti znaju biti po 16-20%.alemsa je napisao/la: ↑21 dec 2023, 02:51Ma pijem i ja Shiner to je dark beer, ali ovo sto on govori je drugo, to je mozda i 10% alkohola (nisam provjeravo), ne k'o obicne pive 4.5-5.5%soko je napisao/la: ↑21 dec 2023, 01:01
Mi imamo beer shares, pijuckamo satima. To moras znati piti, bavim se sa tim jos od 2012.
https://www.beeradvocate.com/beer/profile/23222/527870/
Ja ovako već zadnjih 5 godina, nemam više iskreno ni volje da češće pijem a i ne volim na mahmurluku izgubiti pola dana, pogotovo kad moram na posao.
otkatko se kupam hladnom vodom pocela mi ponovo kosa rasti i cuna mi je veca za 3,4 cm
Pio sam. Fantastična.JayCatwright je napisao/la: ↑21 dec 2023, 09:28Jes da je poskupa, ali sam se navukao na ovu. Top mi je![]()
U Fabrika Coffee mi je dobra baš, ne znam imaju li kod vas oni?Marsal je napisao/la: ↑21 dec 2023, 09:31Pio sam. Fantastična.JayCatwright je napisao/la: ↑21 dec 2023, 09:28Jes da je poskupa, ali sam se navukao na ovu. Top mi je![]()
![]()
Samo u malo kojoj kafanici je znaju napravit dobro. Uglavnom naprave nes 3 u 1 sa po kile leda.![]()
Vjerovatno ali ipak je malo drugačije sad, dvije pekare (Koševo, Hrasno) su oštećene.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:58zaboravit ce se opet ovo oko Manje za 5-10 dana, kao i prosli put
isto kao sto se niko vise ni ne sjeca one dvije studentice i bilo kojeg slicnog "incidenta"
divi mu sina jest se isprsionumanumaye22 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 12:50Reko sam ja davno, pisat ce u knjigama o nama za 50-100 godina.![]()