KOjA je to KAMIKAZA ,zaprijetio wengeru jednom da ce izvrsiti harakiri ,ako ga ne povede ......Bosco je napisao/la:Mad Jens
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Ma ne samo da se ne ide bilo kuda,ja mislio da cijelo vrijeme gledam istu scenu ...sve isto ...nesto lik koluta lijevom nogomRaul_64 je napisao/la:Da..AllGunsBlazing je napisao/la:Arsenal nema ni jednog pravog krila, a ako se ne varam ovaj je i to lijevo..
evo jedan sa meca protiv Auxera gdje je igrao zadnjih 15,20 minuta...nije da ide bilo kuda al eto
[youtube][/youtube]

IO SONO INTERISTA
- Megamon
- Kontakt:
Samo za mog druga Bosca 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Megamon je napisao/la:Samo za mog druga Bosca
[youtube][/youtube]

Sve sam ih pregledo, sve klipove u kojima se pojavljuje njegovo ime.

Ova sezona Engleske premier lige je zapravo luda,sve je moguce i nista nije sigurno...evo jedan clanak koji zapravo govori da Arsenal i pored forme, mozda cak moze i do titule u EPL:
Pet utakmica suspenzije za Alexa Fergusona
Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson kažnjen je s pet utakmica zabrane vođenja svoje momčadi, objavio je Engleski nogometni savez (FA)..
Škotski će stručnjak morati platiti i 30.000 funti kazne, a sve zbog kritiziranja suca Martina Atkinsona nakon poraza od Chelseaja (2-1) u zaostaloj utakmici 18. kola Premierlige, odigranoj 1. ožujka. Ferguson se obrušio na suca zbog kaznenog udaraca koji je, po njegovom mišljenju, prestrogo dodijelio Chelseaju nakon kontakta Chrisa Smallinga s Jurijem Žirkovim, kao i zbog toga što nije isključio Davida Luiza nakon prekršaja na Javieru Hernandezu i Wayneu Rooneyju, unatoč činjenici što je tada već imao jedan žuti karton.
Ferguson je pred Disciplinskim odborom FA-a pokušao osporiti optužbe, ali je krovno tijelo engleskog nogometa u srijedu objavilo kako je neovisna komisija dokazala optužbe. Škot je dobio tri utakmice suspenzije za ovaj prekršaj, a još su mu dvije dodane budući da je bio uvjetno kažnjen zbog lanjskog kritiziranja suca Alana Wileyja.
Kazna koja je odmah stupila na snagu znači da Ferguson neće moći voditi United u utakmicama Premierlige protiv West Hama, Fulhama, Evertona i Arsenala, te u dvoboju polufinala FA Cupa protiv Manchester Cityja.

Pet utakmica suspenzije za Alexa Fergusona
Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson kažnjen je s pet utakmica zabrane vođenja svoje momčadi, objavio je Engleski nogometni savez (FA)..
Škotski će stručnjak morati platiti i 30.000 funti kazne, a sve zbog kritiziranja suca Martina Atkinsona nakon poraza od Chelseaja (2-1) u zaostaloj utakmici 18. kola Premierlige, odigranoj 1. ožujka. Ferguson se obrušio na suca zbog kaznenog udaraca koji je, po njegovom mišljenju, prestrogo dodijelio Chelseaju nakon kontakta Chrisa Smallinga s Jurijem Žirkovim, kao i zbog toga što nije isključio Davida Luiza nakon prekršaja na Javieru Hernandezu i Wayneu Rooneyju, unatoč činjenici što je tada već imao jedan žuti karton.
Ferguson je pred Disciplinskim odborom FA-a pokušao osporiti optužbe, ali je krovno tijelo engleskog nogometa u srijedu objavilo kako je neovisna komisija dokazala optužbe. Škot je dobio tri utakmice suspenzije za ovaj prekršaj, a još su mu dvije dodane budući da je bio uvjetno kažnjen zbog lanjskog kritiziranja suca Alana Wileyja.
Kazna koja je odmah stupila na snagu znači da Ferguson neće moći voditi United u utakmicama Premierlige protiv West Hama, Fulhama, Evertona i Arsenala, te u dvoboju polufinala FA Cupa protiv Manchester Cityja.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- _karabaja_
- Kontakt:
Eto da se ne zalite toliko da je Ferguson zasticen od FA.Arnelinho je napisao/la:Ova sezona Engleske premier lige je zapravo luda,sve je moguce i nista nije sigurno...evo jedan clanak koji zapravo govori da Arsenal i pored forme, mozda cak moze i do titule u EPL
Ja ipak mislim da to nece toliko uticati na rezultate Manchestera i uvjeren sam da je Manchester puno blize tituli od Arsenala, jer Manchesterovi igraci se vracaju nakon povreda dok je kod Arsenala suprotna situacija (sve vise povrijedjenih), Manchesterovi igraci ulaze u formu i igraju solidno (to zadnjih nekoliko rezultata pokazuje) a kod Arsenala veliki pad i forme i psiholoski (Sunderland, Barca, Manchester) i Manchester ima Fergusona a Arsenal Wengera i zna se ko je i tu u prednosti. Sto se tice rasporeda ne vidim da bilo ko ima prednost tu je to sve.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne znam kako se moze kradja od strane sudija nazvati padom forme, Sunderland gol Shave, Barca znamo sta je bilo, Manchester je zasluzio, ne znam o kakvoj formi pricas, raznio vas west ham, pa liverpool, znaci gostovanja su za manchester ****.. tako da je prakticki sve jednako, jos arsenal ima tekmu manje...
Celik!3,2,2.
- slani grad
- Kontakt:
tu tekmu manje mozete da okacite macku o rep jer je to utakmica na WHL protiv totenhema...tu ako bod uzmete udarajte se nogom u guzicu od srece...nije ekipa arsenala mentalno jaka za titulu...neko je negdje napisao da kad bi United do kraja sve pogubio da ih arsenal opet nebi stio...AllGunsBlazing je napisao/la:Ne znam kako se moze kradja od strane sudija nazvati padom forme, Sunderland gol Shave, Barca znamo sta je bilo, Manchester je zasluzio, ne znam o kakvoj formi pricas, raznio vas west ham, pa liverpool, znaci gostovanja su za manchester ****.. tako da je prakticki sve jednako, jos arsenal ima tekmu manje...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
vidjeti ces..slani grad je napisao/la:tu tekmu manje mozete da okacite macku o rep jer je to utakmica na WHL protiv totenhema...tu ako bod uzmete udarajte se nogom u guzicu od srece...nije ekipa arsenala mentalno jaka za titulu...neko je negdje napisao da kad bi United do kraja sve pogubio da ih arsenal opet nebi stio...AllGunsBlazing je napisao/la:Ne znam kako se moze kradja od strane sudija nazvati padom forme, Sunderland gol Shave, Barca znamo sta je bilo, Manchester je zasluzio, ne znam o kakvoj formi pricas, raznio vas west ham, pa liverpool, znaci gostovanja su za manchester ****.. tako da je prakticki sve jednako, jos arsenal ima tekmu manje...
Celik!3,2,2.
Edvine nemoj bogati....čestitaj ljudima, nemaju bolji tim, ali imaju SAF-a, borbenost, karakter, psihu. Arsenal skoro da nema šanse i naše šanse su ravne čudu.
- majestic24
- Kontakt:
Imate vi sanse,posebno zbog toga sto ste sad fokusirani samo na Premiership. Mda iskreno,nije ni to prednost kad imate dosta ozljedjenih igraca. Ko je kod vas def out a ko onako "rovit"???Bosco je napisao/la:Edvine nemoj bogati....čestitaj ljudima, nemaju bolji tim, ali imaju SAF-a, borbenost, karakter, psihu. Arsenal skoro da nema šanse i naše šanse su ravne čudu.
Manchester ce jos najmanje 3 utakmice imati vise od Vas. Sve 3 utakmice ce morati igrati s najacim sastavom + Premiership gdje se nece smijeti kiksati ni pod zivu glavu. Imate sanse i to velike.
Ali kako ste padali u formi zadnjih godina pri kraju sezone,nevidim razlog zasto bi bilo i sada. "MUFC da izgubi sve utakmice do kraja,Arsenal ne bi opet bio prvak"-neznam ko je ovo napisao al ovako ispadnu stvari. Imate uvjek puno prilika za uspjeh al nikad ih ne iskoristite-nazalost po vas!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
1. Djourou, Šezni, Fabianski, Vermaelen su out do kraja sezone s tim da za Đurua nije sigurno možda se i ranije vrati dok Songa i Walcotta očekojumo za dvije sedmice najdalje, a Fabregas bi trebao bit spreman sad protiv WBA.majestic24 je napisao/la:
Imate vi sanse,posebno zbog toga sto ste sad fokusirani samo na Premiership. Mda iskreno,nije ni to prednost kad imate dosta ozljedjenih igraca. Ko je kod vas def out a ko onako "rovit"???
Manchester ce jos najmanje 3 utakmice imati vise od Vas. Sve 3 utakmice ce morati igrati s najacim sastavom + Premiership gdje se nece smijeti kiksati ni pod zivu glavu. Imate sanse i to velike.
Ali kako ste padali u formi zadnjih godina pri kraju sezone,nevidim razlog zasto bi bilo i sada. "MUFC da izgubi sve utakmice do kraja,Arsenal ne bi opet bio prvak"-neznam ko je ovo napisao al ovako ispadnu stvari. Imate uvjek puno prilika za uspjeh al nikad ih ne iskoristite-nazalost po vas!
2. To sam ja napisao.

Wengerova poruka za Japan, btw mamu vam kad već nedate na pojačanja barem je fino što ste se sjetili dat koju paru za Japance.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ncy-appeal
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Na cemu da cestitam??? Jesi to i ti poceo gledati u kasike??? Cestitati cu AKO osvoje, jos nista nije gotovo...
Celik!3,2,2.
Ne moraš gledati u kašike da shvatiš da vrlo vjerovatno nećemo osvojit.AllGunsBlazing je napisao/la:Na cemu da cestitam??? Jesi to i ti poceo gledati u kasike??? Cestitati cu AKO osvoje, jos nista nije gotovo...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vjerovatno nije 100% nikad... tako da sve dok ne ispadnemo ja vjerujem..Bosco je napisao/la:Ne moraš gledati u kašike da shvatiš da vrlo vjerovatno nećemo osvojit.AllGunsBlazing je napisao/la:Na cemu da cestitam??? Jesi to i ti poceo gledati u kasike??? Cestitati cu AKO osvoje, jos nista nije gotovo...
Celik!3,2,2.
Prerano su svi CSKA otpisali...
Nisu oni daeko a u formi su i gaze pred sobom.
Uhhhh, sinoc pregazise Dance.Andres je napisao/la:Prerano su svi CSKA otpisali...
Wenger i Nasri kažnjeni s jednom europskom utakmicom
Disciplinska komisija Europske nogometne organizacije (UEFA) kaznila je s jednom utakmicom zabrane u europskim natjecanjima Arsenalov dvojac - trenera Arsenea Wengera i igrača Samira Nasrija...
Razlog su reakcije francuskog trenera i nogometaša nakon uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka između Barcelone i Arsenala (3-1). Barcelona je ukupnim rezultatom 4-3 prošla dalje, a Wenger i Nasri su žestoko napali suca uzvratnog ogleda, Švicarca Massima Busaccu, da je direktno utjecao na rezultat, odnosno, pomogao Barceloni pri prolazu.
Wenger je, između ostaloga, nazvao Busaccu "nogometnom sramotom", a kasnije je bio i ljut što je Disciplinska komisija uopće pokrenula postupak protiv njega i Nasrija.
Najviše je Arsenalove dužnosnike i igrače razljutila situacija kada je Busacca pokazao crveni karton Robinu van Persieju, što se dogodilo pri rezultatu 1-1.
Uz jednu utakmicu kazne Wenger mora platiti i 10.000 eura kao dodatnu sankciju
Nek se je i ovo zavrsilo, sad se mogu "hladne glave" posvetiti EPL i pokusat ga osvojiti, ako uzmemo do Man utd-a sve bodove,EPL je nasa, jer i bod u toj tekmi na Emiratima bi znacio puno vise za nas ,nego za njih.
Dok postoji nada, ja se nadam
Disciplinska komisija Europske nogometne organizacije (UEFA) kaznila je s jednom utakmicom zabrane u europskim natjecanjima Arsenalov dvojac - trenera Arsenea Wengera i igrača Samira Nasrija...
Razlog su reakcije francuskog trenera i nogometaša nakon uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka između Barcelone i Arsenala (3-1). Barcelona je ukupnim rezultatom 4-3 prošla dalje, a Wenger i Nasri su žestoko napali suca uzvratnog ogleda, Švicarca Massima Busaccu, da je direktno utjecao na rezultat, odnosno, pomogao Barceloni pri prolazu.
Wenger je, između ostaloga, nazvao Busaccu "nogometnom sramotom", a kasnije je bio i ljut što je Disciplinska komisija uopće pokrenula postupak protiv njega i Nasrija.
Najviše je Arsenalove dužnosnike i igrače razljutila situacija kada je Busacca pokazao crveni karton Robinu van Persieju, što se dogodilo pri rezultatu 1-1.
Uz jednu utakmicu kazne Wenger mora platiti i 10.000 eura kao dodatnu sankciju
Nek se je i ovo zavrsilo, sad se mogu "hladne glave" posvetiti EPL i pokusat ga osvojiti, ako uzmemo do Man utd-a sve bodove,EPL je nasa, jer i bod u toj tekmi na Emiratima bi znacio puno vise za nas ,nego za njih.
Dok postoji nada, ja se nadam

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Najbolji video dosad o van Postu...ovaj van Persieju.
[youtube][/youtube]
Kako ga samo volim, jedino mi je Bergkamp draži od njega, ali pitanje je dokle i to. Persie je uistinu strašan napadač kad je zdrav.

[youtube][/youtube]
Kako ga samo volim, jedino mi je Bergkamp draži od njega, ali pitanje je dokle i to. Persie je uistinu strašan napadač kad je zdrav.
dovoljno su igrali...Mogli su dat 5 komada , ali ne treba im.asylum je napisao/la:Uhhhh, sinoc pregazise Dance.Andres je napisao/la:Prerano su svi CSKA otpisali...
Chelsea je jak jer imaju 11 dzikana na terenu gdje im vezni red trci ko napusen kao i bokovi....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.