AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- nextterrain
- Kontakt:
Re: AC Milan
Piolijevo najbolje oružje su polukontre i kontre, ali mu u napadu igra napadač od 36 godina. Da se razumijemo, Giroud mi je drago i koristan igrac, ali on treba dijeliti minutazu s nekim mladjim igracem i igrati protiv bunker ekipa.
Za napadača bi bio idealan Zirkzee, 1.93m, jak, okretan, ima tehniku i u zadnje vrijeme je popravio i zavrsnici. On i Thiago Motta kao trener bi bili idealni iduce sezone.
Za napadača bi bio idealan Zirkzee, 1.93m, jak, okretan, ima tehniku i u zadnje vrijeme je popravio i zavrsnici. On i Thiago Motta kao trener bi bili idealni iduce sezone.
Hajd valjda lagano prodjemo ovo prvo kolo, imacemo puno tekmi jer igramo od 1/8 finala, jedno kolo vise nego LP
Dobar zrijeb.
Gledam tabelu, 3 boda su od zone ispadanja. U teoriji ne bi trebalo biti problema.
Ne treba nikoga otpisivati dok se ne završi utakmica, al' ovo bi taman trebao biti protivnik po mjeri gdje možeš i zarotirati pola startne postave i proći dalje.
Ne treba nikoga otpisivati dok se ne završi utakmica, al' ovo bi taman trebao biti protivnik po mjeri gdje možeš i zarotirati pola startne postave i proći dalje.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Imaju dobre sasne da doguraju do kraja, naravno ne ocekujem da osvoje, ali imaju fine sanse ako se sve poklopi i ako Pioli se ne pocne glupirati da daleko doguraju. Ako osvoji necega ga niko skinuti sa klupe narednu deceniju 

Nije lose 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- nextterrain
- Kontakt:
Okafor i Pobega su minimalno mjesec dana our, s tim da kod Pobege postoji rizik od operacije 

Nevjerovatno mi je da ti ljudi koji pripremaju igrače još uvijek nisu dobili otkaz.
Povrede se donekle mogu okarakterisati kao nesreća, ali toliki broj mišićnih povreda u koje je uključena većinom ista grupa mišića nije normalna i neko se konačno mora pozabaviti tim problemom.
29 povreda, od toga 20 mišićnih. Samo 4-5 igrača iz rostera nije imalo nikakvu povredu.
Povrede se donekle mogu okarakterisati kao nesreća, ali toliki broj mišićnih povreda u koje je uključena većinom ista grupa mišića nije normalna i neko se konačno mora pozabaviti tim problemom.
29 povreda, od toga 20 mišićnih. Samo 4-5 igrača iz rostera nije imalo nikakvu povredu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Naletih danas negdje na Furlanijevu izjavu, kao rade na tome da se riješi problem silnih povreda šta god to značilo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- nextterrain
- Kontakt:
On je izuzetno pouzdan sto se tice Milana, ukratko piše da je Pioli bivsi na kraju sezone i ako zavrsi u top 4.
Nekako najrealnije rješenje je Thiago Motta i za njega bih volio da bude iduci trener, cak i vise od De Zerbija.
Iako sam citao da se prica i o onom mladom treneru Nice
Sto se tice povreda, ima tu imalo i do igraca. Ubitacan je tempo , to stoji,ali mislim da se pojedini zezaju sa regenracijama i odmorima. Evo ovaj Okfaor, bi trebao zivjeti u Milanelu , on se povrijwdi kad u halu krene 

Znaci Okafor propusta iducih 5 tekmi, samo sto se vratio, steta velika jer Rafi treba konkurencija da sw malo trgne
Pa jesmo li AC Bolnica, ili nimso, ha ya.... Taman mjesec dana out, vakat im je bio pauzirati nakon sto su odigrali po 15ak min od oktobra, i Pobega i Okafor
Sad se samo cekaju povrede Bennacera, Loftusa, Reijndersa, Adlija, Musaha, pa i Gabbie u Spaniji - kako bi Krunicu opet pruzio priliku. Dakle nekih 80% vjerovatnoce da cemo Krunica gledat vec za kolo-dva
Nego, valja doceka sredinu feb da se namucimo protiv francuza u EL, ocekivam patnju poput Crvene Zvijezde, Rio Ave i sl, vidim prolaz na guzove, golom razlike uz rotacije. Uzeli su gotov 50M od ucesca u CL, mogu jos nekih 25M ukoliko osvoje EL. Osvoji li Pioli to, ima da ga ameri nagrade dozivotnim ugovorom, pod uslovom da svake sezone obezbijedi CL plasman

Sad se samo cekaju povrede Bennacera, Loftusa, Reijndersa, Adlija, Musaha, pa i Gabbie u Spaniji - kako bi Krunicu opet pruzio priliku. Dakle nekih 80% vjerovatnoce da cemo Krunica gledat vec za kolo-dva

Nego, valja doceka sredinu feb da se namucimo protiv francuza u EL, ocekivam patnju poput Crvene Zvijezde, Rio Ave i sl, vidim prolaz na guzove, golom razlike uz rotacije. Uzeli su gotov 50M od ucesca u CL, mogu jos nekih 25M ukoliko osvoje EL. Osvoji li Pioli to, ima da ga ameri nagrade dozivotnim ugovorom, pod uslovom da svake sezone obezbijedi CL plasman
-
- Kontakt:
Musah je povrijeđen. Gabbia je povrijeđen. Bennacer i Loftus Cheek su bili već povrijeđeni. Adli I ne igra tako da je red na Reijndersa.Zenga je napisao/la: ↑18 dec 2023, 23:53Pa jesmo li AC Bolnica, ili nimso, ha ya.... Taman mjesec dana out, vakat im je bio pauzirati nakon sto su odigrali po 15ak min od oktobra, i Pobega i Okafor![]()
Sad se samo cekaju povrede Bennacera, Loftusa, Reijndersa, Adlija, Musaha, pa i Gabbie u Spaniji - kako bi Krunicu opet pruzio priliku. Dakle nekih 80% vjerovatnoce da cemo Krunica gledat vec za kolo-dva![]()
CDK opet briljiro za atalantu, znaci vrv od toga imamo ~25m na ljeto. Imao je ovaj pad u formi nakon otvaranja sezone, ali se evo vraca. Kao sto sam pisao, sigurno ide nekih 6/6+ na kraju
Veliki problem sto se Origi skoro sigurno vraca. Za nadati se da ce bar dati par golova jer je 4m nista za engleske timove. Mozda nas Anderlecht spasi jer ga prati vec neko vrijeme
Veliki problem sto se Origi skoro sigurno vraca. Za nadati se da ce bar dati par golova jer je 4m nista za engleske timove. Mozda nas Anderlecht spasi jer ga prati vec neko vrijeme
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Gledao utakmicu, sad baš da je briljirao
više kao odigrao ok partiju.

- muha milanez
- Kontakt:
Odličan igrač za Atalantu!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Sad se navodno zanimamo za Guirassya_a z Stuttgarta sto je zabio 19 golova do sada. Momak je zelja naše uprave, ali ja mislim da 17 mili otkupna klauzula zapravo ono sto je najviše privlačno našoj upravi 

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.