Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
U nabesa se jos nikom nije digo, ama bas nikad-e-d-o- je napisao/la:Opet se dizete u nebesa koda ste vec osvojili ligu prvakabojim se da cete ubrzo dobiti jos neku porciju od brace iz katalonije da se smirite
![]()
Neznam jos koliko vam pada kad bude vrijeme da bacim grah saznacesLos_Blanos2 je napisao/la:U nabesa se jos nikom nije digo, ama bas nikad-e-d-o- je napisao/la:Opet se dizete u nebesa koda ste vec osvojili ligu prvakabojim se da cete ubrzo dobiti jos neku porciju od brace iz katalonije da se smirite
![]()
![]()
Naravno vidovita Dzamila, pada nam minimlano 5tak![]()
Bas mi je drago Toxicity za tvoje misljenje i nacin na koji razmisljas. Svaka cast i postovanje za to sto si gore napisao. Bit ce uvijek fotki-zeze-ludila i s vase i nase strane. Ali to nisu debilne stvari vec ono klasicna zezancijaj ljutih rivala. Ali samo sam zelio da zaobidzemo psovke familije i takve vrste komunikacije. Ja kad pisem o vama pisem frankovac, frankovci ali ne debili, idioti, konji, hajvani. Zelim da napravimo neku vrstu postovanja medzu nama koje je odvojeno od ovog rivaliteta. Bit ce fotki i videa i ubuduce jer to sve ovo i cini dobrom zezom. Imam ja vec spremljen video za vas poslije sljedeceg classica, ali znam da i vi jedva cekate Realov trijumf da i nas zatrpate fotkama. Ali sve je to sasvim normalno i nisu to provokacije. Na orginalnu fotku/ideju samo se grohotom nasmijes, postujes drugog, napises odgovor i odes s foruma..... prije svega pozdrav za Toxicity.Toxicity je napisao/la:Ma stvarno nema potrebe za vrijeđanjima na forumu, neki od nas imaju dovoljno godina da zaobiđu takav vid komunikacije, nemam ništa protiv navijača Barce, sve je to sportski rivalitet koji ostaje na međusobnom poštovanju.. Bar po meni
A opet govorim, Pepe je jučer bio neprofesionalan sigurno, ima predispozicije da bude jedan od najboljih, al' radi ovakog ponašanja ostat će samo prosjek. Dok sam se s druge strane pravo ugodno iznenadio za Adebayora, kad su prenjeli njegove riječi kad se ošišao i kad je rekao došao sam u veliki klub zato nemogu svakakav izgledat u takvom klubu
Mislim da ovo nije dobar nacin razmisljanja. Ako Pepe onako gazi i ubija, a Ramos onako suta Messija to nije dobro i onda je meni drago sto navijam za fudbal i ljepotu. Ni u snu nebi volio da Pique napuca nogom CR ko Ramos Messija. Nije to CR s svom onom zeljom i trudom i milionima sati produzenog treninga zasluzio. Sad da se nadze neko ko ce kome polomiti kosti da bi postigao cilj to treba osuditi. Pepe je sinoc trebao dobiti more zutih. No nije i idemo dalje. Kad naleti na nekog drugacijeg sudiju i kad dobije crveni neki ce ovdje reci da je ostetio Real. Ne nije bas suprotno, a iz toga treba prvo on da nauci skolu._BooS_ je napisao/la:Takav i treba da bude! Samo nek tuče i udara, nije džaba štoper.![]()
Šta će neki "maneken" Albiol ili Garay da igraju, prošle godine su oni i krivi za onaj go **** im pleme. Sad kad je to Mourinho posložio, jednog prgavca( Pepea) i jednog pristojnog štopera koji zna s loptom( Carvalha) nema prolaska nikomeeee!
Pa nismo Barcelona da prolazimo na ljepotu, kod nas cilj opravdava sredstvo i sve dok Real dobija utakmice ja nemam nijednu ama baš nijednu zamjerku na pojedince i kolektiv.
Ovaj Brnjooo tu nešto valja, ako tis e gleda ljepota i umiranje u tome počni navijat za Barcelonu i lagano brate.
zato ce Real u kljucnim trenucima i ispastati radi primitivizma takvih igraca, kad se budu utakmice lomile i veliki ulog bude u igri, Pepe ili ramos ce vrlo lako popiti crveni karton, kao sto su to i do sada znali, a onda ce opet biti price kako Barci sudije navlace, a takvim mrcinama sevap je dati crveni_BooS_ je napisao/la:Takav i treba da bude! Samo nek tuče i udara, nije džaba štoper.![]()
Šta će neki "maneken" Albiol ili Garay da igraju, prošle godine su oni i krivi za onaj go **** im pleme. Sad kad je to Mourinho posložio, jednog prgavca( Pepea) i jednog pristojnog štopera koji zna s loptom( Carvalha) nema prolaska nikomeeee!
Pa nismo Barcelona da prolazimo na ljepotu, kod nas cilj opravdava sredstvo i sve dok Real dobija utakmice ja nemam nijednu ama baš nijednu zamjerku na pojedince i kolektiv.
Ovaj Brnjooo tu nešto valja, ako tis e gleda ljepota i umiranje u tome počni navijat za Barcelonu i lagano brate.
Real inace ima najvise suteva u Lp i inace..to je radi Ronalda i ostalih igraca koji pokusavaju sa 25 -30 metara...Nail for Real je napisao/la:Real-Lyon; 3-0 u golovima, 10-3 u sutevima u okvir, 5-1 u sutevima izvan gola, 9-4 u kornerima, posjed 53-47 za Real. Ma dobre vile nam pomogle da prodjemo.
Xabi Alonso je daleko najbolji igrac Real Madrida po svemu sto radi i po tome sto je najveci fair-play igrac u timu, iako covjek igra defanzivnog veznjaka. Ne mozes nikako svrstati njega sa "medjedom" Pepeom, a ni Ramos nije takav igrac. On zna cesto dobiti crveni ali zato jer je sprijecavao gol prilike, a ono protiv Barcelone je samo iz razloga sto ih je Barcelona ubila i igracki i psihicki, a to rijetko kad radi, gotovo nikako.Romariooo je napisao/la:Pepe je nekoliko puta dokazao koliko poganu narav ima, a za njim nista ne zaostaje ni sergio Ramos, a dosta prgav igrac je i Xabi Alonso.
ali Pepe je najveci divljak ubjedljivo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.