Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermedin Demirović
Ne treba da zaboravimo ali me treba ni da peremo
Kad je fudbal u pitanju ne zanima me religija ni te vase teme
Kao ni vecinu raje
Samo se ofirate
Treba da vas banuju
Kad je fudbal u pitanju ne zanima me religija ni te vase teme
Kao ni vecinu raje
Samo se ofirate
Treba da vas banuju
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zelen si ti forumaš, ss.ba Forum je vise od Sporta

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ali ste se razvezali u pm
Nisam mislio nista sa postom, neka bilo koji igrac ili osoba vjeruje ili ne vjeruje u sta hoce, nebitno je totalno. Samo sam podvukao da Demiroviceva kritikuju mahom sujevjerni imbecili koji misle da lose igramo zbog prokletstava, sihri, suza bivsih selektora i sl. gluposti. Dakle, ljudi cije misljenje ne treba shvatati ozbiljno, jer su neinteligentni i iracionalni. Toliko.
Nakon 2 stranice ispisane o vjeri, i dalje je ovo najgori post medju njima.

Davidoffgold je napisao/la: ↑17 dec 2023, 02:05Ovaj frajer je bez uvelicavanja najbolji pressing forward/shadow striker u top pet liga.... Uzasno dobra fizicka sprema, mentalno prejak, podredjen timu, ma boby firmino at his peek.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ko tebi dade moderatora taj nije sav svojgaston je napisao/la: ↑18 dec 2023, 18:17Nakon 2 stranice ispisane o vjeri, i dalje je ovo najgori post medju njima.![]()
Davidoffgold je napisao/la: ↑17 dec 2023, 02:05Ovaj frajer je bez uvelicavanja najbolji pressing forward/shadow striker u top pet liga.... Uzasno dobra fizicka sprema, mentalno prejak, podredjen timu, ma boby firmino at his peek.
naprijed rejal
Vala bas!!!Sveti je napisao/la: ↑18 dec 2023, 18:44Ko tebi dade moderatora taj nije sav svojgaston je napisao/la: ↑18 dec 2023, 18:17Nakon 2 stranice ispisane o vjeri, i dalje je ovo najgori post medju njima.![]()
Duvaj me bradonjaSveti je napisao/la: ↑18 dec 2023, 18:44Ko tebi dade moderatora taj nije sav svojgaston je napisao/la: ↑18 dec 2023, 18:17Nakon 2 stranice ispisane o vjeri, i dalje je ovo najgori post medju njima.![]()

Kakav je problem @hureme?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Davidoffgold
- Kontakt:
Ja kontam meni ljude govore da sam moderator reko mislim u sebi ja prije mjesec otvorio nalog ne znam ni sta je to pa sutim hahahahhaha
Une vie honorable est une vie éternelle
Jedan od najboljih postova u posljednih 7 dana na komplet forumu si nazvao najgorim!!!
Bez obzira na "uvelicavanje".
Bez obzira na "uvelicavanje".

I dalje je Haumlic bolji igrac od Demirovica 

Ovaj gaston je baš teški retard. Kad su epiju skinuli moderatorsku funkciju zbog vrijeđanja, ne znam zašto je ovaj debil još uvijek ima.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Zar Gastona ko uzima za ozbiljno 
Nek nabroji bolje pressing forwarde u Evropi. Za tu ulogu je Demirovic sila definitivno.

Nek nabroji bolje pressing forwarde u Evropi. Za tu ulogu je Demirovic sila definitivno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako nezdrav narod jbt hljeb.
Čovjek je Demirovića uporedio s ovim, i čudite se što je post glup.

Sve najbolje Demiroviću.
Čovjek je Demirovića uporedio s ovim, i čudite se što je post glup.

Sve najbolje Demiroviću.
Moderator a tako površan. Uz to voli da laje.
@gaston je još jedan u nizu forumasa koji "umije" samo površno da čita.
@gaston je još jedan u nizu forumasa koji "umije" samo površno da čita.
Gori ste od srba postali u hvaljenju naših.
Imbecilno.
Opet kažem, Ermedinu sve najbolje.
Imbecilno.
Opet kažem, Ermedinu sve najbolje.

- AndreWilliams
- Kontakt:
- Davidoffgold
- Kontakt:
Halo kralju, demir igra u timu poluamatera (klub i navijaci gledaju u njega kao da je Messi, bukvalno svaka druga objava im je o njemu). Realno da nije njega i golmana (cinio se dobar kada sam gledao jedan mec) bili bi u zoni ispadanja bundeslige a ovako su 10. U zadnjoj sezoni firmino je u toj istoj ligi imao oko 8 golova i mozda isto toliko asistencija ali opet u hoffenheimu (koji je neces vjerovat najbogatiji klub u njemackoj jer ga drzi covijek koji se bavi IT industrijom s tim je i tim dosta bolji od augsburga). Sezonu prije toga, firmino je imao bolji ucinak 16g7a. Demi u sredini decembra ima statistiku 8g5a opet kaze u timu koji je za ispadanje !!! Nije isto kad ti je saigrac voland ili modest (kada je bio u primeu) i kad ti je najpoznatiji saigrac Beljo iz HNLa. Kao drugo, pa sta ako ga hvalimo ? Gvardiol je ok super igrac, ali po mom misljenju on je malo bolji od Anela naseg. Bolji je, ali ne toliko koliko se prica. Medjutim hrvati su (a nek su svako svog hvali tako i treba) mu digli cijenu sa forsiranjem od dinama do andya bare. Tebe drug kad pred sportskim direktorom pohvali andy bara svako ce te gledati drugim ocima. Meni je to ok hrvati hvale svoje i tako i treba. Nemoj nama zabranjivati da hvalimo igraca koji je pa realno to i zasluzio. Sportski pozdrav

- JayCatwright
- Kontakt:
Gvardiol ''malo'' bolji igrač od Anela
Kad nas Ukrajina ispraši 5 razlike eto ovih što su hvalili sa pljuvanjem. Klasika

Kad nas Ukrajina ispraši 5 razlike eto ovih što su hvalili sa pljuvanjem. Klasika
- Davidoffgold
- Kontakt:
Jest, malo bolji je joskoJayCatwright je napisao/la: ↑19 dec 2023, 07:37Gvardiol ''malo'' bolji igrač od Anela![]()
![]()
I da Ukrajina ce nas nalupat makar 3 komada. To nema veze sa individualnom kvalitetom igrac vec sa qurcoboljom
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, antibot, Google Adsense [Bot], HariTz, jasmin10 i 36 gostiju.