AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Tom Huddlestone

Re: AC Milan

Post Postao/la Tom Huddlestone » 15 mar 2011, 08:36

MinistaR je napisao/la:
Tom Huddlestone je napisao/la:Izgleda da je poraz od Tottenhama unistio milan, pogledajte svog mezimca Zlatana sto bije djecu u Italiji na utakmicama, nesto mi vas je bas zao xD
O čemu ti? Haj razligu s teme kojoj ne pripadaš. Ima da se nakloniš kad izgovaraš ime ZLATAN.
Naklonim se, najvecem debilu ocigledno, nijedan igrac koji voli svoju ekipu to ne bi uradio.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 15 mar 2011, 12:38

Berlusconi: Svi igrači AC Milana su bili zgodni, ali Tassotti nas je 'ubijao’ sa svojom nosinom!

Nudio sam mu najbolje kirurge da ga riješe te nosine, ali ne, on bi me svaki put odbio, kazao je Berlusconi koji je u nedjelju proslavio 25 godina za kormilom Milana

Van Basten, Riijkard, Weah, Ševčenko, Baresi, Maldini, Ibrahimović, Robinho, Pato, Nesta pa čak i Kaka. Sve bivše i sadašnje vedete, zajedno sa svojim bivšim proslavljenim trenerima Ancelottijem, Sacchijem i ostalima okupili su se u nedjelju u prekrasnom milanskom kazalištu Manzoni, a sve kako bi svojoj pristunošću uveličali njegov lik i djelo - Silvio Berlusconi proslavio je svojih 25 godina za kormilom Milana.

Od te 1986. godine kada je zasjeo na čelo posrnulog velikana, Berlusconi je u potpunosti revitalizirao Rossonere odvevši ih do 26 velikih trofeja i on to zna. U trenucima kada na političkoj i osobnoj razini nezaustavljivo, čini se, klizi prema dolje, milanski tabor i ova obljetnica došla su mu kao melem na ranu, stoga je odmah na počeku naglasio:

- Ovo je proslava, ne komemoracija. Želim vam svima dobrodošlicu, hvala vam na brojnom odazivu, zabavite se.

Nije ga omeo niti neočekivani domaći remi Rossonera s posljednjeplasiranim Barijem, pa čak niti Ibrahimovićevo isključenje zbog udaranja protivničkog braniča...

- Gledao sam samo drugo poluvrijeme i vidio da je trebao biti dosuđen jedanaesterac na Patu i da je 'Ibri’ nepravedno poništen pogodak. Joj ti suci 'lijevičari’...

Obilazio je goste, šalio se sa svima, tepajući im samo na samo sebi svojstven način...

- U ovih 25 godina imali smo mnogo igrača i svi su bili zgodni, ali Mauro nas je 'ubijao’. Nudio sam mu najbolje kirurge da ga riješe te nosine, ali ne, on bi me svaki put odbio - nije moglo proći bez opaske na račun Maura Tassottija, neizostavnog dijela trofejne obrambene linije s kraja 80-ih i početka 90-ih.

Za kraj je kazao kako očekuje još boljih, u najmanju ruku jednako kvalitetnih, sljedećih 25 godina. S njim, svakako i zanimljivih...

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 15 mar 2011, 12:51

http://www. index. hr /xmag/clanak/shakira-i-gerard-pique-potvrdili-vezu-strastvenim-poljupcem/542434.aspx

pa evo zasto je Ibrahimovic dobio crveni i sta ne moze gola da dadne u zadnje vrijeme...jbg.ode mu jaran u vezu s CUROM..zalosno za njeg..uz tebe smo Ibrakadabra.. :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 mar 2011, 18:54

berlusconi najavio maldinijev povratak u klub :D , spominje se mjesto sportskog direktora, ali kako god samo nek je tu i grande paolo, dosta je odmora bilo za njega 8-)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 15 mar 2011, 20:07

Sve više se spominje dolazak Balotellija, Milan bi platio 28m ali neznam odkud im :? i mislim da se taj novac moze iskoristiti na puno bolji način :roll:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 15 mar 2011, 20:46

http://www.milannews.it po meni ne priča šuplje priče, ali evo piše da je Ariedo Braida večeras na utakmici Bayern-Inter kako bi pratio Robbena i da će krenuti u pregovore oko njega u Maju :shock: ....

Sutra leti na Santiago Bernabeu da poprati Chissoka i S.Ramosa 8-) al tesko ce se nagledat ... mislim da Ramos nece igrati sutra :?

Zatim ide na uzvratnu utakmicu Porto - CSKA da prati veznog igraca Fernanda (iz Porta) koji bi trebao doci kao zamjena za Pirla koji ce vjerovatno na kraju sezone u Juventus :?

EDIT : Pirlo spreman za Derby
:o :o 8-)

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 16 mar 2011, 00:37

robovi88 je napisao/la:http://www.milannews.it po meni ne priča šuplje priče, ali evo piše da je Ariedo Braida večeras na utakmici Bayern-Inter kako bi pratio Robbena i da će krenuti u pregovore oko njega u Maju :shock: ....

Sutra leti na Santiago Bernabeu da poprati Chissoka i S.Ramosa 8-) al tesko ce se nagledat ... mislim da Ramos nece igrati sutra :?

Zatim ide na uzvratnu utakmicu Porto - CSKA da prati veznog igraca Fernanda (iz Porta) koji bi trebao doci kao zamjena za Pirla koji ce vjerovatno na kraju sezone u Juventus :?

EDIT : Pirlo spreman za Derby :o :o 8-)

Hvala Bogu da se napokon vratio,samo pitanje je sad koliko se moze ozbiljno na njega racunati u jednoj tako bitnoj utakmici s obzirom da nije igrao od polovine decembra kako treba

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 16 mar 2011, 13:52

scudetto je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:http://www.milannews.it po meni ne priča šuplje priče, ali evo piše da je Ariedo Braida večeras na utakmici Bayern-Inter kako bi pratio Robbena i da će krenuti u pregovore oko njega u Maju :shock: ....

EDIT : Pirlo spreman za Derby :o :o 8-)

Hvala Bogu da se napokon vratio,samo pitanje je sad koliko se moze ozbiljno na njega racunati u jednoj tako bitnoj utakmici s obzirom da nije igrao od polovine decembra kako treba

Uhhh kako nam fali taj Pirlo, uhhh , on i Boateng, sad ce mo tek igrati odlicno ... ;)
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 16 mar 2011, 15:07

Juve nudi 9 miliona za Pirla, što bi bio dovoljno za dovođenje ovog Fernanda

Piše se da su Balotelli i Kaka već gotovo sigurni "naši" transferi na ljeto :shock:

Kao nasljednik Abbiatija je Mario Cassano iz Piacenze :? ... ima 28 godina Nikad Čuo za njega

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 16 mar 2011, 18:49

robovi88 je napisao/la:Juve nudi 9 miliona za Pirla, što bi bio dovoljno za dovođenje ovog Fernanda

Piše se da su Balotelli i Kaka već gotovo sigurni "naši" transferi na ljeto :shock:

Kao nasljednik Abbiatija je Mario Cassano iz Piacenze :? ... ima 28 godina Nikad Čuo za njega
Pirlu istjece u govor na kraju sezone, ako ga Juve i uzme, nece platiti nikakvu odstetu.
Bar cemo ustedjeti na plati, mislim da kod nas dobija oko 5 mil godisnje a s obzirom u kakvom je padu forme u posljednje 2-3 god. bilo bi dobro da ga se rjesimo, uz veliko HVALA.

The Punisher92
Kontakt:

Post Postao/la The Punisher92 » 16 mar 2011, 18:58

Mislim da sam citao da je Mexes potpisao za Milan,ali evo ovi nasi na sportsport.ba objavili da se kao Napoli ukljucuje u utrku za njega,ili su oni toliko neinformisani ili sam ja ovo sve sanjao :roll:
Eric Abidal!!!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 16 mar 2011, 18:59

The Punisher92 je napisao/la:Mislim da sam citao da je Mexes potpisao za Milan,ali evo ovi nasi na sportsport.ba objavili da se kao Napoli ukljucuje u utrku za njega,ili su oni toliko neinformisani ili sam ja ovo sve sanjao :roll:
Nije potpisao za Milan nego su samo uklopili usmeni dogovor, sad ako Napoli bude davao bolje Uvjete biće gusto ... al Milan je Milan 8-)

The Punisher92
Kontakt:

Post Postao/la The Punisher92 » 16 mar 2011, 19:15

robovi88 je napisao/la:
The Punisher92 je napisao/la:Mislim da sam citao da je Mexes potpisao za Milan,ali evo ovi nasi na sportsport.ba objavili da se kao Napoli ukljucuje u utrku za njega,ili su oni toliko neinformisani ili sam ja ovo sve sanjao :roll:
Nije potpisao za Milan nego su samo uklopili usmeni dogovor, sad ako Napoli bude davao bolje Uvjete biće gusto ... al Milan je Milan 8-)
Aha,ja sam mislio da su potpisali neki predugovor ili tako nesto ;)
Eric Abidal!!!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 16 mar 2011, 20:55

mislim da ce mexes u milan posto je galliani specijalist za ovakve poslove. što se pirla tiče njegov povratak je ogromno pojačanje, svi znamo ko je i šta znači pirlo za milan. ukoliko ode na kraju sezone veliki minus za upravu milana. mislim da će najzad dovesti kvalitetnog lijevog beka, taiwo bi bio idealan. mišljenja sam da robben neće u milan, treba biti realan bayernov najbolji igrač koštao bi mnogo a i sami su rekli da ga ne daju ni za kakve pare. kaka bi mogao u milan pošto ga berlusconi voli i rekao je da nema ništa protiv a ako on nešto želi on to i dovede. nek smanji platu na 4,5m i malo ga skrpe doktori u milanellu imamo uz sneijdera najboljeg ofanzivnog veznog u ligi za još 3-4 sezone. real bi bio sretan da ga se riješi jer košta astronomskih 15m eura godišnje (9m plata+6m poreza).

uskoro će tekma protiv palerma, optimist sam i bez ibre pošto je palermo u rasulu 5 poraza zaredom.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 16 mar 2011, 22:47

Samir1988 je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:Juve nudi 9 miliona za Pirla, što bi bio dovoljno za dovođenje ovog Fernanda

Juve nudi Pirlu ugovor na 3 god i primanja 3 mil po sezoni :D :D
glup je ako ne ode ako su stvarno takvi uslovi, ko bi mu u 36-oj godini života još ponudio 3 milona eura za sezonu?
ja sam mislio da nema takvog kluba ali eto izgleda da sam se prevario.
inače derbi s interom sa nedelje 3. pomjeren na subotu 2. aprila 20.45.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 17 mar 2011, 00:34

Samir1988 je napisao/la:Mala ispravka :) Pirlo nema 36 god ;) tek mu je 31 :D ( za 2 mjeseca ce napuniti 32 god )
Pa dobro @tony je vjerovatno mislio na trecu godinu ugovora pa je zato napisao 36

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 mar 2011, 00:44

Dodjite na Serie A temu. Treba da se izabere moderator za nas pdf. Hvala.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 mar 2011, 00:44

Vidjet cete kad Pirlo ode u United
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 mar 2011, 07:13

scudetto je napisao/la:
Samir1988 je napisao/la:Mala ispravka :) Pirlo nema 36 god ;) tek mu je 31 :D ( za 2 mjeseca ce napuniti 32 god )
Pa dobro @tony je vjerovatno mislio na trecu godinu ugovora pa je zato napisao 36
naravno, znači 32 uskoro pred kraj tog trogodišnjeg ugovora imaće punih 35. i ući u 36-tu, a budimo pošteni on ni danas ne vrijedi 3 miliona godišnje kakav će biti tad ne usudim se ni pomisliti, uglavnom ako mu iko ponudi 9 miliona eura za 3 njegove pozne igračke godine lud je ako ne ode, nebitno bio to juve, barsa, manutd ili pro patria :lol:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 17 mar 2011, 15:40

Večeras Braida ide na utakmicu Porto-CSKA da prati Necida i Fernanda

Takođe će se ovih dana sastati sa menadžerom Gansa oko njegovog transfera u Milan 8-)

I još da dodam da se prati mladi napadač Brescie Cristian De Isus Jonathas koji ima 22 godine i igrom i fizickim izgledom (Visinom i sngaom) podsjeća na Ibrahimovića
slika

Takođe osim Gansa i ovog Jonathana prati se i mladi Brazilac Lucas Roggia iz Internacionala (Brazilsokg) :mrgreen: i koji igra kao polu-špic

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.