Zaključak nakon jedne tekme ili priprema terena u slučaju mogućeg odlaska kapitena Kimmicha

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Drago mi je sto se obestinilo
Aha, iz nekog razloga sam tu tekmu potisnuo, i ustv. da budem iskren, ne mogu ni da se sjetim te utakmice.Bundesliga je napisao/la: ↑18 dec 2023, 12:39Nije, igrali su s Laziom 2021 u istoj fazi takmicenja cini mi se.Centre forward je napisao/la: ↑18 dec 2023, 12:36@dirkules, izbjegli smo "nagaznu minu" nekako.![]()
Biće to fina posjeta Rimu. Podsjetite me, je li zadnja bila tamo contra Rome kad smo nemal' srušili Coloseum i zabili im više od 5 komada?
Fina tekma i za žute. Hell Energy nije im'o sreće.
Ah vidi stvarno sam zaboravio na skijaša. Dobro, jedan od kapitena i najbolji igrač Bayerna, može li takoCentre forward je napisao/la: ↑18 dec 2023, 12:53@makaš, naš kapiten je najbolja jedinica ikad, opet si polupo lončiće, il' su 'talijani stvorili opštu pometnju?? Ono, da se ne lažemo, vi ni protiv recimo PSV-a niste sigurni.
Kakva jedna tekma Kimmich već duže vrijeme igra užasno.Ukoliko ne popravi igru može kod vas za 60 mil neće biti problem.
Na kraju ispuni se želja, Lazio fin protivnik da se forma u tom dijelu sezone digne za četvrtfinale.Centre forward je napisao/la: ↑18 dec 2023, 12:36@dirkules, izbjegli smo "nagaznu minu" nekako.![]()
Biće to fina posjeta Rimu. Podsjetite me, je li zadnja bila tamo contra Rome kad smo nemal' srušili Coloseum i zabili im više od 5 komada?
Fina tekma i za žute. Hell Energy nije im'o sreće.
Po onome sto rece komentator mi smo najopasnija ekipa iz prekida u citavoj ligi ja nisam nesto upratio taj podatak ali ti si vise strucan u tome mogo bi nam naci dali je to istina?Omerbavarac je napisao/la: ↑18 dec 2023, 22:20Moje pretpostavke su da cemo dovesti 3 igraca, od toga dva trajno a jedan bi mogao na posudbu sto zavisi od oporavka Gnabrya i Comana.
Stoper i bek su prioritet, trazi se jedan igrac koji pokriva obje pozicije.
Tesko ce biti naci kvalitetnog a ujedno podobnog igraca.
Druga opcija je zadnji vezni, mislim da ce odluka ipak otici na stranu Palhinhe s obzirom da je toliko dugo skautiran pa i ljetos skoro doveden.
Treca opcija je krilni igrac koji ce biti zamjena za problematična krila i taj igrac bi mogao biti doveden na posudbu.
Moja zelja je jedan veznjak koji ima manire Thiaga Alcantare a takvih igraca je veoma malo.
PS: niko da napomene da smo dva gola dali iz kornera.![]()
A do tog zaključka ste došli nakon uzorka od koliko utakmica .. jedne ?
Toliko je puta pokidao mišić da je pitanje hoće li se uopće vraćati, a i ako se vrati to će teško biti prije kraja ove sezone.bavaracmujo je napisao/la: ↑19 dec 2023, 11:37I jos jedan podatak me interesuje al nemam vremana za potraziti ga, ovaj nas cetvrti stoper, taj mali talentovani je povrijedjen dosta dugo pa me interesuje dali se zna kad se on vraca?
Malo sam upratio da je bio super talenat i velika nada al eto izgleda nista i od njega.Bayo je napisao/la: ↑19 dec 2023, 12:26Dovoljno...
Toliko je puta pokidao mišić da je pitanje hoće li se uopće vraćati, a i ako se vrati to će teško biti prije kraja ove sezone.bavaracmujo je napisao/la: ↑19 dec 2023, 11:37I jos jedan podatak me interesuje al nemam vremana za potraziti ga, ovaj nas cetvrti stoper, taj mali talentovani je povrijedjen dosta dugo pa me interesuje dali se zna kad se on vraca?
Da o njemu se prica i sjecam se da je bio dobro nahajcan od strane medija kao velika nada, al izgleda da nista od toga nece bit a opet mlad je pa vidjet cemo.
I onda bosanski forumaši prebacuju krivicu na Guardiolu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.