Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
54%
2. Ne
46
46%

Ukupno glasova: 100

Venom
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Venom » 17 dec 2023, 20:36

Danas se vidio koliko fali Diogo Jota. Steta sto je povrijeđen, bio je u dobroj formi i dosta je doprinosio ekipi. Sto se borbe za titulu tice bicemo mi u igri. Kiksali smo danas ali ni drugi nisu savresni. Mada nam treba dodataka u januaru, iskreno se nadam da ce FSG odrijesit kesu. Diaz i Nunez se moraju trznuti pod hitno.
Srce, čast i ponos!

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 17 dec 2023, 21:07

Jota hladno hattrick u ovom hrkljušu večeras.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 dec 2023, 21:16

Nakon noćas imamo samo dva igrača naprijed koje priznajem.

Jotu i Salaha.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 17 dec 2023, 22:21

Pozicija na tabeli nam maskira previše stvari. Ne izgledamo kao šampionska ekipa i to ako ne promijenimo u narednom periodu nemamo se čemu nadati. U suštini, niko od nas nije ni očekivao napad na titulu nakon onakvog transfer roka.
Darwin, Gakpo, Diaz.... Od napada u kom se u jednom trenutku činilo kao da u svakom momentu neko može dati gol, došli smo do toliko pasivne igre da se to ne može gledati.
Szobo i njegove igre su takođe nešto o čemu se treba popričati, nakon odličnog početka sezone, trenutno ne može da se sastavi sa loptom. Sama je sreća što smo sa ovakvom igrom uopšte u top4, a kamoli bod od prvog mjesta.
Pozitivna stvar je odbrana, Virgil ponovo djeluje hladno i samouvjerno o Alissonu da ne pričamo.
Trenutno imamo premalo igrača koji mogu da naprave razliku, iskreno večeras ako lopta nije bila kod Salaha ili Arnolda znao sam da se nemam ničemu smislenom nadati... Ali hajde, za nadati se da je ovo samo loša forma i da najbolje od ove ekipe tek dolazi, previše igrača nam je trenutno van forme.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 dec 2023, 22:29

Ma igramo ko **** I to je to

Isti problemi, čim se neko zatvori, mi ne možemo ništa i ide patnja.

Nema napada, nema ideje, nema niceg.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 17 dec 2023, 22:38

Fuerza je napisao/la:
17 dec 2023, 22:21
Pozicija na tabeli nam maskira previše stvari. Ne izgledamo kao šampionska ekipa i to ako ne promijenimo u narednom periodu nemamo se čemu nadati. U suštini, niko od nas nije ni očekivao napad na titulu nakon onakvog transfer roka.
Darwin, Gakpo, Diaz.... Od napada u kom se u jednom trenutku činilo kao da u svakom momentu neko može dati gol, došli smo do toliko pasivne igre da se to ne može gledati.
Szobo i njegove igre su takođe nešto o čemu se treba popričati, nakon odličnog početka sezone, trenutno ne može da se sastavi sa loptom. Sama je sreća što smo sa ovakvom igrom uopšte u top4, a kamoli bod od prvog mjesta.
Pozitivna stvar je odbrana, Virgil ponovo djeluje hladno i samouvjerno o Alissonu da ne pričamo.
Trenutno imamo premalo igrača koji mogu da naprave razliku, iskreno večeras ako lopta nije bila kod Salaha ili Arnolda znao sam da se nemam ničemu smislenom nadati... Ali hajde, za nadati se da je ovo samo loša forma i da najbolje od ove ekipe tek dolazi, previše igrača nam je trenutno van forme.
Mislim da Szoboslai pade s nogu od trčanja u odbranu i pokrivanja rupa na sve strane.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 17 dec 2023, 23:02

Ima i toga.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 dec 2023, 23:47

Nemojte nista brinuti stize vam musterija redovn na Anfild u subotu ,tako da sve ce tad proraditi.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 18 dec 2023, 07:28

jasonstatham je napisao/la:
17 dec 2023, 20:17
Čemu ovoliki pesimizam?
Ovi došli ultra defanzivno, sramota za ManUtd.
34 šuta prema golu sve govori. Jednostavno dan kad nije htjela da uđe, a i kad bi htjela, tu je Darwin. No, ne mogu dvije ovakve za redom, otvoriće se u subotu.
I pored činjenice da Liverpool igra bez špica i def.veznog, vjerujem u titulu.
Haman si prvi put na ovoj temi :mrgreen:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 dec 2023, 07:37

ArtemisFowl je napisao/la:
18 dec 2023, 07:28
jasonstatham je napisao/la:
17 dec 2023, 20:17
Čemu ovoliki pesimizam?
Ovi došli ultra defanzivno, sramota za ManUtd.
34 šuta prema golu sve govori. Jednostavno dan kad nije htjela da uđe, a i kad bi htjela, tu je Darwin. No, ne mogu dvije ovakve za redom, otvoriće se u subotu.
I pored činjenice da Liverpool igra bez špica i def.veznog, vjerujem u titulu.
Haman si prvi put na ovoj temi :mrgreen:
U odnosu na nekad prije tema je super pozitivna :mrgreen:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 18 dec 2023, 08:14

Ma svi smo mi ljuti , očekivali pobjedu ali ok , pa moraju kiksevi biti kad tad.
Vratimo postove prije 1 kola , ugl je bilo daj da uhvatimo LP , ja tako u glavi gledam , daj da smo unutar 4 , da probamo pobjeći ekipama od 5 pa nadalje , a sve ostalo ako se otvori super.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 18 dec 2023, 08:42

Ključno će biti osvježiti ekipu sa dva igrača u januaru, ako se to uradi vjerujem da se možemo boriti za titulu do kraja, u suprotnom vjerovatno treće mjesto na kraju što i nije tako loše, obzirom na očekivanja prije početka sezone. :salut:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 dec 2023, 10:30

A i atmosfera na stadionu je užas. Poslije YNWA tišina mrtva.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 18 dec 2023, 14:02

Anfield proširenjem tribine samo dobio više turista koji će moći da se slikaju cijelu utakmicu, na atmosferi neće dobiti ni 1%.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 18 dec 2023, 14:14

Fuerza je napisao/la:
18 dec 2023, 14:02
Anfield proširenjem tribine samo dobio više turista koji će moći da se slikaju cijelu utakmicu, na atmosferi neće dobiti ni 1%.
Apsolutno. Ono sinoć je tragično. Al eto mahom je to tako u Engleskoj. Protiv West Hama će biti 100% bolja atmosfera s obzirom na to da će biti više lokalaca.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 dec 2023, 15:18

Po onom što lokalci pišu, najmanji problem je oko turista. Ovi srednji dijelovi gdje su ljudi sa godišnjim 30+ godina su najgori po pitanju atmosfere.

Stari imaju sezonske, mladi ne mogu do karata.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 18 dec 2023, 18:40

A gaston sinoć govori da smo mi katastrofa, gleaj ovog retarda :rol:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 18 dec 2023, 18:47

Ali zar je moguce da su moje oci jedine vidjele jucerasnji masterclass Salaha. Sve je radio u napadu sam bukvalno.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 18 dec 2023, 18:54

nerkolfc je napisao/la:
18 dec 2023, 18:47
Ali zar je moguce da su moje oci jedine vidjele jucerasnji masterclass Salaha. Sve je radio u napadu sam bukvalno.
Nisi jedini. Odličan je bio, jedna od boljih partija ove sezone. Nudio se, trudio, proigravao, samo mu je šut bio loš jučer.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 18 dec 2023, 18:57

Ma Salah je fantazija ove sezone. Trebaju sjesti sa čovjekom i vidjeti taj novi ugovor, on u kakvoj je fizičkoj spremi i kako pristupa fudbalu generalno ima još nekoliko godina vrhunskog fudbala u kopačkama.

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.