FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 17 dec 2023, 21:01

Druga ekipa bez ona dva traktora na sredini.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 dec 2023, 21:02

coelho41 je napisao/la:
17 dec 2023, 21:01
Nisam gledao prvo poluvrijeme. Da li je bio neki slobodnjak sa 20-25 metara i prilika za šut s distance, zanima me kako Pavlović izvodi takve prekide. Volio bih do kraja vidjeti i to, a da mu Sane ne uzme.
Pa slobodnjaku nije smio prici ni Guereiro za kojeg se zna da je dobar izvodjac, kakav Pavlovic
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 dec 2023, 21:08

Zabrinjavajuce je ovo zapostavljanje Tela.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 17 dec 2023, 21:23

OK. Konačno jedna Bayernovska utakmica u BL. Poštujem šta je Tuchel napravio od ekipe kada su u pitanju prekidi, to je baš njegov rukopis.

Ali ne mogu da se naviknem da nema više onog pritiska, da se protivnik u roku od 7 do 9 sekundi oduzme lopta što smo njegovali kod Heycnkessa, Guardiole i Flicka. Proširiti roster, pa ćemo vidjet šta će biti u na proljeće.

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 17 dec 2023, 21:25

Omerbavarac je napisao/la:
Istina. S tim da su i bili nabrijani jer je zadnja tekma bila bruka.
Tuchel takticki perfektno odradio, prepustio im posjed i raznio ih.
Nur der FCB

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 17 dec 2023, 21:31

Pa sta fali ovako kad dadnes protivniku posjed. Ni u trenutku nismo bili u podredjenom polozaju, naprotiv. Meni je bas ovakva igra putokaz kako bi se trebalo igrati u LP protiv onih najboljih ekipa. Mi imamo igrace za kontre i tranziciju, samo ranijih godina u BL nismo imali puno takvih utakmica u kojim bi netko uzeo posjed. Ove godine je to drugacije, moglo bi se to do marta, aprila i navjezbat.

Nevjerovatno je kako su Pavlovic i Guerreiro izgledali danas kao upgrade u odnosu na Leona i Joa, ali svi su zapravo izgledali nadahnuto, bas super tekma.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 17 dec 2023, 21:33

Stuttgart nije složio ni jednu opasnu priliku, Đurasi se nije ni vidio.
Dvojica u vezi su izgledali i nadopunjavali se kao da su odigrali 50 utakmica zajedno, svaki prekid opasnost.
Žalosno je da samo hrpa ozljeda mogu dati neka nova lica na terenu, ostalo privatizirano od jednih te istih vucibatina ma koliko nebitne utakmice bile.
Na kontre nisu igrali još od 12-13 sezone.
Zadnja izmjena: Bayo, dana/u 17 dec 2023, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 17 dec 2023, 21:33

Ja imam osjećaj da Pavlović i Guerreiro slijepo slušaju Tuchela, a Goretzka i Kimmich, a posebno Kimmich igraju uvijek svoju igru, bez obzira šta im trener kaže i tu vjerujem da dolazi do sukoba, jer Kimmich nije spreman dat loptu protivniku u noge.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 dec 2023, 22:05

coelho41 je napisao/la:
17 dec 2023, 21:33
Ja imam osjećaj da Pavlović i Guerreiro slijepo slušaju Tuchela, a Goretzka i Kimmich, a posebno Kimmich igraju uvijek svoju igru, bez obzira šta im trener kaže i tu vjerujem da dolazi do sukoba, jer Kimmich nije spreman dat loptu protivniku u noge.
Ne da nije spreman nego nije sposoban ganjati igrace po terenu.
Nekadašnji Kimmich bi se prilagodio svakakvoj situaciji, trcao bi po 14 km, jednostavno bi bio nezaustavljiv.
Danas je to druga prica.
Nije ni cudo sto trazi agenta a prema bildu je jedan od kandidata za prodaju uz jos nekolicinu najplacenijih igraca u ekipi.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 dec 2023, 22:28

Odličan je ovo bio match plan Tuchela. Slično je on uradio i protiv Dortmunda i tamo je faktički prepustio loptu protivniku.
Interesantno da i u toj, a i večerašnjoj utakmici nije igrao Kimmich. U Dortmundu su u vezi sjajan posao odradili Laimer i Goretzka, a večeras Pavlović i Guerreiro. Pavlović je potencijal, momak je jako dobar za ove pozicije i nadat se da će dobiti i više prilike. Jednu je utakmicu prije ove krenuo u startnoj postavi, a ono što je ulazio s klupe kao npr u susretu s Dortmundom pokazao kvalitet. Momak odlično i prekide izvodi, igra jednostavno poziciju šestice, precizni su mu posovi, ne komplikuje i dobar je u duelima i mnogo trči.
Kimmich postaje lagano problem, a između ostalog je razlog ovo što je Omer rekao a plus još to što Kimmich želi sve da radi na terenu, da ga svugdje ima, da izvodi sve prekide i u svemu tome je pregorio. A ima naznaka i da neke u samom timu nervira s takvim ponašanjem.
A Guerreiro u vezi pokazao da zna i da to može i kod nas igrati, dok svakako ta njegova univerzalnost je odlična. Nekad se može sjajno i na beku upotrijebit.
Svi su večeras dobro i defanzivno radili, Musiala je više puta isto odradio dosta dobrog posla u defanzivi.
Kritike na račun Kima su ovde bile pretjerane i totalno promašene, jer večeras sjajan. Sjajan i u Manchesteru, a protiv Dortmunda isto odigrao sjajno. Čovjek u velikim, bitnim utakmicama daje najviše. Beskompromisan u duelima i nema šta nije sve izbio večeras, a uz to zabio i gol. A naravno da mora biti i nešto lošijih partija nekad, kad je momak tek ove sezone stigao kod nas.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 dec 2023, 22:33

effe_sa je napisao/la:
17 dec 2023, 22:28
Odličan je ovo bio match plan Tuchela. Slično je on uradio i protiv Dortmunda i tamo je faktički prepustio loptu protivniku.
Interesantno da i u toj, a i večerašnjoj utakmici nije igrao Kimmich. U Dortmundu su u vezi sjajan posao odradili Laimer i Goretzka, a večeras Pavlović i Guerreiro. Pavlović je potencijal, momak je jako dobar za ove pozicije i nadat se da će dobiti i više prilike. Jednu je utakmicu prije ove krenuo u startnoj postavi, a ono što je ulazio s klupe kao npr u susretu s Dortmundom pokazao kvalitet. Momak odlično i prekide izvodi, igra jednostavno poziciju šestice, precizni su mu posovi, ne komplikuje i dobar je u duelima i mnogo trči.
Kimmich postaje lagano problem, a između ostalog je razlog ovo što je Omer rekao a plus još to što Kimmich želi sve da radi na terenu, da ga svugdje ima, da izvodi sve prekide i u svemu tome je pregorio. A ima naznaka i da neke u samom timu nervira s takvim ponašanjem.
A Guerreiro u vezi pokazao da zna i da to može i kod nas igrati, dok svakako ta njegova univerzalnost je odlična. Nekad se može sjajno i na beku upotrijebit.
Svi su večeras dobro i defanzivno radili, Musiala je više puta isto odradio dosta dobrog posla u defanzivi.
Kritike na račun Kima su ovde bile pretjerane i totalno promašene, jer večeras sjajan. Sjajan i u Manchesteru, a protiv Dortmunda isto odigrao sjajno. Čovjek u velikim, bitnim utakmicama daje najviše. Beskompromisan u duelima i nema šta nije sve izbio večeras, a uz to zabio i gol. A naravno da mora biti i nešto lošijih partija nekad, kad je momak tek ove sezone stigao kod nas.
:thumbup:

Ne mogu da vjerujem da ću ovo reći ali sa Pavlovićem i Guerreirom igramo mnogo brže i tečnije nego kad su Kimmich i Goretzka u timu.

Thomas Tuchel on Pavlović: "We can't rate his performance today highly enough"
:salut:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 17 dec 2023, 22:44

Omerbavarac je napisao/la:
Ono nisu traktori, ono su volovi, posebno Kimmich, umisljena budala

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 18 dec 2023, 00:09

Ma ja laganica 3:0

Rekoh ja jos poslije Frankfurta samo opusteno dok je na klupi Dr. Thomas Tuchel :kafa:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 dec 2023, 00:58

Mogli bi ovo nazvati klasicno budjenje nakon blamaze.
Isti scenario smo gledali u Dortmundu nakon ispadanja iz kupa.

Znaci, ova ekipa je psihološki nestabilna, imaju manjak samopouzdanja jos na to kada dodamo potcjenjivanje protivnika, dodjemo do situacije da primamo 5 golova.

Treba napomenuti da Lever ne namjerava stati te da opustanje ne smije biti opcija niti u jednom momentu.

Pavlovic je za mene igrac utakmice. :thumbup:

bayernmiasanmia
Kontakt:

Post Postao/la bayernmiasanmia » 18 dec 2023, 01:30

Guirassy mamba se nije vidio na terenu , jos kad ode na Africki kup u Januaru , Stuttgart moze da ocekuje lagani pad na tabeli.
Mali Pavlovic daje znakove da moze biti od njega kvalitetan igrac.
Imamo tekmu manje protiv Uniona , tako da smo samo na 1 bod od Leverkusena.
Izgleda za titulu ce prelomiti kada budemo gostovali kod njih.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 dec 2023, 07:19

ide i leveru pola odbrane u afriku. bice to rijeseno laganini..
inace, dobra utakmica, kane igra all around kao muller iz najboljih dana. tt je uspio, makar jucer, staviti i mullera i musialu zajedno i dobro je to djelovalo, mada je ovo ipak stuttgart i bayernov trener na klupi :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 dec 2023, 12:20

Lazio :ljepota:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 18 dec 2023, 12:36

@dirkules, izbjegli smo "nagaznu minu" nekako. :D
Biće to fina posjeta Rimu. Podsjetite me, je li zadnja bila tamo contra Rome kad smo nemal' srušili Coloseum i zabili im više od 5 komada?

Fina tekma i za žute. Hell Energy nije im'o sreće.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 dec 2023, 12:39

Centre forward je napisao/la:
18 dec 2023, 12:36
@dirkules, izbjegli smo "nagaznu minu" nekako. :D
Biće to fina posjeta Rimu. Podsjetite me, je li zadnja bila tamo contra Rome kad smo nemal' srušili Coloseum i zabili im više od 5 komada?

Fina tekma i za žute. Hell Energy nije im'o sreće.
Nije, igrali su s Laziom 2021 u istoj fazi takmicenja cini mi se.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 dec 2023, 12:42

Lazio mjera za 1/4. :kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.