FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Druga ekipa bez ona dva traktora na sredini.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa slobodnjaku nije smio prici ni Guereiro za kojeg se zna da je dobar izvodjac, kakav Pavlovic
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zabrinjavajuce je ovo zapostavljanje Tela.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
OK. Konačno jedna Bayernovska utakmica u BL. Poštujem šta je Tuchel napravio od ekipe kada su u pitanju prekidi, to je baš njegov rukopis.
Ali ne mogu da se naviknem da nema više onog pritiska, da se protivnik u roku od 7 do 9 sekundi oduzme lopta što smo njegovali kod Heycnkessa, Guardiole i Flicka. Proširiti roster, pa ćemo vidjet šta će biti u na proljeće.
Ali ne mogu da se naviknem da nema više onog pritiska, da se protivnik u roku od 7 do 9 sekundi oduzme lopta što smo njegovali kod Heycnkessa, Guardiole i Flicka. Proširiti roster, pa ćemo vidjet šta će biti u na proljeće.
Istina. S tim da su i bili nabrijani jer je zadnja tekma bila bruka.
Tuchel takticki perfektno odradio, prepustio im posjed i raznio ih.
Nur der FCB
Pa sta fali ovako kad dadnes protivniku posjed. Ni u trenutku nismo bili u podredjenom polozaju, naprotiv. Meni je bas ovakva igra putokaz kako bi se trebalo igrati u LP protiv onih najboljih ekipa. Mi imamo igrace za kontre i tranziciju, samo ranijih godina u BL nismo imali puno takvih utakmica u kojim bi netko uzeo posjed. Ove godine je to drugacije, moglo bi se to do marta, aprila i navjezbat.
Nevjerovatno je kako su Pavlovic i Guerreiro izgledali danas kao upgrade u odnosu na Leona i Joa, ali svi su zapravo izgledali nadahnuto, bas super tekma.
Nevjerovatno je kako su Pavlovic i Guerreiro izgledali danas kao upgrade u odnosu na Leona i Joa, ali svi su zapravo izgledali nadahnuto, bas super tekma.
Stuttgart nije složio ni jednu opasnu priliku, Đurasi se nije ni vidio.
Dvojica u vezi su izgledali i nadopunjavali se kao da su odigrali 50 utakmica zajedno, svaki prekid opasnost.
Žalosno je da samo hrpa ozljeda mogu dati neka nova lica na terenu, ostalo privatizirano od jednih te istih vucibatina ma koliko nebitne utakmice bile.
Na kontre nisu igrali još od 12-13 sezone.
Dvojica u vezi su izgledali i nadopunjavali se kao da su odigrali 50 utakmica zajedno, svaki prekid opasnost.
Žalosno je da samo hrpa ozljeda mogu dati neka nova lica na terenu, ostalo privatizirano od jednih te istih vucibatina ma koliko nebitne utakmice bile.
Na kontre nisu igrali još od 12-13 sezone.
Zadnja izmjena: Bayo, dana/u 17 dec 2023, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ja imam osjećaj da Pavlović i Guerreiro slijepo slušaju Tuchela, a Goretzka i Kimmich, a posebno Kimmich igraju uvijek svoju igru, bez obzira šta im trener kaže i tu vjerujem da dolazi do sukoba, jer Kimmich nije spreman dat loptu protivniku u noge.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne da nije spreman nego nije sposoban ganjati igrace po terenu.
Nekadašnji Kimmich bi se prilagodio svakakvoj situaciji, trcao bi po 14 km, jednostavno bi bio nezaustavljiv.
Danas je to druga prica.
Nije ni cudo sto trazi agenta a prema bildu je jedan od kandidata za prodaju uz jos nekolicinu najplacenijih igraca u ekipi.
Odličan je ovo bio match plan Tuchela. Slično je on uradio i protiv Dortmunda i tamo je faktički prepustio loptu protivniku.
Interesantno da i u toj, a i večerašnjoj utakmici nije igrao Kimmich. U Dortmundu su u vezi sjajan posao odradili Laimer i Goretzka, a večeras Pavlović i Guerreiro. Pavlović je potencijal, momak je jako dobar za ove pozicije i nadat se da će dobiti i više prilike. Jednu je utakmicu prije ove krenuo u startnoj postavi, a ono što je ulazio s klupe kao npr u susretu s Dortmundom pokazao kvalitet. Momak odlično i prekide izvodi, igra jednostavno poziciju šestice, precizni su mu posovi, ne komplikuje i dobar je u duelima i mnogo trči.
Kimmich postaje lagano problem, a između ostalog je razlog ovo što je Omer rekao a plus još to što Kimmich želi sve da radi na terenu, da ga svugdje ima, da izvodi sve prekide i u svemu tome je pregorio. A ima naznaka i da neke u samom timu nervira s takvim ponašanjem.
A Guerreiro u vezi pokazao da zna i da to može i kod nas igrati, dok svakako ta njegova univerzalnost je odlična. Nekad se može sjajno i na beku upotrijebit.
Svi su večeras dobro i defanzivno radili, Musiala je više puta isto odradio dosta dobrog posla u defanzivi.
Kritike na račun Kima su ovde bile pretjerane i totalno promašene, jer večeras sjajan. Sjajan i u Manchesteru, a protiv Dortmunda isto odigrao sjajno. Čovjek u velikim, bitnim utakmicama daje najviše. Beskompromisan u duelima i nema šta nije sve izbio večeras, a uz to zabio i gol. A naravno da mora biti i nešto lošijih partija nekad, kad je momak tek ove sezone stigao kod nas.
Interesantno da i u toj, a i večerašnjoj utakmici nije igrao Kimmich. U Dortmundu su u vezi sjajan posao odradili Laimer i Goretzka, a večeras Pavlović i Guerreiro. Pavlović je potencijal, momak je jako dobar za ove pozicije i nadat se da će dobiti i više prilike. Jednu je utakmicu prije ove krenuo u startnoj postavi, a ono što je ulazio s klupe kao npr u susretu s Dortmundom pokazao kvalitet. Momak odlično i prekide izvodi, igra jednostavno poziciju šestice, precizni su mu posovi, ne komplikuje i dobar je u duelima i mnogo trči.
Kimmich postaje lagano problem, a između ostalog je razlog ovo što je Omer rekao a plus još to što Kimmich želi sve da radi na terenu, da ga svugdje ima, da izvodi sve prekide i u svemu tome je pregorio. A ima naznaka i da neke u samom timu nervira s takvim ponašanjem.
A Guerreiro u vezi pokazao da zna i da to može i kod nas igrati, dok svakako ta njegova univerzalnost je odlična. Nekad se može sjajno i na beku upotrijebit.
Svi su večeras dobro i defanzivno radili, Musiala je više puta isto odradio dosta dobrog posla u defanzivi.
Kritike na račun Kima su ovde bile pretjerane i totalno promašene, jer večeras sjajan. Sjajan i u Manchesteru, a protiv Dortmunda isto odigrao sjajno. Čovjek u velikim, bitnim utakmicama daje najviše. Beskompromisan u duelima i nema šta nije sve izbio večeras, a uz to zabio i gol. A naravno da mora biti i nešto lošijih partija nekad, kad je momak tek ove sezone stigao kod nas.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
effe_sa je napisao/la: ↑17 dec 2023, 22:28Odličan je ovo bio match plan Tuchela. Slično je on uradio i protiv Dortmunda i tamo je faktički prepustio loptu protivniku.

Ne mogu da vjerujem da ću ovo reći ali sa Pavlovićem i Guerreirom igramo mnogo brže i tečnije nego kad su Kimmich i Goretzka u timu.
Thomas Tuchel on Pavlović: "We can't rate his performance today highly enough"

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ono nisu traktori, ono su volovi, posebno Kimmich, umisljena budala
Ma ja laganica 3:0
Rekoh ja jos poslije Frankfurta samo opusteno dok je na klupi Dr. Thomas Tuchel
Rekoh ja jos poslije Frankfurta samo opusteno dok je na klupi Dr. Thomas Tuchel

- Omerbavarac
- Kontakt:
Mogli bi ovo nazvati klasicno budjenje nakon blamaze.
Isti scenario smo gledali u Dortmundu nakon ispadanja iz kupa.
Znaci, ova ekipa je psihološki nestabilna, imaju manjak samopouzdanja jos na to kada dodamo potcjenjivanje protivnika, dodjemo do situacije da primamo 5 golova.
Treba napomenuti da Lever ne namjerava stati te da opustanje ne smije biti opcija niti u jednom momentu.
Pavlovic je za mene igrac utakmice.
Isti scenario smo gledali u Dortmundu nakon ispadanja iz kupa.
Znaci, ova ekipa je psihološki nestabilna, imaju manjak samopouzdanja jos na to kada dodamo potcjenjivanje protivnika, dodjemo do situacije da primamo 5 golova.
Treba napomenuti da Lever ne namjerava stati te da opustanje ne smije biti opcija niti u jednom momentu.
Pavlovic je za mene igrac utakmice.

-
- Kontakt:
Guirassy mamba se nije vidio na terenu , jos kad ode na Africki kup u Januaru , Stuttgart moze da ocekuje lagani pad na tabeli.
Mali Pavlovic daje znakove da moze biti od njega kvalitetan igrac.
Imamo tekmu manje protiv Uniona , tako da smo samo na 1 bod od Leverkusena.
Izgleda za titulu ce prelomiti kada budemo gostovali kod njih.
Mali Pavlovic daje znakove da moze biti od njega kvalitetan igrac.
Imamo tekmu manje protiv Uniona , tako da smo samo na 1 bod od Leverkusena.
Izgleda za titulu ce prelomiti kada budemo gostovali kod njih.
- muhamedhulk
- Kontakt:
ide i leveru pola odbrane u afriku. bice to rijeseno laganini..
inace, dobra utakmica, kane igra all around kao muller iz najboljih dana. tt je uspio, makar jucer, staviti i mullera i musialu zajedno i dobro je to djelovalo, mada je ovo ipak stuttgart i bayernov trener na klupi
inace, dobra utakmica, kane igra all around kao muller iz najboljih dana. tt je uspio, makar jucer, staviti i mullera i musialu zajedno i dobro je to djelovalo, mada je ovo ipak stuttgart i bayernov trener na klupi

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Lazio 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- Centre forward
- Kontakt:
@dirkules, izbjegli smo "nagaznu minu" nekako.
Biće to fina posjeta Rimu. Podsjetite me, je li zadnja bila tamo contra Rome kad smo nemal' srušili Coloseum i zabili im više od 5 komada?
Fina tekma i za žute. Hell Energy nije im'o sreće.

Biće to fina posjeta Rimu. Podsjetite me, je li zadnja bila tamo contra Rome kad smo nemal' srušili Coloseum i zabili im više od 5 komada?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Nije, igrali su s Laziom 2021 u istoj fazi takmicenja cini mi se.Centre forward je napisao/la: ↑18 dec 2023, 12:36@dirkules, izbjegli smo "nagaznu minu" nekako.![]()
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.