Gledaj opozicije, gori su od nas, cuj Ruska stranka hahahahahahahahahahaahahaha

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nestor neče ni sa SNSom ni sa SPN. Odmah se prokurcio nema labavonumanumaye22 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 03:12Nestor i Vucic ubili nogama, vladat ce sljedecih 20 godina covjek.
Sve je tačno , ali od 95-e SDA je radila puno gore stvari od SNS-a .Davidoffgold je napisao/la: ↑18 dec 2023, 06:19Apsolutno srbi nemaju pravo vise da kazu nista protiv AV. Jer nije moguce (cak i da stima/krade izbore) da lik ima ovakvu prednost i nadmoc nad ostalim. Ovo sto oni njemu govore Vucicu pe*deru itd. To je ocito njihov nacin komunikacije sa svojom vlascu. Srbi biraju vucica, dok u isto vrijeme da izvinete serendaju protiv njega, malo mi to nije jasno. Srbi bi bili odlicni gejevi jee ocito vole toksicne veze (kad ljubav boli hahah).
Za razliku od njih mi smo (kako tako ali u smo uspjeli) skinuli SDA sa vlasti jer realno ono sto su oni radili od 95 na dalje je pa necu reci isto kao SNS ali neka blaza benignija verzija SNSa. Sjeo narod, slozio se glasat cemo za opoziciju i eto gdje je sad SDA ? Bitan ko' lanjski snijeg....e to sto.ni ta opozicija (za koju sam glasao) se nije pokazala kao nesto vau...jbg odrazit ce se na iducim izborima ali.opet ne vjerujem da ce SDA nesto profitirati od toga. Zasitio se narod loze Izetbegovica
Mislim da si upravu, samo sam ja bio tada klinac/beba pa ne znam puno i necu da govorim sto nisam siguran/ne znam. A i mediji su tada bili u nekom mraku nit se sta znalo nit su informacije do obicnog covijeka dolazile tako brzo.VensanKasel je napisao/la: ↑18 dec 2023, 08:58Sve je tačno , ali od 95-e SDA je radila puno gore stvari od SNS-a .Davidoffgold je napisao/la: ↑18 dec 2023, 06:19Apsolutno srbi nemaju pravo vise da kazu nista protiv AV. Jer nije moguce (cak i da stima/krade izbore) da lik ima ovakvu prednost i nadmoc nad ostalim. Ovo sto oni njemu govore Vucicu pe*deru itd. To je ocito njihov nacin komunikacije sa svojom vlascu. Srbi biraju vucica, dok u isto vrijeme da izvinete serendaju protiv njega, malo mi to nije jasno. Srbi bi bili odlicni gejevi jee ocito vole toksicne veze (kad ljubav boli hahah).
Za razliku od njih mi smo (kako tako ali u smo uspjeli) skinuli SDA sa vlasti jer realno ono sto su oni radili od 95 na dalje je pa necu reci isto kao SNS ali neka blaza benignija verzija SNSa. Sjeo narod, slozio se glasat cemo za opoziciju i eto gdje je sad SDA ? Bitan ko' lanjski snijeg....e to sto.ni ta opozicija (za koju sam glasao) se nije pokazala kao nesto vau...jbg odrazit ce se na iducim izborima ali.opet ne vjerujem da ce SDA nesto profitirati od toga. Zasitio se narod loze Izetbegovica
Vučić je nešto i napravio , a zelena smeća su samo krala , uzimala i otimala od naroda uz Allahovu "pomoć" ...
zato sto su bosnjaci lakovjerni,ponadali smo se da ce prosle izbore stranci skinuti ove glavonje iz nacionalisticke trojke,na kraju samo ode glava sda dok ove dvije glave ostadose i sta smo dobili time,kao da smo se pomirili da najvise bosnjaci koce razvoju drzave ,pa ajde da se samo to promijeni.Davidoffgold je napisao/la: ↑18 dec 2023, 06:19Apsolutno srbi nemaju pravo vise da kazu nista protiv AV. Jer nije moguce (cak i da stima/krade izbore) da lik ima ovakvu prednost i nadmoc nad ostalim. Ovo sto oni njemu govore Vucicu pe*deru itd. To je ocito njihov nacin komunikacije sa svojom vlascu. Srbi biraju vucica, dok u isto vrijeme da izvinete serendaju protiv njega, malo mi to nije jasno. Srbi bi bili odlicni gejevi jee ocito vole toksicne veze (kad ljubav boli hahah).
Necu se baviti problemom Srbije/Hrvatske iako sam komentirao njihove izbore. Njima njihovo ako hoce nek im vlada sveti sisoje boli me k.donDondon je napisao/la: ↑18 dec 2023, 09:20zato sto su bosnjaci lakovjerni,ponadali smo se da ce prosle izbore stranci skinuti ove glavonje iz nacionalisticke trojke,na kraju samo ode glava sda dok ove dvije glave ostadose i sta smo dobili time,kao da smo se pomirili da najvise bosnjaci koce razvoju drzave ,pa ajde da se samo to promijeni.Davidoffgold je napisao/la: ↑18 dec 2023, 06:19Apsolutno srbi nemaju pravo vise da kazu nista protiv AV. Jer nije moguce (cak i da stima/krade izbore) da lik ima ovakvu prednost i nadmoc nad ostalim. Ovo sto oni njemu govore Vucicu pe*deru itd. To je ocito njihov nacin komunikacije sa svojom vlascu. Srbi biraju vucica, dok u isto vrijeme da izvinete serendaju protiv njega, malo mi to nije jasno. Srbi bi bili odlicni gejevi jee ocito vole toksicne veze (kad ljubav boli hahah).
dok u zemljama okruzenja i pored lose ekonomije i odlaszaka mladih i dalje vladaju isti
na balkanu nece biti bolje ,ko to misli grdno se vara,postajemo zemlje penzionira,donedavno sam mislio da ce biti bolje ako udjemo u eu,ali pored sigurnosnog aspekta vise ne vidim da bi bilo bolje na nekom drugom planu,jer ce se tad jos lakse moci ici iz drzave,tek tad slijedi masovni odlazak
pa ljudi moji udisemo najzagadjeniji zrak na svijetu,kad neko umre u 70oj kazemo dobre godine imo,jesmo glupi
imam tako jednog glupana u široj obitelji , govori jednom sa svojom glupom lobanjom , nije mi jasno kao mi skinuli svoje nacionaliste , a srbi i hrvati nisudonDondon je napisao/la: ↑18 dec 2023, 09:20
zato sto su bosnjaci lakovjerni,ponadali smo se da ce prosle izbore stranci skinuti ove glavonje iz nacionalisticke trojke,na kraju samo ode glava sda dok ove dvije glave ostadose i sta smo dobili time,kao da smo se pomirili da najvise bosnjaci koce razvoju drzave ,pa ajde da se samo to promijeni.
dok u zemljama okruzenja i pored lose ekonomije i odlaszaka mladih i dalje vladaju isti
na balkanu nece biti bolje ,ko to misli grdno se vara,postajemo zemlje penzionira,donedavno sam mislio da ce biti bolje ako udjemo u eu,ali pored sigurnosnog aspekta vise ne vidim da bi bilo bolje na nekom drugom planu,jer ce se tad jos lakse moci ici iz drzave,tek tad slijedi masovni odlazak
pa ljudi moji udisemo najzagadjeniji zrak na svijetu,kad neko umre u 70oj kazemo dobre godine imo,jesmo glupi
Nama će biti bolje kada mlađi ljudi dođu na vlast , nažalost još trpimo posljedice SDA smeća i njihovog uništavanja Bosne i Hercegovine na svim mogućim nivoima . Četnici i ustaše su dobili adekvatnog nasljednika u zelenim ...RollMan je napisao/la: ↑18 dec 2023, 09:37imam tako jednog glupana u široj obitelji , govori jednom sa svojom glupom lobanjom , nije mi jasno kao mi skinuli svoje nacionaliste , a srbi i hrvati nisudonDondon je napisao/la: ↑18 dec 2023, 09:20
zato sto su bosnjaci lakovjerni,ponadali smo se da ce prosle izbore stranci skinuti ove glavonje iz nacionalisticke trojke,na kraju samo ode glava sda dok ove dvije glave ostadose i sta smo dobili time,kao da smo se pomirili da najvise bosnjaci koce razvoju drzave ,pa ajde da se samo to promijeni.
pa ljudi moji udisemo najzagadjeniji zrak na svijetu,kad neko umre u 70oj kazemo dobre godine imo,jesmo glupi( to ispade nego postignuće avaj) hajde da je nama bolje , da struja ne poskupljuje u pm, gase se firme , počinju ponovo štrajkovi, redovi pred ambasadom veći itd pa ja bi rekao ,ali hajde što nam je gore nego što samo uz nacionalizam možeš opstat u ovoj balkanskoj džungli to mi nije jasno kako ne vidi. I takvi kad završe u masovnoj grobnici ( i završavali ) nije mi ni sekunde žao
bit će bolje tek kad pomre generacija koja se s pasijom sjeća krepalog bravara i drži ga kao božanstvo , otprilike z cca kad u antibošanjačkim strankama (sdp i ns) cijela kadar bude rođen poslije 1990.VensanKasel je napisao/la: ↑18 dec 2023, 10:06
Nama će biti bolje kada mlađi ljudi dođu na vlast , nažalost još trpimo posljedice SDA smeća i njihovog uništavanja Bosne i Hercegovine na svim mogućim nivoima . Četnici i ustaše su dobili adekvatnog nasljednika u zelenim ...
Zamisli kakav maloumnik moraš biti da i dalje glasaš za Bakira da braniš SDA , takve treba kamenovati![]()
nece ni tad biti bolje,kakvi mladi kad su mladi uceni da se uvlace u paksu nebil nesto dobili sto ih slijeduje.VensanKasel je napisao/la: ↑18 dec 2023, 10:06Nama će biti bolje kada mlađi ljudi dođu na vlast , nažalost još trpimo posljedice SDA smeća i njihovog uništavanja Bosne i Hercegovine na svim mogućim nivoima . Četnici i ustaše su dobili adekvatnog nasljednika u zelenim ...RollMan je napisao/la: ↑18 dec 2023, 09:37imam tako jednog glupana u široj obitelji , govori jednom sa svojom glupom lobanjom , nije mi jasno kao mi skinuli svoje nacionaliste , a srbi i hrvati nisudonDondon je napisao/la: ↑18 dec 2023, 09:20
pa ljudi moji udisemo najzagadjeniji zrak na svijetu,kad neko umre u 70oj kazemo dobre godine imo,jesmo glupi( to ispade nego postignuće avaj) hajde da je nama bolje , da struja ne poskupljuje u pm, gase se firme , počinju ponovo štrajkovi, redovi pred ambasadom veći itd pa ja bi rekao ,ali hajde što nam je gore nego što samo uz nacionalizam možeš opstat u ovoj balkanskoj džungli to mi nije jasno kako ne vidi. I takvi kad završe u masovnoj grobnici ( i završavali ) nije mi ni sekunde žao
Zamisli kakav maloumnik moraš biti da i dalje glasaš za Bakira da braniš SDA , takve treba kamenovati![]()
Logicno da nece bit bolje. Evo da pobjede drugi, da se sve promijeni na politickoj sceni, sta ce se za prosjecnog stanovnika BiH promijeniti?RollMan je napisao/la: ↑18 dec 2023, 09:37imam tako jednog glupana u široj obitelji , govori jednom sa svojom glupom lobanjom , nije mi jasno kao mi skinuli svoje nacionaliste , a srbi i hrvati nisudonDondon je napisao/la: ↑18 dec 2023, 09:20
Pa probošnjačka ( pretpostavljam SDA ) stranka je bila na vlasti godinama i šta smo dobili ?RollMan je napisao/la: ↑18 dec 2023, 10:18bit će bolje tek kad pomre generacija koja se s pasijom sjeća krepalog bravara i drži ga kao božanstvo , otprilike z cca kad u antibošanjačkim strankama (sdp i ns) cijela kadar bude rođen poslije 1990.VensanKasel je napisao/la: ↑18 dec 2023, 10:06
Nama će biti bolje kada mlađi ljudi dođu na vlast , nažalost još trpimo posljedice SDA smeća i njihovog uništavanja Bosne i Hercegovine na svim mogućim nivoima . Četnici i ustaše su dobili adekvatnog nasljednika u zelenim ...
Antibosnjackim strankamaRollMan je napisao/la: ↑18 dec 2023, 10:18bit će bolje tek kad pomre generacija koja se s pasijom sjeća krepalog bravara i drži ga kao božanstvo , otprilike z cca kad u antibošanjačkim strankama (sdp i ns) cijela kadar bude rođen poslije 1990.VensanKasel je napisao/la: ↑18 dec 2023, 10:06