RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Drago mi je zbog Ante.. bravo Hrkač za sve
-
- Kontakt:
Ovo smo trebali rijesit u prvom pv ali **** nece lopta u gol. Da hoce ovaj igman ispast iz lige tacno se vidi seljacki rukopis mulalica u ekipi.
Koliko god smo hvalili Klafurića danas se nije vidjela rezervna ideja u igri.
Sve se svodilo na centaršut koji nije prolazio kraj stopera Igmana.
Frustracija al jbg idemo dalje
Sve se svodilo na centaršut koji nije prolazio kraj stopera Igmana.
Frustracija al jbg idemo dalje
Džaba kad nešto neće, pa neće...trebali smo bar 2 gola dati u prvom, jer bilo je najmanje 15 kornera u p.m. da nijedna nije ušla ne možeš vjerovat...Kad je Klaf dobio "žuti" onda mogu zamisliti nervoze na klupi...Šteta brate, ali na dobrom smo putu abd.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Brate ništa nije slučajno, nama su ti korneri došli ko ispucavanje golmana - znaš da nema ništa od toga
Sve se trenira pa i to. Zakleo bih se da smo najlošiji u ligi u igri iz prekida
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ma klasična nesretna utakmica jbg, imali smo posjetu i suđenje ali džaba kad ne ide a i na Pršešu je ostavilo traga neigranje.
Suljić zasad veliki flop
Suljić zasad veliki flop
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Kako se klafuric gospodski piški po novinarima.
Kaze Nermin Bise : imali ste posjed, 20 suteva, 20 kornera, i jedva ste iscupali bod
Napade ga Klafuric,kaze kako mislis iscupali a sve mi to nabrojao upravo
Kaze Nermin Bise : imali ste posjed, 20 suteva, 20 kornera, i jedva ste iscupali bod
Napade ga Klafuric,kaze kako mislis iscupali a sve mi to nabrojao upravo

Dobra igra skoro cijelu utakmicu ali jedan od oni dana kad Haskic jednostavno nemoze zabit.
Nekad imas srece i uzmes bodove bez neke igre a nekad je nemas i prospes.
Sve je to normala.
Nekad imas srece i uzmes bodove bez neke igre a nekad je nemas i prospes.
Sve je to normala.
-
- Kontakt:
Danas dan kad te neće i gotovo.
Haskić, Suljić,Guli ništa danas.Obično riješenje za ovakve situacije su igrači sa klupe.
Ali mi nemamo zamjenu za Haskića a ni za jedno krilo.
Sreća ide pauza i vratit će se ovi povrijeđeni a i pojačanja će biti.
Sutra taj press pogledati,evo pripreme u Antaliji,radit će se i pomoćni teren.
Vjerojatno će biti još nekih informacija.
11 bodova uz utakmicu manje više u odnosu na prošlu polusezonu.
Bravo svima i na proljeće još jače
Haskić, Suljić,Guli ništa danas.Obično riješenje za ovakve situacije su igrači sa klupe.
Ali mi nemamo zamjenu za Haskića a ni za jedno krilo.
Sreća ide pauza i vratit će se ovi povrijeđeni a i pojačanja će biti.
Sutra taj press pogledati,evo pripreme u Antaliji,radit će se i pomoćni teren.
Vjerojatno će biti još nekih informacija.
11 bodova uz utakmicu manje više u odnosu na prošlu polusezonu.
Bravo svima i na proljeće još jače

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Kako ovakvi likovi uopšte dođu do akreditacije, na svakom pressu nepismeni novinariDirektorcic je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:20Kako se klafuric gospodski piški po novinarima.
Napade ga Klafuric,kaze kako mislis iscupali a sve mi to nabrojao upravo![]()

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Bise samoprozvani novinar,dtekao nekad slavu, a sad je pokusava zadrzati. Malo ga ide,pa malo u sukob sa rajom, nedavno stao u odbranu navijaca aston ville kao da smo mi njih trebali docekati, vodje da se upoznaju, da ih vodamo po gradu i slicno. Cini mi se da je malo retardiran ali eto.minimalist je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:42Kako ovakvi likovi uopšte dođu do akreditacije, na svakom pressu nepismeni novinariDirektorcic je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:20Kako se klafuric gospodski piški po novinarima.
Napade ga Klafuric,kaze kako mislis iscupali a sve mi to nabrojao upravo![]()
Za koga uopšte Bise radi, na Grbavici je rekao: "portal Mostar, radio Mostar" koji ne postoje uopšte, sad je tacno.net, ko uopšte njega smatra novinarom
Da ne pričamo o tome da su novinari a nijedan ne zna postavit pitanje na engleskom onom Željinom treneru
Uglavnom ga pokakio Klafuric, cuj iscupali bod, ne moze tako govoriti nakon ove statistike. Jos je Klaf nekog poklopio vezano za pobjednicki mentalitet kako ga ekipa nema i to
-
- Kontakt:
Yebem ti suljicu najmilije i ko te dovede u Velez
Ostalim momcima svaka cast, zalaganje i trka na nivou
Ako možemo Suljića ovakvog trpiti, onda je pod moranje Kuku istrpiti sljedeću polusezonu...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Veliko razočaranje, a trebalo je biti suprotno jer je realno kapitalac za ovu ligu. Istrpiti još pola godine, u januaru nema ništa kvalitetnije, a da je u kakvoj takvoj formi.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:51Yebem ti suljicu najmilije i ko te dovede u Velez
Potpuna dominacija, trkački vrlo jako i intenzivno, bez previše grešaka a građenje igre punih 90 minuta. Baš Velež kakav hoćemo da gledamo, a trener još nije imao priliku dovesti igrača po svojoj procjeni i želji, a svaki igrač je neuporedivo bolji nego pod Fejom. Mislim da nas čeka lijepo proljeće.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
steta, poslije 90 minuta totalne dominacije, igraca Igmana koji se valjaju po terenu pola utakmica, sa grcevima u obe noge na pola prvog poluvremena... definitivno nismo imali srece... ipak, gorak ukus u ustima da smo jesenas izgubili 6 bodova kuci od ekipa koje smo definitivno trebali dobiti i sa tih 6 bodova bi bili ubjedljivo drugi na tablici... od igraca, Suljicu se definitivno treba zahvaliti, bolje trpiti nase juniore nego njega, Guli i ako se vrati u Sarajevo, otvara se prostor drugima, dobar je ali vrlo nestabilan... i zavrsiti ove posudbe od pitara sa klauzulama o neigranju, nije nam to potrebno, mozemo i sami naci igraca, a ne da im ih mi odrzajemo u formi.
Žao mi je samo što nismo ovako dobru polusezonu završili sa tri boda zbog cjelokupne atmosfere, ali jednostavno nam se nije dalo. Glup go primimo u drugoj minuti od ekipe koja nam poslije sigurno ne bi dala go da se igralo još 180 minuta, onda promašaji, nesreća, jednostavno nije htjela u go. U drugom valjanje, prekidi kako to već ide. Imali smo materijala da pobjedimo i sa više golova razlike, borba i želja nije izostala. Momcima i stručnom štabu svaka čast na polusezoni, nastaviti još jače i uz par pojačanja osigurati Evropu i napasti kup.
-
- Kontakt:
Protiv Zelje dvije sanse i pobjeda. Danas 25 sansi i bod. Dobro je Velez igra odmakli se Slogi na sest bodova iako smo mogli na osam
Rijesit ih prvo kolo na proljece i odvojiti se na devet. Bit ce ovo dobro. Cestitke Klafu igracima i citavom upravnom odboru na svemu. Slijede dva najduza mjeseca bez Rodjenih nadam se dobrim pojacanjima i renomiranim protivnicima u Antaliji da se malo izvagamo
Rijesit ih prvo kolo na proljece i odvojiti se na devet. Bit ce ovo dobro. Cestitke Klafu igracima i citavom upravnom odboru na svemu. Slijede dva najduza mjeseca bez Rodjenih nadam se dobrim pojacanjima i renomiranim protivnicima u Antaliji da se malo izvagamo
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.