FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sutra i bod dobar. Sta je s Durakovića igra li sutra ??
-
- Kontakt:
Sta je tu je sutra se muski potuci na terenu, i sto bolji rezultat izvuci za nas, za kraj prvog dijela sezone
04.10.2009 !
Ma dobar je i ovaj rezultat iz Vrapcica, bolje bi bilo da je ostalo 0:1 ali nije ni ovo lose
90!
Više je.bi se Dupovac

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Moze kod nas sve i to mjesec pred pocetak oni promijene pravilo o strancima. Kad dodje neki glupi bosnjo na celo saveza ukinice pravilo za strance iz EX Yu pa se opet vrati u prahistoriju sa BH igracima.
Bogam sad i ja cim sam vidio clanak pomislih isto, al' kontam ima kvaliteta sigurno, mozda bi i dobro ispalo hahaha, vjerujem da je na nivou Hasića.
Naravno, tako da je jedina opcija mjesto stranca.AVNOJ je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:55Prijatelju uz dužno poštovanje ali da albanc sa Kosova uzme srpske dokumente da bi igrao za Sarajevo, pa prije ce sebi obe noge polomit.
-
- Kontakt:
Obje se kaze, u srbiji kazu obe.AVNOJ je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:55Prijatelju uz dužno poštovanje ali da albanc sa Kosova uzme srpske dokumente da bi igrao za Sarajevo, pa prije ce sebi obe noge polomit.
Roga Began Đuricko Anicic Durakovic Buljubasic Julardzija Avramovski Andjusic Oliveira Hasic
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne do Bog da smo mi odigrali ovakav derbi kao Dinamo ili Hajduk, već bi glave skidali.
Valjda ga naši kontaktiraju
https://www.transfermarkt.com/nemanja-j ... ler/614424
https://www.transfermarkt.com/nemanja-j ... ler/614424
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Evo ono o čemu sam pisao neki dan...
Samo.malo.političke volje ne bi dugo čekali.
Stadion Maksimir će biti srušen: Dinamo i reprezentacija Hrvatske će dobiti modernu arenu
http://www.klix.ba/clanak/231214094
Stadion Maksimir će biti srušen: Dinamo i reprezentacija Hrvatske će dobiti modernu arenu
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ma tako i mi trebamo. Neće fortina cura pa ok traži lokaciju i zakopaj.AVNOJ je napisao/la: ↑17 dec 2023, 20:09Evo ono o čemu sam pisao neki dan...
Izgleda da nam nece biti druge. Mi smo kao u jek pametniji od drugih.ŠTA_JE je napisao/la: ↑17 dec 2023, 20:24Ma tako i mi trebamo. Neće fortina cura pa ok traži lokaciju i zakopaj.AVNOJ je napisao/la: ↑17 dec 2023, 20:09Evo ono o čemu sam pisao neki dan...
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- luckystrike
- Kontakt:
Ipak, izgleda da nije.Dave je napisao/la: ↑16 dec 2023, 21:51Dovoljan je i bod, jer imaju bolji međusobni skor sa konamaluckystrike je napisao/la: ↑16 dec 2023, 21:38Jel' Igmanu sutra dovoljan bod za izlazak iz opasne zone ili samo pobjeda radi?
A što bi valjalo da je ostalo 0-1 u Mostaru, meze ne bi falilo dva mjeseca samo bi pića dobavljali
šta šta je, je*em ti
Nije trenutno, jeste na kraju sezoneluckystrike je napisao/la: ↑17 dec 2023, 20:47Ipak, izgleda da nije.Dave je napisao/la: ↑16 dec 2023, 21:51Dovoljan je i bod, jer imaju bolji međusobni skor sa konamaluckystrike je napisao/la: ↑16 dec 2023, 21:38Jel' Igmanu sutra dovoljan bod za izlazak iz opasne zone ili samo pobjeda radi?
A što bi valjalo da je ostalo 0-1 u Mostaru, meze ne bi falilo dva mjeseca samo bi pića dobavljali
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Mi nesmijemo nit radi imena kluba FK SARAJEVO, niti radi MIRVICA, i mogucnosti njegove ali i radi trenutnog trenerskog igrackog kadra, picit teze daje uzet bod u banja luki bio bi dobar bod kod hsk velez B ILI nebi bili
Lose uzet bod pravom velezu, ili derbije je derbi nikad se nezna..
KAO sto reko ovo ne govorim da bi ponizavao ove klubove niti da ih uzdizem to su realno svi klubovi maci koje mi treba da nabijemo na neku stvar provrtimo ko na ringispilu i bacimo u potok ko prostitutke kad crnci izjebu.
OVO GOVORIM jer mi SMO FK SARAJEVO imamo pare imamo igrace imamo navijace i sve sto treba da budemo FK SARAJEVO bosanski BAYERN MUNCHEN.
Nesmijemo se ponasat ko vaso miskin koji je govorio dobar je bod u vrapcu sad spali dobar je bod u stanisicima
Uzet zrinjski i to je to ako sudija dadne bodove ustasama boze moj mirvic nek to rijesava sa pilavom vicom
Miskom husicem onom ublehom iz zenice bihaca
Lose uzet bod pravom velezu, ili derbije je derbi nikad se nezna..
KAO sto reko ovo ne govorim da bi ponizavao ove klubove niti da ih uzdizem to su realno svi klubovi maci koje mi treba da nabijemo na neku stvar provrtimo ko na ringispilu i bacimo u potok ko prostitutke kad crnci izjebu.
OVO GOVORIM jer mi SMO FK SARAJEVO imamo pare imamo igrace imamo navijace i sve sto treba da budemo FK SARAJEVO bosanski BAYERN MUNCHEN.
Nesmijemo se ponasat ko vaso miskin koji je govorio dobar je bod u vrapcu sad spali dobar je bod u stanisicima
Uzet zrinjski i to je to ako sudija dadne bodove ustasama boze moj mirvic nek to rijesava sa pilavom vicom
Miskom husicem onom ublehom iz zenice bihaca
Valjda se gleda medjusobni duel i sad. Pošto imamo 3 ekipe sa 19 bodova, onda se pravi mini tabela po kojoj je opet Zeljkan najslabiji.Dave je napisao/la: ↑17 dec 2023, 22:27Nije trenutno, jeste na kraju sezoneluckystrike je napisao/la: ↑17 dec 2023, 20:47Ipak, izgleda da nije.
Tako, da bi morali biti oni na 11 mjestu trenutno.
Boli nas briga za konama, pratimo Sarajevo i niko nas ne treba zanimati.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- egocentrik
- Kontakt:
Organizovati cemo prijateljsku i sav prihod od ulaznica konama za stabilizaciju u federalnoj
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness