Moj post se odnosio na sve po redu. Problem je što pojedinci jedva čekaju da pojedinac kiksa da bi došli ovde i svršavali. Neka se zapitaju kako život žive, pun frustracija, kompleksa, pravi luzerski život. Izađite malo, radite na sebi pa nećete sve gledati tako crno i na sve imati potrebu pljuvati._karabaja_ je napisao/la: Nisi ti druze ni bio u pitanju. Vrati se nekoliko stranica u nazad i vidi kako lagano @cnrakuja pardon guja pocinje sa provokacijama u kojima se on poziva na Lovrena. Ni ja nemam nista protiv Lovrena iskreno puca mi neka stvar za njim, al kad neki traze da im se odgovori nije problem.
Evo moje mišljenje je da je Gourcuff danas očajno odigrao, i da je Pjanić trebao dobiti šansu. Ne znam kako bi odigrao, ali gore od ovog nije mogao. Evo meni nije bio problem jer sam "čist" u glavi.
Ma ne nerviram se, savršeno sam smiren.juveboy je napisao/la: Treba biti realan i priznati da je Lovren velika nada i sad vec predobar igrac, ovo je njemu jako bitno da skuplja iskustvo igrajuci protiv najboljih igraca na svijetu. . . Sigurno da veceras nije bio medju boljim, nije se dobro snasao , ali zato u prosloj utakmici je bio predobar, fascinirao me. Ista stvar je sa Pjanicem samo je problem sto trener Lyona ne pruza priliku Pjanicu, koji ju apsolutno zasluzuje. . . Drug ne nerviraj se, ima ljudi koji mogu biti koliko-toliko realni . . .
Pjaniću je jedina konkurencija u timu Gourcuff koji trenutno igrao veoma loše. Pjanić ako već nije trebao početi utakmicu trebao je dobiti barem pola sata. Ali takve odluke donosi Puel koji bi mogao ubrzo letiti.
Pjaniću svako dobro.
Ima i tu istine sigurno.volimliverpool je napisao/la: Teško je shvatiti da je Pjanić na klupi jer je Gurkuf Francuz.Pojedincima teško...