Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

jacky09
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la jacky09 » 16 mar 2011, 23:10

_karabaja_ je napisao/la: Nisi ti druze ni bio u pitanju. Vrati se nekoliko stranica u nazad i vidi kako lagano @cnrakuja pardon guja pocinje sa provokacijama u kojima se on poziva na Lovrena. Ni ja nemam nista protiv Lovrena iskreno puca mi neka stvar za njim, al kad neki traze da im se odgovori nije problem ;).
Moj post se odnosio na sve po redu. Problem je što pojedinci jedva čekaju da pojedinac kiksa da bi došli ovde i svršavali. Neka se zapitaju kako život žive, pun frustracija, kompleksa, pravi luzerski život. Izađite malo, radite na sebi pa nećete sve gledati tako crno i na sve imati potrebu pljuvati.
Evo moje mišljenje je da je Gourcuff danas očajno odigrao, i da je Pjanić trebao dobiti šansu. Ne znam kako bi odigrao, ali gore od ovog nije mogao. Evo meni nije bio problem jer sam "čist" u glavi.
juveboy je napisao/la: Treba biti realan i priznati da je Lovren velika nada i sad vec predobar igrac, ovo je njemu jako bitno da skuplja iskustvo igrajuci protiv najboljih igraca na svijetu. . . Sigurno da veceras nije bio medju boljim, nije se dobro snasao , ali zato u prosloj utakmici je bio predobar, fascinirao me. Ista stvar je sa Pjanicem samo je problem sto trener Lyona ne pruza priliku Pjanicu, koji ju apsolutno zasluzuje. . . Drug ne nerviraj se, ima ljudi koji mogu biti koliko-toliko realni . . .
Ma ne nerviram se, savršeno sam smiren.
Pjaniću je jedina konkurencija u timu Gourcuff koji trenutno igrao veoma loše. Pjanić ako već nije trebao početi utakmicu trebao je dobiti barem pola sata. Ali takve odluke donosi Puel koji bi mogao ubrzo letiti.
Pjaniću svako dobro.
volimliverpool je napisao/la: Teško je shvatiti da je Pjanić na klupi jer je Gurkuf Francuz.Pojedincima teško...
Ima i tu istine sigurno.
...što je više lome to je volim jače...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 16 mar 2011, 23:18

@jacky08
Slusaj, kupi se odavde.
Prestani njatke, ovo je tema Miralem Pjanic.
Ovde raja stavalja kritike za Gourcuffa, Kalmstorma, Gomisa i takodjer Lovrena.
I ti se samo pojavis kad se nesto kaze protiv Lovrena. Sto ne branis Gomisa ili kog drug. Znaci imas kompleks i ne seri vise, odmah pljujes po nasim igracima.
Lovren je danas bio los, a u zadnje vrijeme je bio prilicno dobar u Ligi 1. Jos je mlad, bice nesto od njega.

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 16 mar 2011, 23:22

Ne znam stvarno zasto toliko insistiramo na tudjim greskama, npr. Lovren veceras. . . Ja kad vidim na nov@ TV koliko loze Pjanica i nase igrace kad igraju, na HTV2 veceras komentator rece da je Pjanic tek sad usao, kao kasno ni gol iz predhodne sezone nije bio dovoljan da pocne od prve minute, komentatoru je ocigledno zao sto Pjanic nije igrao od prve minute. Istva stvar je i sa nasim komentatorima, to je jedino pozitivno sto bi mogao izdvojiti na ovim nasim balkanskim televizijama.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 mar 2011, 23:40

Cestitke Realu kao i najboljim igracima Reala Lovri,Puelu,Gourcuffu itd.
Pjani zelim klupu do kraja Francuskog prvenstva.
Nebi li mali sam digao guzicu iz kluba,koji definitivno svojim postupcima nemogu imati uspjeha.
Sto se tice@ jacky-ja@crna guja ili stari nick @mrgood i ovakvih fakat su smjesni.Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti.
Fazon je sto ove ptice vise ne znaju ni gdje je jato,ni kad je zima ni kad je proljece a pogotovo slabo se snalazi i sa stranama svjeta.
Ali jel spomenes Corluke,Lovre,Gavranove eto ih ko' one ptice trkacice. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 mar 2011, 23:45

Lovren najlosiji igrac Liona,glavni krivac kod prvog gola Reala! inace zasluzena pobjeda domacih,demolirali su Lyon! Pjanic odigrao 15 minuta,trebao je igrati od pcoetka u velikoj je formi,ali sta je tu je...Pjanic svakako na ljeto ide iz Lyona,nek se jos malo strpi....Nadam se da ce u subotu igrati cijelu utakmicu i spreman i motivisan docekati utakmicu reprezentacije!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 16 mar 2011, 23:57

Sta je to bilo izmedju Lovrena i Pjanica???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

crnaguja

Post Postao/la crnaguja » 17 mar 2011, 00:00

majestic24 je napisao/la:Sta je to bilo izmedju Lovrena i Pjanica???
ma Pjana ljubomoran sto je Lovren dao gol,a on nije... :lol:
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 mar 2011, 00:02

crnaguja je napisao/la:
harishp je napisao/la:Cestitke Realu kao i najboljim igracima Reala Lovri,Puelu,Gourcuffu itd.
Nebi li mali sam digao guzicu iz kluba,koji definitivno svojim postupcima nemogu imati uspjeha.
Sto se tice@ jacky-ja@crna guja ili stari nick @mrgood i ovakvih fakat su smjesni.Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti.
Fazon je sto ove ptice vise ne znaju ni gdje je jato,ni kad je zima ni kad je proljece a pogotovo slabo se snalazi i sa stranama svjeta.
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti."

Ja mislim da bi i Mire,koji je citavo djetinjstvo proveo u Luksemburgu,bolje slozio ovu recenicu od tebe,veterana sportsport.ba foruma koji iza sebe ima preko 1000 postova. :mrgreen:
Imao bi ih i ti da nisi malo,malo pa banovan.Koji ti je to nick po redu? :mrgreen:
Sto se tice recenica,dobro ti znas sta se takvima pise.Tebi je dovoljno i isaretom @mrgoode ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

crnaguja

Post Postao/la crnaguja » 17 mar 2011, 00:13

harishp je napisao/la:
crnaguja je napisao/la:
harishp je napisao/la:Cestitke Realu kao i najboljim igracima Reala Lovri,Puelu,Gourcuffu itd.
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti."

Ja mislim da bi i Mire,koji je citavo djetinjstvo proveo u Luksemburgu,bolje slozio ovu recenicu od tebe,veterana sportsport.ba foruma koji iza sebe ima preko 1000 postova. :mrgreen:
Imao bi ih i ti da nisi malo,malo pa banovan.Koji ti je to nick po redu? :mrgreen:
Sto se tice recenica,dobro ti znas sta se takvima pise.Tebi je dovoljno i isaretom @mrgoode ;)
Jok,bolan.Jedan sam od rijetkih koji nikada nije bio banovan na ovom forumu i nikada nisam mjenjao nick.A to s mrgoodom je smijesno i komentarisati,jasno je da nagađaš.
P.S. hvala za recenicu!Od sad,pa nadalje i u buduće će krasiti svaki moj post.Et,vidiš da ipak nisi potpuno beskoristan :lol:
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 mar 2011, 00:25

@crna guja ili ajvardedo ili mrgood itd.
Opkladu na sto,postoje moderatori i ostali koji vrlo lako mogu provjeriti.kad je,ko i zasto banovan.
Kako rekoh opkladu,ko je izgubi nek se uhvati noge zauvijek sa ovog foruma.
U stvari to ce uraditi oni kojima je to i posao.i koji su itekako koristni pogotovo kad tebe nahajcaju. :lol:
Onda cu morati opet sa takvima isaretom. :mrgreen:
Da ne govorim da si prvi kad se treba sprdati sa nasim igracima.Ovaj put u vezi Pjanica.
Ljudi niti hoce,niti zele to da trpe.A ti sad kako hoces.
Sto se tice Pjanica ovaj vecerasnji samar Puela ce biti dovoljan da mali prihvati ponudu koju ce gotovo sigurno imati na ljeto.Par zadnjih meceva biti najbolji u ekipi a ovako mu se zahvaliti.Definitivno bruka.
Pa taman i mjenjali Puela u medjuvremenu.Lyon bi trebao biti zatvorena knjiga za Pjanu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 mar 2011, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 17 mar 2011, 00:41

Miralem sto prije ode iz Lyona to bolje po njega jer iz utakmice u utakmicu dobija priliku na kapaljuku sto je za igraca njegovog kalibra i talenta koji posjeduje premalo

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 mar 2011, 01:54

Nadao sam se da ce Lion proci dalje ali kad sam vidio Pjanic na klupi, pa cak i poslije 2:0 i dalje na klupi, bilo mi je drago sto su zasluzeno izgubili.
Ja ne znam kako Pjanic u onom timu nema mjesta. Pokusavam shvatiti, pokusavam biti objektiva i opet ne shvatam i ne vidim nikakav razlog da on ne igra.

Miralem je mlad a vec ima dobrog iskustva, ne brinem se za njega ali me nervira njegov trener i ne mogu da se pomirim s tim da on ne igra jer znam da zasluzuje da igra.
Lion mi je najdrazi klub u Francuskoj a razlog tome je nas Miralem. Ako ovako nastave, mogli bi mi postati najmrzi, a razlog ce opet biti nas Miralem. :D

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 17 mar 2011, 07:29

pjanic jest mlad i sve to pred njim je buducnost..al zasluzuje da ga **** da igra u prvoj postavi lyona..samo bih volio sad da pjanke prede u chelsea.samod a ode iz lyona..jer jednostavno onaj PUEL mamu mu **** unistit ce pjanica...:(
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 mar 2011, 13:11

Pjanic je ovom izjavom pokazao profesionalizam i nije htio razocarati navijace Lyon-a i slicno ali kad na ljeto stigne dobra ponuda,Pjanic sigurno 100%! 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 17 mar 2011, 13:34

Uredu Pjanicu, ako zelis da ostanes u Lyonu, to uradi i bori se :!:

Ali nemoj onda svakih par dana, javno putem medija kritikovati trenera Puela i klub jer si nezadovoljan sto malo igras i svojim statusom u klubu.

Znaci nema kukanja, suti i trpi i bori se, jer sigurno nece tvoja situacija postati bolja u Lyonu ako nastavis kritikovati trenera i klub.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 17 mar 2011, 13:37

Istina je da Pjanic je kupljen par sedmica prije nego sto je Puel dosao u Lyon, znaci Pjanic je dosao u klub zbog trenera koji je kasnije dobio nogu.

Puel je poznat po defenzivnom fudbalu i to je pokazao jer odkad je on trener, Lyon nista nije pobjedio a prije toga jeste nonstop bio prvak Francuske.

Puel nije fan Pjanica, niti je ikada bio, malo je ga koristio u prvoj sezoni u Lyona pa je onda Pjanic sledece godine eksplodirao i bio jedan od najboljih igraca Lyona, medjutim kao nagradu za to, Puel je doveo Gourcuffa kao direktnu zamjenu za Pjanica. :idea:

To Pjanic izgleda nije stanju da shvati, da vise nema mjesta za njega u Lyonu :!:
Zadnja izmjena: Pauk, dana/u 17 mar 2011, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 mar 2011, 13:39

Jedina nada mu je da Vaha preuzme Lyon.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 17 mar 2011, 13:53

Samo znaj Pjanicu, da imas ugovor do 2013. godine.

Znaci jos dvije godine i tri mjeseca, i ako bi volio svoje najbolje godine provesti na klupi Lyona, slicno kao sto si proveo svoju prvu i trecu odnosno ovu sezonu u Lyonu, bujrum brate sjedi :!:

Ko voli, nek izvoli

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 17 mar 2011, 13:56

jel ti ozbiljno mislis da pjanic ovo cita i da ce ti odgovorit :lol: :lol:

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 17 mar 2011, 13:59

mrzim_ulizice je napisao/la:jel ti ozbiljno mislis da pjanic ovo cita i da ce ti odgovorit :lol: :lol:
Pa ko trazi da mu ko sta odgovori :roll:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, HariTz, hurem, invincible1921 i 36 gostiju.