Said Hamulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Said Hamulic
I u takvoj ne dobije ni minute kao napadač gdje gube, golemo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
mrze ga jer se suprostavio gej lobiju, inače bi uveliko rešetao mreže u Premiershipu
haha
haha
Od ovog lika nikakve fajde, bar ne za sad. Trenutno ni po cemu nije zasluzio poziv niti moze nesto ponuditi reprezentaciji. Umjesto njega za baraz ponovo aktivirat Djurica (ako bi momak htio). Takav profil igraca bi nam mogao biti jako potreban i koristan u narednoj utakmici.
- Beduin
- Kontakt:
Da su Bogdom u kvalifikacijama svi se trudili i trcali kao Hamulic, mi bismo sad vec bili na EP.badboy je napisao/la: ↑03 dec 2023, 05:27Od ovog lika nikakve fajde, bar ne za sad. Trenutno ni po cemu nije zasluzio poziv niti moze nesto ponuditi reprezentaciji. Umjesto njega za baraz ponovo aktivirat Djurica (ako bi momak htio). Takav profil igraca bi nam mogao biti jako potreban i koristan u narednoj utakmici.
U prosle 2 utakmice se borio, stvarao kakve-takve sanse, trcao kontre i imao par suteva sto je sasvim dobro u odnosu kako su kolektivno svi igrali.
Daleko losijih od njega ima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
I drugu utakmicu za redom klupiran
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Eto ga uskoro u našu ligu. Nerealno mi je da ne može igrati u najgoroj ekipi nizozemske lige.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- Beduin
- Kontakt:
Nadam se da ce Slobodu preuzeti Azmir, jedini ima hrabrosti dovesti ovakvog igraca i rizikovati. Zna da bi tako privukao paznju na sebe, Slobodu i ligu. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ovaj je stvarno u nezgodnoj i nimalo bezazlenoj situaciji.
Moze potonuti skroz u ovom periodu i ugasiti karijeru.
Ali isto tako siguran sam samo da zabije jedan ili dva gola da ga krene nebitno ovdje ili u Tuluzu da bi Evropa pricala o njemu. Takav je karakter.
A mora jednom krenuti koliko je nesreće zadnjih godinu prosao ponajviše zbog onih golova iz milimetarskih ofsajda i po nekom zivotnom pravilu trebalo bi se vratiti.
Moze potonuti skroz u ovom periodu i ugasiti karijeru.
Ali isto tako siguran sam samo da zabije jedan ili dva gola da ga krene nebitno ovdje ili u Tuluzu da bi Evropa pricala o njemu. Takav je karakter.
A mora jednom krenuti koliko je nesreće zadnjih godinu prosao ponajviše zbog onih golova iz milimetarskih ofsajda i po nekom zivotnom pravilu trebalo bi se vratiti.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ma poznavajuci njegov karakter, tu je pao okrsaj s nekim iz kluba (trener).
Nemoguce da su proslu vec u 47oj gubili 3:0 i da ga nije uveo.

Nemoguce da su proslu vec u 47oj gubili 3:0 i da ga nije uveo.
-
- Kontakt:
I meni to baca sumnju da je opet neke belaje napravio
Nelogično mi je da je protiv Ajaxa odigrao sasvim ok zabio cak onaj eurogol za koji su poslije svi vidjeli da je poništen bez razloga i sad da ga nema nigdje ni sa klupe ne ulazi.
Nelogično mi je da je protiv Ajaxa odigrao sasvim ok zabio cak onaj eurogol za koji su poslije svi vidjeli da je poništen bez razloga i sad da ga nema nigdje ni sa klupe ne ulazi.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Danas ga nema ni u protokolu za Vitesse. Ne bi me čudilo da se i oveje posvađao s nekim i guzicom si vrata zatvorio.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Nažalost sada se može reći da je Hamulić razočarenje.
Možda smo ga nahajpali, ali je izgledao kao igrač s karakteristikama za nešto više od našeg prosjeka. Izgleda da je do glave, fizičke i tehničke predispozicije ima.
Možda smo ga nahajpali, ali je izgledao kao igrač s karakteristikama za nešto više od našeg prosjeka. Izgleda da je do glave, fizičke i tehničke predispozicije ima.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Saide vrati se u Poljsku i nastavi gdje si stao
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nije Mozda, vi ste njega 1000% nahajpali. Covjek godinu dana bez gola, i vi ste od njega nesto napravili, sto on apsolutno nije. Vitesse je vec par puta pokazao da moze i bez Hamulica da postigne golove.
Kad je dao gol protiv ajax koji nije priznat, vi svi odmah eto ga, to je to novi dzeko. U onome X (Twitter) ima nekoga koji sebe naziva Hamulic first fan. Sunce ti drago...
Hamulic je overrated nista vise drugo. Nije ni prvi a nije ni zadnji. A to sto dosta vas navijaca zivi u nekoj zabludi, to je druga stvar. Pogledaj te sta je jedan Ibisevic sve uradio u Hoffenheim ili Dzeko u Wolfsburg, man city, roma i inter i tako dalje. Kakav je to impact bio na samoj igri.
Hamulic je normalan igrac nista vise drugo. Jedva cekam da on opet postigne jedan VAR gol ili pravi gol pa da se raja opet digne i napravi veliki hype. Ja bi volio da on bude Top igrac, ali realnost je drugacije. Pozdrav.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Ma ja sam mislio da je late bloomer, prije svega jer je imao period kada je napustio fudbal sa 19 godina. Onda je u Poljskoj stvarno bio ubjedljiv.Deen je napisao/la: ↑17 dec 2023, 13:44Nije Mozda, vi ste njega 1000% nahajpali. Covjek godinu dana bez gola, i vi ste od njega nesto napravili, sto on apsolutno nije. Vitesse je vec par puta pokazao da moze i bez Hamulica da postigne golove.
Kad je dao gol protiv ajax koji nije priznat, vi svi odmah eto ga, to je to novi dzeko. U onome X (Twitter) ima nekoga koji sebe naziva Hamulic first fan. Sunce ti drago...
Hamulic je overrated nista vise drugo. Nije ni prvi a nije ni zadnji. A to sto dosta vas navijaca zivi u nekoj zabludi, to je druga stvar. Pogledaj te sta je jedan Ibisevic sve uradio u Hoffenheim ili Dzeko u Wolfsburg, man city, roma i inter i tako dalje. Kakav je to impact bio na samoj igri.
Hamulic je normalan igrac nista vise drugo. Jedva cekam da on opet postigne jedan VAR gol ili pravi gol pa da se raja opet digne i napravi veliki hype. Ja bi volio da on bude Top igrac, ali realnost je drugacije. Pozdrav.
Ne može se poreći da ima momenata kada izgleda kao igrač ozbiljne klase. Sprintovi, šut, ali eto nema golova i to je već došlo do momenta kada je pitanje ima li mjesta za njega i u Poljskoj.
A kako ga i ne bi hajpali, kad nema na horizontu igrača koji će biti napadački partner Demiroviću u bliskoj budućnosti.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Njegove sposobnosti meni i dalje nisu upitne, ali glava ne da je upitna nego je i nema. Za 2 godine ko Dženis Beganović, u Tadžikistan ili tako nešto.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma on ce biti ubrzo u rubrici "gdje su i sta rade". A bas je obecavao u Poljskoj...
Dvadesettrogodišnji napadač Said Hamulić nalazi se u jako teškoj situaciji.
Vitesse u kojem se nalazi na pozajmici iz Toulousea želi da raskine pozajmicu koja traje do ljeta. Nisu u nizozemskom klubu zadovoljni učinkom bh. napadača koji na 13 utakmica nije postigao gol, te smatraju da bi bolje bilo da oslobode prostor u timu i budžetu za dovođenje nekog špica koji bi bio učinkovitiji.
No, problem predstavlja to što ni Toulouse nije zainteresovan da mu se Hamulić vrati, jer u proljetnom dijelu sezone se nije previše iskazao, a zbog svog ponašanja i propuštanja treninga je i kažnjavan.
Nada za Hamulića je da se pojavi treći klub koji bi preuzeo njegovu pozajmicu do ljeta i tako učinio uslugu svim stranama.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jesu pokazali da ih ekipa s 13 osvojenih bodova u 15 kola natambura s jednom petardom - bez postignutog gola s njihove strane

Ja sam ubijedjen da u istom ovom Vitesseu ni Dzeko ne bi dao vise od 2-3 gola (ako i toliko), jer napadac ne igra sam. Jednostavno ekipa na nivou nekog Goska. Eh sad, sto Hamulic ima takav karakter kakav ima, druga strana price.
U svakom slucaju, imamo na pretek igraca 10x kvalitetnijih od njeg, tako da nema zime.