Mislim, da se razumijemo, Nele je i u ratu i nešto poslije rata snimio par stvari, gdje je poprilično korektan bio.
Problem je nastao, kada je krenuo propadati karijerno.
Glas je izgubio recimo totalno. Da je i ostao u Sarajevu da živi, nestao bi sa scene prije 20 godina.
Nele Karajlic je uloga, nije licnost. Nenad Jankovic ga utjeljivao. Skeceve je pisao Srdjan, a Jankovic je kao I Zenit, Djuro, Ricl, I ostali obradjivali svojom glumom i pravcom.
Jankovic je goli qurac bez Sexona i Srdjana.
https:/
Srdjan u sezoni 2&3, Nele u sve 3 sezone (i na radiju), sve ukupno Nele je napisao vecinu skeceva.
@bob
Nije ti Sejo pisao TLN, jeste napisao vecinu textova za ZP, Nele je napisao strazu pored Prizrena, bos il hadzija, nedelja kad je otiso Hase i ne mogu se sjetiti vise, vjerovatno da ima jos koja.
Pola pjesama su i Sejo i Nele potpisali skupa. Tu je najveći problem između njih dvojice.
Stražu je napisao Sejo, on je mislim dole bio u vojsci.
Naletih slucajno na borbu ovog naseg kriminalca i slovenca i kad sam cuo da publika skandira ime ovog ubice izadjem, trositi svoje vrijeme i pare da ides navijati za obicnog kriminalca i ubicu, kakvi panjevi a i ja sam panj sto sam svoje vrijeme htio potrositi na gledanje borbe, odoh raditi sta pametnije.
Problem je sto su Zena j Nele ostali zaglavljeni u TLN i to im je cijeli zivot i nikad od toga da maknu dalje, da presjeku prezale i hajmo dalje. Ko Djuro
Mislim, da se razumijemo, Nele je i u ratu i nešto poslije rata snimio par stvari, gdje je poprilično korektan bio.
Problem je nastao, kada je krenuo propadati karijerno.
Glas je izgubio recimo totalno. Da je i ostao u Sarajevu da živi, nestao bi sa scene prije 20 godina.
Nele Karajlic je uloga, nije licnost. Nenad Jankovic ga utjeljivao. Skeceve je pisao Srdjan, a Jankovic je kao I Zenit, Djuro, Ricl, I ostali obradjivali svojom glumom i pravcom.
Jankovic je goli qurac bez Sexona i Srdjana.
https:/
Srdjan u sezoni 2&3, Nele u sve 3 sezone (i na radiju), sve ukupno Nele je napisao vecinu skeceva.
@bob
Nije ti Sejo pisao TLN, jeste napisao vecinu textova za ZP, Nele je napisao strazu pored Prizrena, bos il hadzija, nedelja kad je otiso Hase i ne mogu se sjetiti vise, vjerovatno da ima jos koja.
Ja ti pisem kako je bilo, a drugo je, sta se kome pripisuje. Jankovic je imao teske zivotne muke, koje su ga natjerale da zivi zivot glumca. On je na intelektualnom nivou sa redovnim musterijama u Bosni na Ilidzi.
I dalje se mogu kupiti na b. pumpama i granicama, ali je najbolje izbjeci guzve i uzeti na eDars.
Sistem digitalnih vinjeta je zakon. Prvo sto si zavrsio posao nakon par klikova i unosa potrebnih podataka. Drugo cijena, mjesecna vinjeta u Sloveniji za osobna vozila dodje 30ak eura.
Dok kod nas elektronska naplata cestarine i onaj ACC tag uredjaj nije praktican bilo po pitanju kupovine ili instalacije. Cijena samog uredjaja je 40ak KM, a onda imas dopune itd.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Problem je sto su Zena j Nele ostali zaglavljeni u TLN i to im je cijeli zivot i nikad od toga da maknu dalje, da presjeku prezale i hajmo dalje. Ko Djuro
Đuro je ipak talentovaniji glumac. Imao je i za vrijeme Juge jako mlad jake uloge. S 25 godina je glumio oca u Ovo malo duše.
Nele i Zena van New Primitivesa nisu postojali.
Dok kod nas elektronska naplata cestarine i onaj ACC tag uredjaj nije praktican bilo po pitanju kupovine ili instalacije. Cijena samog uredjaja je 40ak KM, a onda imas dopune itd.
Šta tačno nije praktično? Uređaj jednom platiš i dopunjavaš preko aplikacije kad ti treba, i dobiješ za svaku uplatu 20% bonus, što znači da vrlo brzo isplatiš ulaganje, da ne spominjem uštedu vremena na rampama.
Nije praktično jer je kod nas, da je isti sistem u Sloveniji bilo bi praktično, dok slovenski sistem kod nas ne bi bio praktičan.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Đuro je ipak talentovaniji glumac. Imao je i za vrijeme Juge jako mlad jake uloge. S 25 godina je glumio oca u Ovo malo duše.
Nele i Zena van New Primitivesa nisu postojali.
Šta tačno nije praktično? Uređaj jednom platiš i dopunjavaš preko aplikacije kad ti treba, i dobiješ za svaku uplatu 20% bonus, što znači da vrlo brzo isplatiš ulaganje, da ne spominjem uštedu vremena na rampama.
Nije prakticno kao mogucnost placanja klikom bez kupovine i instalacije bilo kakvog uredjaja, sve u kontekstu poredjenja sa e-vinjetom.
Sto se tice cijene, za prvu klasu vozila (osobna) cijena cestarine npr. dodje 2.5 KM a za III klasu msm oko cenera (preko 3 i po tone). Vracas se istim putem, duplo.
Tamo si dao 30 eura za mjesecnu ili jos bolje, uzmes godisnju oko 118 eura (vozila do 3500 kg). Npr. sa ovom godisnjom digitalnom vinjetom, ti si oslobodjen bilo kakve procedure, pali vozi.
Naletih slucajno na borbu ovog naseg kriminalca i slovenca i kad sam cuo da publika skandira ime ovog ubice izadjem, trositi svoje vrijeme i pare da ides navijati za obicnog kriminalca i ubicu, kakvi panjevi a i ja sam panj sto sam svoje vrijeme htio potrositi na gledanje borbe, odoh raditi sta pametnije.
Pratiš li ti UFC, jesi upoznat sa listom djela koje je uradio vjerovatno najbolji borac u historiji sporta Jones, pa se bgm fino skandira njegovo ime i ljudi svršavaju na njegove borbe.
Ali eto Bošnje su najgore, nigdje toga u svijetu nema
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Pratiš li ti UFC, jesi upoznat sa listom djela koje je uradio vjerovatno najbolji borac u historiji sporta Jones, pa se bgm fino skandira njegovo ime i ljudi svršavaju na njegove borbe.
A gdje sam ja napisao da su bosnje najgore i da toga nema nigdje u svijetu?Panjevi i jedni i drugi.
Skandiraju oni kojima je uzor, ko da stotine klošarčića juče iz Zetre ne sanja da postanu utjecajni kriminalci ko Spahovići. Ološ i oni i oni koji im skandiraju i podržavaju ih
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Skandiraju oni kojima je uzor, ko da stotine klošarčića juče iz Zetre ne sanja da postanu utjecajni kriminalci ko Spahovići. Ološ i oni i oni koji im skandiraju i podržavaju ih
Hahaha baš to. Ekipa iz biblioteke u UFC dvoranama.
Hahaha baš to. Ekipa iz biblioteke u UFC dvoranama.
I dalje se mogu kupiti na b. pumpama i granicama, ali je najbolje izbjeci guzve i uzeti na eDars.
Sistem digitalnih vinjeta je zakon. Prvo sto si zavrsio posao nakon par klikova i unosa potrebnih podataka. Drugo cijena, mjesecna vinjeta u Sloveniji za osobna vozila dodje 30ak eura.
Ma Slovenci su postali velika gospoda neki dan udes na autoputu skinem se pored Postojne jedno 20ak kilometara, cistoca, uređenje, zelenilo, sve im je po ps, tako i autoceste, odmaralista, usluge.
Ma Slovenci su postali velika gospoda neki dan udes na autoputu skinem se pored Postojne jedno 20ak kilometara, cistoca, uređenje, zelenilo, sve im je po ps, tako i autoceste, odmaralista, usluge.
Ljudi su postali čišći od Japanaca. Fascinantno mi je gledati u njihove šume.
Zipa ovo
Zelene činjenice o Ljubljani
- 542 m2 javnih zelenih površina po stanovniku;
- Više od 46% gradskog područja je prekriveno autohtonim šumama;
- 75% grada čine zelene površine;
- „Put uspomena i drugarstva“ sa svojih 7.000 stabala, dugačak je 34 km i najduži je gradski drvored
- Voda za piće dolazi iz prirodnih izvora i ne zahtjeva prethodni tretman
- Evropska prijestolnica sa najvećim udjelom odvojenog prikupljanja otpada.