FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma svaka čast za Penu i njegov CV ali do sada je 3x više klub imao hajra od Anđušića koji uđe po 10-15 min nego od njega.
Ne kažem da ga treba tjerati, neka ga ako nekome nije problem da ga plaća, ali ja ću ga tretirati samo na osnovu onoga što daje Sarajevu i ništa više. Kao i svakog drugog igrača.
Ne kažem da ga treba tjerati, neka ga ako nekome nije problem da ga plaća, ali ja ću ga tretirati samo na osnovu onoga što daje Sarajevu i ništa više. Kao i svakog drugog igrača.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Može li Rožman poslije Sarajeva u repku? Mislim da bi je preporodio.
U Mostar po pobjedu! Možemo mi njih tresnuti. Hajde Saraj'vooooo
Ma evo da vam se i ja javim, Pena vam je na utakmici u Mostaru jedini igrao, a jedan ne moze protiv 11, covjek je tri puta bolji igrac od svih ostalih na terenu, ukljucujuci Renana kojeg toliko hvalite, kad je usao Andjusic umjesto njega, pola stadiona je odahnulo i reklo gotova utakmica, tako je i bilo, kako je on izasao niste prisli golu, ni individualno ni kolektivno.Zeko87 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 23:34Ma svaka čast za Penu i njegov CV ali do sada je 3x više klub imao hajra od Anđušića koji uđe po 10-15 min nego od njega.
Trenutno haman nema nikakvog učinka, jedino gol iz penala protiv Sloge, izborenog penala protiv Zrinjskog i eto par šansi je imao i to je to. Mislim da ga vrijedi sačekati jer ako proradi jako puno možemo dobiti od njega. Ja da se pitam on bi meni ostao za proljeće i spremio bih ga da jede i teren i igrače i golove, itd.SejoSexon je napisao/la: ↑17 dec 2023, 00:32Ma evo da vam se i ja javim, Pena vam je na utakmici u Mostaru jedini igrao, a jedan ne moze protiv 11, covjek je tri puta bolji igrac od svih ostalih na terenu, ukljucujuci Renana kojeg toliko hvalite, kad je usao Andjusic umjesto njega, pola stadiona je odahnulo i reklo gotova utakmica, tako je i bilo, kako je on izasao niste prisli golu, ni individualno ni kolektivno.

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Al zato Benko nije samo fudbalski kvalitet. Ima tu i onih ljudskih kvaliteta i stava prema zivotu pa prema fudbalskoj lopti, odnosu prema dresu i suigracima.
Def se mora jos bolje u tom pravcu raditi kad se bira igrac.
Ako treba i proslost ispratiti da znas s kakvim karakterom imas posla.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Po prvi put na bh livadama…NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 dec 2023, 20:03100% se slazem da se Penarandi moze suditi tek na proljece, ali nemoj se cuditi sto ljudi ocekuju da najplaceniji igrac u istoriji lige ima bolji ucinak od Drlje i Kamenara.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 dec 2023, 17:37Jesi li ti znao kakva je njegova situacija bila u prošlom klubu? Jesi li znao da nije igrao pola godine, jer je bivši klub imao zabranu? Jesi. Šta si očekivao? Prvo mu je trebalo fizički da se povrati, iako je trenirao individualno, ali to je skroz druga priča. Bez ritma, bez osjećaja ikakvog je došao i naravno da mu treba period prilagodbe. Vi mislili to će brzinski, dva-tri treninga, malo s loptom i eto Penarande iz Granade. Sada će imati kompletne pripreme na svim nivoima i onda šansu da se pokaže do kraja sezone, tek tad možemo davati konačne sudove.
- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Igra li pozicija na tabeli ulogu u vezi domacinstva u trecem dijelu? Ili kako to ide?Cora1946 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 21:52Ma nek oni uzmu bod zbog Veleža, yebo koneDave je napisao/la: ↑16 dec 2023, 21:51Dovoljan je i bod, jer imaju bolji međusobni skor sa konamaluckystrike je napisao/la: ↑16 dec 2023, 21:38Jel' Igmanu sutra dovoljan bod za izlazak iz opasne zone ili samo pobjeda radi?![]()
- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Da odgovorim jos i na ovaj post, redakciji se izvinjavam sto ja ovako zadjemZeko87 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 23:34Ma svaka čast za Penu i njegov CV ali do sada je 3x više klub imao hajra od Anđušića koji uđe po 10-15 min nego od njega.

Bez rizika nema profita

i stvarno je zapusten u svakom smislu. On je od 0 startao, ne omalovazvajuci nas klub ali nakon takvog cva kod nas. On je dijamant u blatu.
Vidjet cemo kakav mu je grah pao
- 1 9 4 6 -
Igra, pozicija na tabeli vodi glavnu ulogu u određivanju rasporeda u trećem krugu. Ovo je tabelaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 dec 2023, 00:47Igra li pozicija na tabeli ulogu u vezi domacinstva u trecem dijelu? Ili kako to ide?

Mi smo trenutno 3. i samo pratiš u tabeli nasu poziciji (3). Npr. da se sad zakljuci tabela, prvo kolo treceg kruga bi bilo protiv kona na Kosevu
90!
Neko je pisao, što ne dovedemo Adžića iz CG. A mali ode u Italiju za 5,5 mil ojri. 

Nek uzme Crnogorsko, Ulcinj, isto je to.MortemHz je napisao/la: ↑16 dec 2023, 23:32Albanija nije bila dio Jugoslavije tako da samim tim ne može.Amcho1 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 23:13Beriša je rodjen u Švedskoj, a u kombinaciji roditelja Kosovo - Albanija. Ne znam kako se na Albance gleda, da li kao domaćeg igrača? Ako su Albanci prihvatljivi onda vjerujem da vrlo lahko može dobiti albansko državljanstvo.
Da dodam,.Pena je najjači igrač koji je došao u našu ligu. Drugi par cipela je što je bio totalno zapušten, nije dugo igrao i zaebavao se sa životom. Njegovo vraćanje je bilo na nivou da prosječnog momka sa ulice ubaciš u trenažni proces. Ja očekujem poslije priprema,.a ukoliko bude zdrav, da će to biti lik ubica kamenog srca.

🇵🇸
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Hvala. I treci krug i kuci i na strani? Jel moguce da sa nekom ekipom igras dvije kuci a samo jednu u gostima ili nesto nisam dobro upratioCora1946 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 01:15Igra, pozicija na tabeli vodi glavnu ulogu u određivanju rasporeda u trećem krugu. Ovo je tabelaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 dec 2023, 00:47Igra li pozicija na tabeli ulogu u vezi domacinstva u trecem dijelu? Ili kako to ide?
Mi smo trenutno 3. i samo pratiš u tabeli nasu poziciji (3). Npr. da se sad zakljuci tabela, prvo kolo treceg kruga bi bilo protiv kona na Kosevu
- 1 9 4 6 -
Hvala. I treci krug i kuci i na strani? Jel moguce da sa nekom ekipom igras dvije kuci a samo jednu u gostima ili nesto nisam dobro upratio
[/quote]
Pa druze od kad ti pratis nasu ligu ?? Ovo je vec 6. sezona kako se igra trokružni sistem .
[/quote]
Pa druze od kad ti pratis nasu ligu ?? Ovo je vec 6. sezona kako se igra trokružni sistem .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Kad bi bili treći igrali bi protiv Borca kući, protiv Zrinjskog u gostima. Ali ne treba zaboraviti da imaju još 4 utakmice na proljeće, tako da treća pozicija po meni primamljivija od druge jer je lakše igrati Pod Bijelim Brijegom nego u BL.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Kosovo jeste bilo dio Jugoslavije, i on ima drzavljanstvo Kosova. Da je u kombinacijama za Borac ne bi bio stranac, ovako za druge jeste.MortemHz je napisao/la: ↑16 dec 2023, 23:32Albanija nije bila dio Jugoslavije tako da samim tim ne može.Amcho1 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 23:13Beriša je rodjen u Švedskoj, a u kombinaciji roditelja Kosovo - Albanija. Ne znam kako se na Albance gleda, da li kao domaćeg igrača? Ako su Albanci prihvatljivi onda vjerujem da vrlo lahko može dobiti albansko državljanstvo.
Da dodam,.Pena je najjači igrač koji je došao u našu ligu. Drugi par cipela je što je bio totalno zapušten, nije dugo igrao i zaebavao se sa životom. Njegovo vraćanje je bilo na nivou da prosječnog momka sa ulice ubaciš u trenažni proces. Ja očekujem poslije priprema,.a ukoliko bude zdrav, da će to biti lik ubica kamenog srca.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
[/quote]
Nisi skonto pitanje
- 1 9 4 6 -
Nisi skonto pitanjeLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 dec 2023, 12:36Pa druze od kad ti pratis nasu ligu ?? Ovo je vec 6. sezona kako se igra trokružni sistem .
[/quote]
E pa stvarno brate!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.