ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Soderling izenađujuće izgubio od Kohlschreibera sa 2:0.Švabo je mora se priznati odlično servirao a Sod je imao problema sa stopalom tako da nije moglo bolje.Verdasco izgubio od Querreya , Robreda laagno uzbacio Younga.
Ivo Karlović nastavlja sa svojim dobrim partijama, sinoć je stradao i Simon, DelPo se vraća na formu iz 2009, sinoć pobjeda nad Dolgopolevim.
Rafa nastavlja nizati kvalifikante, sutra ga čeka u 1/8 finala još jedan 8 indijac Devvarman ) a onda vjerovatno dvoboj sa Ivom za ulazak u polufinale.
Ivo Karlović nastavlja sa svojim dobrim partijama, sinoć je stradao i Simon, DelPo se vraća na formu iz 2009, sinoć pobjeda nad Dolgopolevim.
Rafa nastavlja nizati kvalifikante, sutra ga čeka u 1/8 finala još jedan 8 indijac Devvarman ) a onda vjerovatno dvoboj sa Ivom za ulazak u polufinale.
Soderlinga je povreda clanka sprijecila da bolje igra sinoc. Nije mogao da se dobro krece, pogotovo na desnu stranu, te je Kohly samo zabijao winnere u bh stranu Soderlinga.
Sod je trebao dobiti prvi set, imao je 3-0, pa 5-3, i onda 5 set lopti u tie breaku, u drugom setu servis ga je drzao do desetog gema kada je kohly uzeo odlucujuci gem.
Jos je bio i bolestan dva dana prije, valjda nije nista ozbiljno i nadam se da cemo ga u Miamiu gledati u punom sjaju.
Karlu se nevjerovatno otvorilo, sa lakocom je razbio Simona, cak tri breaka napravio, a ide na Montanesa gdje je favorit i u 1/4 bi trebao na Rafinja.
Sod je trebao dobiti prvi set, imao je 3-0, pa 5-3, i onda 5 set lopti u tie breaku, u drugom setu servis ga je drzao do desetog gema kada je kohly uzeo odlucujuci gem.
Jos je bio i bolestan dva dana prije, valjda nije nista ozbiljno i nadam se da cemo ga u Miamiu gledati u punom sjaju.
Karlu se nevjerovatno otvorilo, sa lakocom je razbio Simona, cak tri breaka napravio, a ide na Montanesa gdje je favorit i u 1/4 bi trebao na Rafinja.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Kakva igra Novaka i Federera.
Novak 6-0 6-1
Roger 6-0 6-2
Gulbis protiv Novaka imao 1 winner.
Federer 20+ winnera protiv Chele.
Nole zavrsio mec za 54 minuta, Roger za 58.

Novak 6-0 6-1
Roger 6-0 6-2
Gulbis protiv Novaka imao 1 winner.

Nole zavrsio mec za 54 minuta, Roger za 58.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Ja crnog Gulbisaretro je napisao/la:Kakva igra Novaka i Federera.![]()
Novak 6-0 6-1
Roger 6-0 6-2
Gulbis protiv Novaka imao 1 winner.![]()
Nole zavrsio mec za 54 minuta, Roger za 58.![]()

"Indija,Pakistan..."
Đoković igra ubjedljivo najbolji tenis trenutno na touru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
PoslijeVirtu4l je napisao/la:Đoković igra ubjedljivo najbolji tenis trenutno na touru.
[youtube][/youtube]
Ovo je nevjerovatno, Troicki pometen u prvom setu, isto kao Golubev i Gulbis... 6-0... u pet setova je izgubio samo pet gemova.
Svaka čast Novaku.
Svaka čast Novaku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Steroidni stižemooooo.
Da pohvalim i Kokain Boya, stvarno fantastičan početak sezone za njega, backhand na meč lopti
Inače Roddick je sredinom drugog seta dodijelio opomenu sudiji
A i lijepo reče Richardu na mreži :"Too good"

Inače Roddick je sredinom drugog seta dodijelio opomenu sudiji

Novak i Reoger lagano u četvtfinale IW a tamo opet ne bi trebali imati nikakvih problema sa Gasquetom i Wawrinkom tako da eto opet njihovog duela u polufinalu.
Rafa večeras protiv Ive Karlovića za plasman u polufinale IW.U drugom čevrtfinalu se sastaju JM Del Potro i Robredo. DelPo ima veliku šansu za plasman u polufinale i ponovno vraćanje u vrh ATP poretka.
Rafa večeras protiv Ive Karlovića za plasman u polufinale IW.U drugom čevrtfinalu se sastaju JM Del Potro i Robredo. DelPo ima veliku šansu za plasman u polufinale i ponovno vraćanje u vrh ATP poretka.
A jos nije ni igrao 100%, vec je samo vratio sve moguce lopte i protivnici se samounistili neiznudjenim greskama.Virtu4l je napisao/la:Ovo je nevjerovatno, Troicki pometen u prvom setu, isto kao Golubev i Gulbis... 6-0... u pet setova je izgubio samo pet gemova.
Svaka čast Novaku.
Ove jace igrace ce Djokovic morati da napadne, a na IWu je ovo najubedljiviji niz ikada. Samo je jos Vilas u 1976-7 (ne znam tacno) dao protivnicima 5-6 gemova u prva 3 meca. Sledeci mec je izgubio.

Nadal i DelPo prvi polufinalisti IW-a
Uspio sam pogledati treći set meča Nadal -Karlović, meč je bio ravnopravan i jako težak za obojicu.
Ivo je malo više griješio na mreži u odlučujućim momentima i to je dalo prevagu u trećem setu.Nadal je loše servirao ( bar ono što sam ja gledao ), pogotovo TB i jedva je izvukao mač.Komentator je u rezimeu meča rekao da je Nadal odigrao drugi set kao u transu, čitao je Ivine bombe iz servisa. Ivo je imao perfektan servis tokom cijelog meča a pogotovo u prvom setu.
I da , Rafa se radovao strahovito nakon pobjede...
Večeras ostali mečevi muškog četvrtfinala..
Uspio sam pogledati treći set meča Nadal -Karlović, meč je bio ravnopravan i jako težak za obojicu.
Ivo je malo više griješio na mreži u odlučujućim momentima i to je dalo prevagu u trećem setu.Nadal je loše servirao ( bar ono što sam ja gledao ), pogotovo TB i jedva je izvukao mač.Komentator je u rezimeu meča rekao da je Nadal odigrao drugi set kao u transu, čitao je Ivine bombe iz servisa. Ivo je imao perfektan servis tokom cijelog meča a pogotovo u prvom setu.
I da , Rafa se radovao strahovito nakon pobjede...
Večeras ostali mečevi muškog četvrtfinala..
Može li mi neko objasniti što znači zaštićeni ranking?
Ajmo Rafa do kraja
Ajmo Rafa do kraja
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Zasticeni ranking se primenjuje kad se covek povredi. Ne ucestvuje na turnirima, ali mu se bodovi ne skidaju, jer nema teoretske sanse da ih odbrani. Ako igrac pre isteka zasticenog rankinga udje na neki turnir, sve pada u vodu i rangira se isto kao i da je bio 100% prisutan na Touru.Ted Mosby je napisao/la:Može li mi neko objasniti što znači zaštićeni ranking?
Ajmo Rafa do kraja
Tesko da ce Rafa do kraja ovom igrom. Djokovic je trenutno najjaci igrac na svetu na HCu i tesko da mu iko moze ovde uzeti titulu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kako je Gasquet uš'o u meč, pomislio sam da bi ovo moglo otići možda i u 3 seta. Imao je nekoliko game lopti za 3:0, a onda je uslijedio raspad sistema. Novak je imao nekoliko sjajnih udaraca(prvenstveno drop shots), te forsira Richardov forehand(ponovo ga ne sluša) i sada servira za 6:2.
Kako Nole stoji, izgleda da je premija za njegove protivnike ukoliko mu uzmu jedan set.
Kako Nole stoji, izgleda da je premija za njegove protivnike ukoliko mu uzmu jedan set.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Odavno nisam video coveka sa ovoliko osilacija u jednom mecu kao Gasqueta veceras protiv Djovaka.
Odlicno usao u mec poveo 2:0,imao priliku i za 3:0,al Djovak okrenu i uze set 6:2.Kod drugog seta Gasquet ima 3:0,ali Djovak se vraca i uzima set 6:4.
Jos malo pa pocinje zadnje 1/4 finale izmedju Federrera i Wawrinke.
Odlicno usao u mec poveo 2:0,imao priliku i za 3:0,al Djovak okrenu i uze set 6:2.Kod drugog seta Gasquet ima 3:0,ali Djovak se vraca i uzima set 6:4.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kaze jedan sa MTFa: Djoker defeated Gasquet with 6-0 6-1, but had let him to lead 2-0 and 3-0.Devil je napisao/la:Odavno nisam video coveka sa ovoliko osilacija u jednom mecu kao Gasqueta veceras protiv Djovaka.

Ovakvom Djokovicu Svajcarci ne mogu da naude.
Narkoman je sam sebe pobijedio, uglavnom on to radi u svakom mecu. Djokovic uopste nije odigrao nesto specijalno.
Tako je i Federer pobedjivao konkurenciju u prime time-u. Vrati im sve, oni se ispromasuju, a on ih dokusuri winnerima. Igras koliko ti treba da bi dobio protivnika. Sutra ce verovatno biti mnogo teze, ali ce i Djokovic igrati ostrije.Madafaka je napisao/la:Narkoman je sam sebe pobijedio, uglavnom on to radi u svakom mecu. Djokovic uopste nije odigrao nesto specijalno.
Biće zanimljivo gledati finale Del Potro - Olderer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.