Sa kojim učinkom? Sa 1 asistencijom do sad i 1 golom u kupu? Ako je to vama za zadovoljstvo onda okej. Niko ne priča o bravurama na terenu ala Ronaldinho. Ali kao krilo izuzetno skroman ucinak.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 dec 2023, 17:04Zato što ne probacuje kroz noge, ne radi biciklo, ne prođe ni deset protivničkih igrača, nije zabio iz slobodnog i nema golova i asistencija. Ograničeni narod je očekivao da će već imati 15 golova i 10 asistencija.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- luckystrike
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Jesi li ti znao kakva je njegova situacija bila u prošlom klubu? Jesi li znao da nije igrao pola godine, jer je bivši klub imao zabranu? Jesi. Šta si očekivao? Prvo mu je trebalo fizički da se povrati, iako je trenirao individualno, ali to je skroz druga priča. Bez ritma, bez osjećaja ikakvog je došao i naravno da mu treba period prilagodbe. Vi mislili to će brzinski, dva-tri treninga, malo s loptom i eto Penarande iz Granade. Sada će imati kompletne pripreme na svim nivoima i onda šansu da se pokaže do kraja sezone, tek tad možemo davati konačne sudove.Lavcina je napisao/la: ↑16 dec 2023, 17:31Sa kojim učinkom? Sa 1 asistencijom do sad i 1 golom u kupu? Ako je to vama za zadovoljstvo onda okej. Niko ne priča o bravurama na terenu ala Ronaldinho. Ali kao krilo izuzetno skroman ucinak.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 dec 2023, 17:04Zato što ne probacuje kroz noge, ne radi biciklo, ne prođe ni deset protivničkih igrača, nije zabio iz slobodnog i nema golova i asistencija. Ograničeni narod je očekivao da će već imati 15 golova i 10 asistencija.
Dje je ona slika one babe:”zao mi zeljA!” Hajahahahahaha
Strah me sutra kakve katastrofe, ne znam što
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Greška. Hvala brate.
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- luckystrike
- Kontakt:
Šućur Allahu.
Pola dove ukabuljeno, valjda i ova druga polovina bude.
Ne znam kako se Posušja nisam sjetio.
Pola dove ukabuljeno, valjda i ova druga polovina bude.
Ne znam kako se Posušja nisam sjetio.
šta šta je, je*em ti
Pustiti vi uhljupe, treba se baviti samo svojim klubom.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa nije niko rekao da on bude spreman za 90 min,ako pricas o spremi onda nek odigra 20 min al na nivou kakvom je igrao,a ne da ne moze proci 1na1 nekog Poparu npr u 5 min tekme,to je vec problem,on samo zuji ko muha bez glave a igrao u takvim klubovima to ne razumijem,klasa je vjecna valjda se tako kaze,neko ko je igrao u Sapnskoj ligi treba bi da se u ovoj saban ligi igra na terenu,sad nije bitno jel igrao 15 min il 90 min,da je njemu 35 god razumio bi,primjer ti je Americka liga ili Turska gdje dodju neki igraci iz evrope pa se prosetaju ligom i to sa 35 godina,znaci nije problem sto ne moze trcati 90 min.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 dec 2023, 17:37Jesi li ti znao kakva je njegova situacija bila u prošlom klubu? Jesi li znao da nije igrao pola godine, jer je bivši klub imao zabranu? Jesi. Šta si očekivao? Prvo mu je trebalo fizički da se povrati, iako je trenirao individualno, ali to je skroz druga priča. Bez ritma, bez osjećaja ikakvog je došao i naravno da mu treba period prilagodbe. Vi mislili to će brzinski, dva-tri treninga, malo s loptom i eto Penarande iz Granade. Sada će imati kompletne pripreme na svim nivoima i onda šansu da se pokaže do kraja sezone, tek tad možemo davati konačne sudove.Lavcina je napisao/la: ↑16 dec 2023, 17:31Sa kojim učinkom? Sa 1 asistencijom do sad i 1 golom u kupu? Ako je to vama za zadovoljstvo onda okej. Niko ne priča o bravurama na terenu ala Ronaldinho. Ali kao krilo izuzetno skroman ucinak.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 dec 2023, 17:04
Zato što ne probacuje kroz noge, ne radi biciklo, ne prođe ni deset protivničkih igrača, nije zabio iz slobodnog i nema golova i asistencija. Ograničeni narod je očekivao da će već imati 15 golova i 10 asistencija.
Skočila im na nos ponuda za Dulju e pa neka neka!
1:3 filing, ne znam sto..
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
100% se slazem da se Penarandi moze suditi tek na proljece, ali nemoj se cuditi sto ljudi ocekuju da najplaceniji igrac u istoriji lige ima bolji ucinak od Drlje i Kamenara.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 dec 2023, 17:37Jesi li ti znao kakva je njegova situacija bila u prošlom klubu? Jesi li znao da nije igrao pola godine, jer je bivši klub imao zabranu? Jesi. Šta si očekivao? Prvo mu je trebalo fizički da se povrati, iako je trenirao individualno, ali to je skroz druga priča. Bez ritma, bez osjećaja ikakvog je došao i naravno da mu treba period prilagodbe. Vi mislili to će brzinski, dva-tri treninga, malo s loptom i eto Penarande iz Granade. Sada će imati kompletne pripreme na svim nivoima i onda šansu da se pokaže do kraja sezone, tek tad možemo davati konačne sudove.
Slovenijo je u drugajo vremenska zonajo, po njihom vremenu mi sutra igrajo.
Samo nek se laprda nesto

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- luckystrike
- Kontakt:
Jel' Igmanu sutra dovoljan bod za izlazak iz opasne zone ili samo pobjeda radi?
šta šta je, je*em ti
Dovoljan je i bod, jer imaju bolji međusobni skor sa konamaluckystrike je napisao/la: ↑16 dec 2023, 21:38Jel' Igmanu sutra dovoljan bod za izlazak iz opasne zone ili samo pobjeda radi?
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Ma nek oni uzmu bod zbog Veleža, yebo koneDave je napisao/la: ↑16 dec 2023, 21:51Dovoljan je i bod, jer imaju bolji međusobni skor sa konamaluckystrike je napisao/la: ↑16 dec 2023, 21:38Jel' Igmanu sutra dovoljan bod za izlazak iz opasne zone ili samo pobjeda radi?

90!
Beriša je rodjen u Švedskoj, a u kombinaciji roditelja Kosovo - Albanija. Ne znam kako se na Albance gleda, da li kao domaćeg igrača? Ako su Albanci prihvatljivi onda vjerujem da vrlo lahko može dobiti albansko državljanstvo.
Da dodam,.Pena je najjači igrač koji je došao u našu ligu. Drugi par cipela je što je bio totalno zapušten, nije dugo igrao i zaebavao se sa životom. Njegovo vraćanje je bilo na nivou da prosječnog momka sa ulice ubaciš u trenažni proces. Ja očekujem poslije priprema,.a ukoliko bude zdrav, da će to biti lik ubica kamenog srca.
Da dodam,.Pena je najjači igrač koji je došao u našu ligu. Drugi par cipela je što je bio totalno zapušten, nije dugo igrao i zaebavao se sa životom. Njegovo vraćanje je bilo na nivou da prosječnog momka sa ulice ubaciš u trenažni proces. Ja očekujem poslije priprema,.a ukoliko bude zdrav, da će to biti lik ubica kamenog srca.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Albanija nije bila dio Jugoslavije tako da samim tim ne može.Amcho1 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 23:13Beriša je rodjen u Švedskoj, a u kombinaciji roditelja Kosovo - Albanija. Ne znam kako se na Albance gleda, da li kao domaćeg igrača? Ako su Albanci prihvatljivi onda vjerujem da vrlo lahko može dobiti albansko državljanstvo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, riki46, SamoDaKazeem i 52 gosta.