Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermedin Demirović
Demirović je za ovog Fullkruga reinkarnacija debelog Ronalda. Uostalom kad je Lewa mogo trpat u BVB trpaće i on abd.
-
- Kontakt:
Ode on na zimu, Dortmund ceka.
Nisam gledao utakmicu ali postigao je odličan pogodak. Ne znam da li se igrom u polju prodao u Dortmund?! 
Vidjet ćemo da li ce Milioneri biti spremni iskesirati milione. Skeptičan sam po tom pitanju. Plaho.
Momenat koji je obilježio utakmicu je odbrana golmana nakon skarica igraca Dortmunda. Bar se tako učinilo na highlightsu.

Vidjet ćemo da li ce Milioneri biti spremni iskesirati milione. Skeptičan sam po tom pitanju. Plaho.
Momenat koji je obilježio utakmicu je odbrana golmana nakon skarica igraca Dortmunda. Bar se tako učinilo na highlightsu.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Demirovic je jedan od rijetkih igraca sa bh pasosem koji fizicki moze podnijeti fudbal na najvisem nivou. Ako ga povrede zaobidju, za njega nece biti zime. Ne ocekujem da to iko prepozna ili cijeni u drzavi u kojoj vecina populacije vjeruje u sihre, dzine, torabija, crnu magiju i slicno. Zato je ocekivati komentare poput "sto nece vako da igro za resptaciu?!", nadimke a la trnokop, panj, kloc...
Za mnoge ovdje veliki kloc, sad odjednom dobar!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Vidi se da se fudbalski obrazovao u Njemackoj, a ne kod nas. Dobro rece Wanderson, ubio se za shadow strikera.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 dec 2023, 20:22Demirovic je jedan od rijetkih igraca sa bh pasosem koji fizicki moze podnijeti fudbal na najvisem nivou. Ako ga povrede zaobidju, za njega nece biti zime. Ne ocekujem da to iko prepozna ili cijeni u drzavi u kojoj vecina populacije vjeruje u sihre, dzine, torabija, crnu magiju i slicno. Zato je ocekivati komentare poput "sto nece vako da igro za resptaciu?!", nadimke a la trnokop, panj, kloc...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 dec 2023, 20:22Demirovic je jedan od rijetkih igraca sa bh pasosem koji fizicki moze podnijeti fudbal na najvisem nivou. Ako ga povrede zaobidju, za njega nece biti zime. Ne ocekujem da to iko prepozna ili cijeni u drzavi u kojoj vecina populacije vjeruje u sihre, dzine, torabija, crnu magiju i slicno. Zato je ocekivati komentare poput "sto nece vako da igro za resptaciu?!", nadimke a la trnokop, panj, kloc...

Još će mudro zaključiti - pa ne igra selektor i savez, igraju igrači.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Mole se forumski licencirani strucnjaci posebno strucnjaci na temu potencijalnii i mladi reprezentativci da i dalje nastave svoje strucne analize, posebno za ove momke koji obecavaju npr Tahir, Dedic, Bristrić, Basic ...jer djeluju kontraproduktivno.
Posebno da obrate paznju na pojmove motoricke sposobnosti, igru u odbrani, manjak centarsuta, golova, fizicku snagu...i meni onaj najdraži epitet a to je "cvajtas".
Hvala unaprijed.
Posebno da obrate paznju na pojmove motoricke sposobnosti, igru u odbrani, manjak centarsuta, golova, fizicku snagu...i meni onaj najdraži epitet a to je "cvajtas".
Hvala unaprijed.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma to aludiram na onog Duljevinha (i njemu slicne), koji prica o sihrama i kletvama dok Demirovica proglasava panjem koji eto ne moze nista dati reprezentaciji. Ja sam siguran da ce on uvijek imati mjesta u ligama 5, prvenstveno jer je fizicki zvijer. Samo da ga povrede zaobidju.Horoz je napisao/la: ↑16 dec 2023, 21:13NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 dec 2023, 20:22Demirovic je jedan od rijetkih igraca sa bh pasosem koji fizicki moze podnijeti fudbal na najvisem nivou. Ako ga povrede zaobidju, za njega nece biti zime. Ne ocekujem da to iko prepozna ili cijeni u drzavi u kojoj vecina populacije vjeruje u sihre, dzine, torabija, crnu magiju i slicno. Zato je ocekivati komentare poput "sto nece vako da igro za resptaciu?!", nadimke a la trnokop, panj, kloc...![]()
Na njegovo mjesto će stavljat Rahmanoviće, Hajradinoviće i slične čarobnjake iz Sogandolmaspora. A kad i to propadne, onda će tražit da igraju samo igrači iz bhpl, jer oni igraju srcem.
Pa kod te raje je svaki moderan igrač bio panj, počevši od Salihamidžića pa do Demirovića danas, sutra Tahirovića vjerovatno.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 dec 2023, 21:49Ma to aludiram na onog Duljevinha (i njemu slicne), koji prica o sihrama i kletvama dok Demirovica proglasava panjem koji eto ne moze nista dati reprezentaciji. Ja sam siguran da ce on uvijek imati mjesta u ligama 5, prvenstveno jer je fizicki zvijer. Samo da ga povrede zaobidju.Horoz je napisao/la: ↑16 dec 2023, 21:13NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 dec 2023, 20:22Demirovic je jedan od rijetkih igraca sa bh pasosem koji fizicki moze podnijeti fudbal na najvisem nivou. Ako ga povrede zaobidju, za njega nece biti zime. Ne ocekujem da to iko prepozna ili cijeni u drzavi u kojoj vecina populacije vjeruje u sihre, dzine, torabija, crnu magiju i slicno. Zato je ocekivati komentare poput "sto nece vako da igro za resptaciu?!", nadimke a la trnokop, panj, kloc...![]()
Na njegovo mjesto će stavljat Rahmanoviće, Hajradinoviće i slične čarobnjake iz Sogandolmaspora. A kad i to propadne, onda će tražit da igraju samo igrači iz bhpl, jer oni igraju srcem.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zašto je maestro promijenio nick u horoz?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Davidoffgold
- Kontakt:
Ovaj frajer je bez uvelicavanja najbolji pressing forward/shadow striker u top pet liga.... Uzasno dobra fizicka sprema, mentalno prejak, podredjen timu, ma boby firmino at his peek.
Une vie honorable est une vie éternelle
-
- Kontakt:
Bas kao sto neko napisa, prije sezone bio ”kloc” ”cvajtas” haha, sad odjednom druga prica.
Znalo je se odavno da ce Ermedinova fizika njega uvijek drzat u najboljim ligama. Treba iskoristit priliku i BVB ako mu je pruzena, jer je ocekivat da ce napredovat i uhvatit svoj prime od 27-30.
Znalo je se odavno da ce Ermedinova fizika njega uvijek drzat u najboljim ligama. Treba iskoristit priliku i BVB ako mu je pruzena, jer je ocekivat da ce napredovat i uhvatit svoj prime od 27-30.
Zato sto su svi komentarisali na osnovu njegove lose sezone u Frajburgu gdje nije mogao nista dok je prelaskom u Augsburg eksplodirao samo 5 asistencija ima ,a napadac je on je meni kao nesto prije Ivica OlicSindikat12 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 09:24Bas kao sto neko napisa, prije sezone bio ”kloc” ”cvajtas” haha, sad odjednom druga prica.
Zamisli imaš Dedica koji igra na najvišem nivou a opet vjeruje u dzine i sihre klotzuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 dec 2023, 20:22Demirovic je jedan od rijetkih igraca sa bh pasosem koji fizicki moze podnijeti fudbal na najvisem nivou. Ako ga povrede zaobidju, za njega nece biti zime. Ne ocekujem da to iko prepozna ili cijeni u drzavi u kojoj vecina populacije vjeruje u sihre, dzine, torabija, crnu magiju i slicno. Zato je ocekivati komentare poput "sto nece vako da igro za resptaciu?!", nadimke a la trnokop, panj, kloc...
Druže da vjeruje u kravu Šarulju, kip iz 4. vijeka, Josipa Broza, Isusa ili Allaha kakve veze ima sa igrama u reprezentativnom dresu i fudbalom općenito.
Nije @maestro, već @filgud.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- ASD
- Kontakt:
Ne, ja sam obojica ali sam pisao sa različitih profila. Bilo ih je još, ali vam neću reći koji su.

Kako vam ne dosadi da se bavite time ko je ko, ko je ko bio? Mene uopšte ne zanima ko ste vi, isključivo me zanima šta pišete i gdje to vodi.
Ne pada mi na pamet da nekoga napadam ad hominem, da listam šta je ko rekao prije godinu, dvije
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.