Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Nije ratni sukob, nego agresija na Bosnu i Hercegovinu.
To nije za svakog, za to moras biti rodjen. Ove ostale stvari samo se treba podruditi. VoljaASD je napisao/la: ↑16 dec 2023, 17:05Wall street?![]()
Nije to razlika, bez obzira koliko ti mislio da jeste. Aca Lukas, Zeljko Joksimovic, Balasevic (dok je bio ziv) i ostali dodju sasvim normalno, a pripadaju istom nacinalnom korpusu. Ako je Sarajevo anti-srpsko sto Nele hoce reci, kako onda Zeljko dodje? Govorim ti sta je, vjeruj ako hoces.huupmil je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:24Gledajuci komentare animozitet prema oboma je podjednak zbog percepcije njihovog stajalista u nasem ratnom sukobu.
Razlika je ta sto je Brena teska ozbiljnu lovu i dolazi sa garancijom ozbiljne infrastrukture srbijanskog Grand projekta sa ko zna koliko prikrivenih tjelohranitelja, dok Nele niti ima pare niti neki veze posebnu moc.
Narodne inicijative su razbijene i one se jos samo manifestuju virtualnim negodovanjem.
- ASD
- Kontakt:
Oni nisu iz Sarajeva.alemsa je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:35Nije to razlika, bez obzira koliko ti mislio da jeste. Aca Lukas, Zeljko Joksimovic, Balasevic (dok je bio ziv) i ostali dodju sasvim normalno, a pripadaju istom nacinalnom korpusu. Ako je Sarajevo anti-srpsko sto Nele hoce reci, kako onda Zeljko dodje? Govorim ti sta je, vjeruj ako hoces.huupmil je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:24Gledajuci komentare animozitet prema oboma je podjednak zbog percepcije njihovog stajalista u nasem ratnom sukobu.
Razlika je ta sto je Brena teska ozbiljnu lovu i dolazi sa garancijom ozbiljne infrastrukture srbijanskog Grand projekta sa ko zna koliko prikrivenih tjelohranitelja, dok Nele niti ima pare niti neki veze posebnu moc.
Narodne inicijative su razbijene i one se jos samo manifestuju virtualnim negodovanjem.
Nele je samo govorio ono što većina tih umjetnika misli. Govorim o istim što su napustili grad u ratu, a bili su većina.
Jeste Goran iz SA, pa dodje i on.ASD je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:39Oni nisu iz Sarajeva.alemsa je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:35Nije to razlika, bez obzira koliko ti mislio da jeste. Aca Lukas, Zeljko Joksimovic, Balasevic (dok je bio ziv) i ostali dodju sasvim normalno, a pripadaju istom nacinalnom korpusu. Ako je Sarajevo anti-srpsko sto Nele hoce reci, kako onda Zeljko dodje? Govorim ti sta je, vjeruj ako hoces.huupmil je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:24Gledajuci komentare animozitet prema oboma je podjednak zbog percepcije njihovog stajalista u nasem ratnom sukobu.
Nele je samo govorio ono što većina tih umjetnika misli. Govorim o istim što su napustili grad u ratu, a bili su većina.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Jel pričaš o bošnjacima kao narodu ili striktno muslimanima, ne kontam?alemsa je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:01Pa logicno da zivi, niko nije ni znao da je Srbin Lol, na racun Muslimana i izgradio karijeru (izraze i tako to po pjesmama i ostalom), pusti Bogati. Kasnije govorio fale mu Muslimani ali ne zbog neke nostalgije nego jer smo glupi nesto u tom fazonu. I ono sasvim iznanedjen sto Sarajlije imaju amonzitet prema njemu, mimo politickih statova. Pa ono dijete od 10 godina konta a on se pravi budala, hoce da okrene da je to zbog njegove nacionalne pripadnosti.Centre forward je napisao/la: ↑16 dec 2023, 17:17@aleme, slažemo se uglavnom. Mada, on još uvijek živi od Sarajeva. Pa knjiga, pa kad god želi da bude u centru pažnje spomene svoj rodni grad. Pokuš'o je da bude mangup, al' nije uspio, ispao je pravi glupan.
Stari mu je bio profesor arapskog jezika ili nesto slično, ne znam da li je im'o neki politički angažman ??
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- ASD
- Kontakt:
Brega?alemsa je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:41Jeste Goran iz SA, pa dodje i on.ASD je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:39Oni nisu iz Sarajeva.alemsa je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:35
Nije to razlika, bez obzira koliko ti mislio da jeste. Aca Lukas, Zeljko Joksimovic, Balasevic (dok je bio ziv) i ostali dodju sasvim normalno, a pripadaju istom nacinalnom korpusu. Ako je Sarajevo anti-srpsko sto Nele hoce reci, kako onda Zeljko dodje? Govorim ti sta je, vjeruj ako hoces.
- ASD
- Kontakt:
Brega se vratio jer se držao po strani, a isto mislio kao i on.
Ništa ni ovi drugi nisu drugačije mislili, samo što nosu imali jezičinu i bili su mudriji.
Ništa ni ovi drugi nisu drugačije mislili, samo što nosu imali jezičinu i bili su mudriji.
Znaci slazes se da je sto je sra.o?
Pa nek misli sta hoce, neke stvari su neke stvari, isto da vidis ped.era na ulici i kaes jeb.em ti mater ****, i on te zvizne stocem hladno, a ti kazes pa tako svi misle

Al Senada, prvo Selma Bajrami pa Lepa Brena.
*hoće li i nju pitati hoće li biti rata na Zapadnom Balkanu

*hoće li i nju pitati hoće li biti rata na Zapadnom Balkanu
- ASD
- Kontakt:
Pa nema sumnje da je.
Ono što meni najviše smeta je što lik to priča iz Beograda. Da je kao Džoni otišao u Holandiju, pa da ima pravo da priča. Ovako pljuje po Sarajevu, a otišao je takođe u društvo koje je doživjelo težak kulturni pad.
Lik je dokazao da nije nacionalista. Kada je velika većina glasala za nacionalizam u Sarajevu, on je bio jedan od najvećih protivnika nacionalizma, ako ne i najveći. U ratu nije ni učestvovao. Čak se poprilično i držao po strani u ratu. Kasije se aktivirao da baljezga, kad je već propao kao pjevač i glumac.
Ono što meni najviše smeta je što lik to priča iz Beograda. Da je kao Džoni otišao u Holandiju, pa da ima pravo da priča. Ovako pljuje po Sarajevu, a otišao je takođe u društvo koje je doživjelo težak kulturni pad.
Lik je dokazao da nije nacionalista. Kada je velika većina glasala za nacionalizam u Sarajevu, on je bio jedan od najvećih protivnika nacionalizma, ako ne i najveći. U ratu nije ni učestvovao. Čak se poprilično i držao po strani u ratu. Kasije se aktivirao da baljezga, kad je već propao kao pjevač i glumac.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Bio je i Dodik dio te političke organizacije, to ga ne svrstava van nacionalizma.ASD je napisao/la: ↑16 dec 2023, 19:06Pa nema sumnje da je.
Ma ne znam, nebitno sto to radi iz BG, imo je kucu tamo zato je i otiso. Nikakav bauk, niti sto je otiso uopste, nije lik htio da bude dio toga, imo je malo dijete, to je sve ok. Ali sra.ti vecih razmjena je druga stvar. A ako citas izmedju redova, razocaro se sto "njegovi" nisu uzeli SA i to je to. Ne navija vise za Zelju, nego za Slaviju, jer Zeljo je "onih anamo". Ma je.bati ga, i ne znam ni sto pisem o njemuASD je napisao/la: ↑16 dec 2023, 19:06Pa nema sumnje da je.

Ne mogu da razumijem kako je ovo replika na moj upis ?alemsa je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:35Nije to razlika, bez obzira koliko ti mislio da jeste. Aca Lukas, Zeljko Joksimovic, Balasevic (dok je bio ziv) i ostali dodju sasvim normalno, a pripadaju istom nacinalnom korpusu. Ako je Sarajevo anti-srpsko sto Nele hoce reci, kako onda Zeljko dodje? Govorim ti sta je, vjeruj ako hoces.huupmil je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:24Gledajuci komentare animozitet prema oboma je podjednak zbog percepcije njihovog stajalista u nasem ratnom sukobu.
Prvo mi nije jasno gdje je iko spomenuo da je Sarajevo antisrpski grad.
Ja sam tvrdio da postoji neskriveni animozitet velike vecine Bosnjaka prema obje licnosti zbog nacina na koji su se odredili prema ratu. Nele kao ikona grada a Brene kao Jugo ikone iz Bosnjackog korpusa koja je promijenila identitet, sto je u tradicionalnom i homogenom drustvu kakva nasa drustva jesu, drustva velike identifikacije sa religijakim i nacionalnim rukavica u lice i ozbiljna uvreda.
Ma u tom smislu da je razlika u parama i to. Sarajevo se predstavlja kao anti-Srpsko 28 godina nakon tih sra.nja a znam da to nije istina, jer sam zivio u SA i to bas prvih godina poslije rata, i u komsiliku je bilo Srba koja su ostali, Gorana, Pavle, Mladen itd. Niko im A nije rekao niti im je falila dlaka s glave, drugi koji su mozda okrvavili ruke ili nesto nisu ni ostali. Ako tad nije bilo sra.nja od strane Bosnjaka, dok su rane bile friske gdje neko brata, sina itd. izgubio da danas bude neki bauk. Eto ne vjerujem u taj narativ secunde, Nele i poput njega su je.bi-vjetri koji se.ru bezveze. Najgore je sto im neko vjerujehuupmil je napisao/la: ↑16 dec 2023, 19:37Ne mogu da razumijem kako je ovo replika na moj upis ?alemsa je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:35Nije to razlika, bez obzira koliko ti mislio da jeste. Aca Lukas, Zeljko Joksimovic, Balasevic (dok je bio ziv) i ostali dodju sasvim normalno, a pripadaju istom nacinalnom korpusu. Ako je Sarajevo anti-srpsko sto Nele hoce reci, kako onda Zeljko dodje? Govorim ti sta je, vjeruj ako hoces.huupmil je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:24Gledajuci komentare animozitet prema oboma je podjednak zbog percepcije njihovog stajalista u nasem ratnom sukobu.
Ja sam tvrdio da postoji neskriveni animozitet velike vecine Bosnjaka prema obje licnosti zbog nacina na koji su se odredili prema ratu. Nele kao ikona grada a Brene kao Jugo ikone iz Bosnjackog korpusa koja je promijenila identitet, sto je u tradicionalnom i homogenom drustvu kakva nasa drustva jesu, drustva velike identifikacije sa religijakim i nacionalnim rukavica u lice i ozbiljna uvreda.
Ma ko će ozbiljno shvatiti lika koji kaže da je dao indentitet Sarajevu.
I ja sam Sarajlija. Normalniji smo bili svi kolektivno prvih godina poslije rata i ranih 2000 ih imam osjecaj nego danaz sa tenzijama.alemsa je napisao/la: ↑16 dec 2023, 20:38Ma u tom smislu da je razlika u parama i to. Sarajevo se predstavlja kao anti-Srpsko 28 godina nakon tih sra.nja a znam da to nije istina, jer sam zivio u SA i to bas prvih godina poslije rata, i u komsiliku je bilo Srba koja su ostali, Gorana, Pavle, Mladen itd. Niko im A nije rekao niti im je falila dlaka s glave, drugi koji su mozda okrvavili ruke ili nesto nisu ni ostali. Ako tad nije bilo sra.nja od strane Bosnjaka, dok su rane bile friske gdje neko brata, sina itd. izgubio da danas bude neki bauk. Eto ne vjerujem u taj narativ secunde, Nele i poput njega su je.bi-vjetri koji se.ru bezveze. Najgore je sto im neko vjerujehuupmil je napisao/la: ↑16 dec 2023, 19:37Ne mogu da razumijem kako je ovo replika na moj upis ?alemsa je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:35
Nije to razlika, bez obzira koliko ti mislio da jeste. Aca Lukas, Zeljko Joksimovic, Balasevic (dok je bio ziv) i ostali dodju sasvim normalno, a pripadaju istom nacinalnom korpusu. Ako je Sarajevo anti-srpsko sto Nele hoce reci, kako onda Zeljko dodje? Govorim ti sta je, vjeruj ako hoces.
-
- Kontakt:
Zna covjek posao, dovodi persone koje su u centru paznje u tom trenutku, te nabija sebi preglede na kanalu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
To je moguce, ne znam, ali kad vratim film i sa ovom pamecu/svjescu, isto kao da ste vjerovali (barem vi u Sarajevu), da ce vas opet neka sila spojiti (stara raja), medjutim to se nikad nije desilo, vise se otislo dalje.huupmil je napisao/la: ↑16 dec 2023, 21:23I ja sam Sarajlija. Normalniji smo bili svi kolektivno prvih godina poslije rata i ranih 2000 ih imam osjecaj nego danaz sa tenzijama.alemsa je napisao/la: ↑16 dec 2023, 20:38Ma u tom smislu da je razlika u parama i to. Sarajevo se predstavlja kao anti-Srpsko 28 godina nakon tih sra.nja a znam da to nije istina, jer sam zivio u SA i to bas prvih godina poslije rata, i u komsiliku je bilo Srba koja su ostali, Gorana, Pavle, Mladen itd. Niko im A nije rekao niti im je falila dlaka s glave, drugi koji su mozda okrvavili ruke ili nesto nisu ni ostali. Ako tad nije bilo sra.nja od strane Bosnjaka, dok su rane bile friske gdje neko brata, sina itd. izgubio da danas bude neki bauk. Eto ne vjerujem u taj narativ secunde, Nele i poput njega su je.bi-vjetri koji se.ru bezveze. Najgore je sto im neko vjerujehuupmil je napisao/la: ↑16 dec 2023, 19:37
Ne mogu da razumijem kako je ovo replika na moj upis ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.