Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Portillo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Portillo » 16 mar 2011, 23:28

Raul_64 je napisao/la:slikaslikaslika

Koga briga za trola :?:

Veseli se bona i kontaj koga bi zeljeli u u petak da dobijemo...
pa zar je toliko tesko izignorisati samo jednog,jedinog trola...
Veslim se ja drug, ne brini ti za to, i sam znas vjerovatno kakva je atmosfera kod mene :D

Koga bi da dobijemo? Manchester, uvijek smo ih razbijali, zasto ne i sad.
izzo je napisao/la:
boom.dll je napisao/la:J.EBO LI TI PEPE FAMILIJU !!!

Gledaj igru maloumniče j.ebeni , j.ebem ti krst da ti jbem .. sad bi puko lika nogom kroz monitor sunce mu jbem
Umjesto da slave ovu pobjedu, oni su i dalje uznemireni,nadrkani, psuju ko kočijaši...žalosno je ovo citati.
Ne, ne, mi tugujemo zbog pobjede naseg tima, eto.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 mar 2011, 23:32

Da prozborim koju o utakmici :D

Kada se uzme u obzir da sam ovo cekao 6+ godina, nekako je dozivljaj prolaza blag. Al' to je zbog toga sto smo ih doslovno unistili .

Kao sto ste rekli, definitivno je ovo Mourinho majstorski izveo. Igraci Lyona nijesu imali mnogo prostora i nisu napravili nista u napadu, dok smo se mi disciplinovanom igrom odlicno branili od kontri i ostalih s.ranja koja su nam se desavala svih ovih godina.
Sto se tice nase ekipe, svi su zadovoljili. Svi igraci su odigrali odlicno, pocevsi od Ikera pa do Adebayora. Nemam zamjerke. Raduje me i to kako smo izgledali na terenu. Bez straha, disciplinovano, organizovano, kao sto rece @Raul_64, uvijek smo znali sta hocemo. Pocinjemo zaista liciti na pravu, konkurentnu evropsku ekipu.

Evo neko moje vidjenje kako su igraci odigrali:

Casillas-Maltene bez posla veceras. Jedino je u prvom poluvremenu imao odlicnu intervenciju kada je Cesar Delgado sutirao. Imao je veeeliku podrsku od odbrambenih igraca.
Ramos-Nas najbolji defanzivac veceras. Svaka cast Carvalhu, ali Ramos je odigrao maestralno. Uvijek tu da zatvori, da izbije loptu, neprelazan po krilu, i u napadu je bio odlican.
Pepe-Mogao bi da smanji broj glupih prekrsaja i udaranja igraca. Ono nije u maniru jednog profesionalca, a pogotovo igraca takvog kluba kao sto je Real Madrid. Inace, dobar, odlican.
Carvalho-Perfektnu utakmicu je odigrao. Jednostavno se u ovog covjek mozes pouzdat'. Veliko pojacanje za nas tim.
Marcelo-S obzirom da su svi igraci odigrali odlicno, tesko mi je izdvojiti najboljeg, ali kada bih morao onda bi to bio Marcelo. U odbrani odigrao fantasticno, disciplinovano, nemam rijeci. A u napadu...sve ste vidjeli. Munja. Jos je upisao asistenciju za Benzemu.
Xabi-Ono sto vazi za Carvalha nazad, to isto vazi i za Alonsa na sredini. Nas dirigent je i u ovoj utakmici pokazao da je nas ponajbolji igrac, bez greske odradjivao zadatke i naprijed i nazad.
Khedira-Svoj dio posla je obavio i to vrlo uspjesno.
Ronaldo-Da je bio 100% fit, razlika bi bila veca. I ovako je dosta doprinosio ekipi, u nekoliko navrata bio vrlo blizu postizanja gola, ali nije mu se dalo.
Ozil-Sjajan. Asistirao za treci gol, kada je odlicno glavom uposlio Di Mariu. U svim akcijama je ucestvovao, a i cesto bio inicijator istih. Svidja mi se i pozrtvovanost koju je prikazao.
Di Maria-U drugom poluvremenu se nije puno isticao, mada je odigrao korektno. Kada se Lyon malo otvorio i on je postao bolji. Sjajan gol za potpuno slavlje.
Benzema-Odlican i on. Osim sto je dao gol izborio je mozda desetak lopti, cesto se vracao nazad da pomogne ekipi u defanzivi a i cesti su bili kontranapadi nakon njegove izborene lopte.

Adebayor-Nije puno igrao, nije lose, mada mi se ne svidja sto je cesto visio u ofsajdu.
Granero-Vrlo zahvalan igrac, odigrao je solidno s obzirom na minutazu.
Lass-Dobar i on. Uglavnom, svoje zadatke je obavio dobro.

Sad treba cekat' zrijeb u petak pa da vidimo dokle realno mozemo da doguramo u ovom takmicenju.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 mar 2011, 23:33

sabura ljudi,pa necemo se klati bas sad kad je Real nakon toliko godina prosao dalje...nego ajmo mi ovo proslaviti kao pravi navijaci :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 mar 2011, 23:35

BIHfan je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Dobro, Pepe je ludak. To smo zakljucili.
Progovorite neku o utakmici. Zar je to tesko kada Real razbije protivnika? A prvi ste kada Real izgubi. J.ebo vas Pepe, sta ste se navrzli za njega?
Sta sam sad trebao pisat, kako ste igrali i kako ste pobjedili?
Ja sam vam cestitao i rekao da ste dobro odigrali, ali priznaj da je neko od Lyonovih igraca onako startao na Ronalda da bi dobio crveni i bio bi napadnut od suigraca Rondlda, bilo bi tuce.
Nemoj te se ljutit al Spanci su prava ciganija od naroda(zajedno sa Portugalcima i donekle Italijani), to je samo naviklo na koridu, da se udara, da igra prljavo. Francuzi i Njemci trebaju da budu primjer kako se igra kulturan i fer fudbal.

Lopez napravi takticki faul nad Alonsom, ovaj odma ko konj skace na njeg a Lisandro na kulturan nacin se izvinjava.

Veceras po meni najbolji igraci su bili Ozil i Benzema, a Lyonu jedini prolaznu ocjenu moze dobit Lloris.
Po meni kad je Pepe udario Lisandra koljenom u skoku nije faul ,Lisandro je sam naletio ovaj je išo na loptu ,a ono kad je šutnuo Csisokha je trebo dobiti karton

izzo je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Jel ovaj Izo (Mandraks kako već)normalan ikako šta bolan hoćeš ,ti ni sam ne znaš ,ti našo nekom pričati nešta ,a isti si ko i Pepe ako nisi i gori od njega ,on kaže što komentariše njegove postove ,pa što ih ti pišeš koji đavo ;)

Kolko puta vam moram reći ima i bitniji stvari u životu od Reala Madrida ,ali kad odrastete shvatićete ;)
Izzo ne psuje otvoreno majke po forumu drugima, ti umjesto da to kritikuješ ti našo meni nešto spocitavati :o :lol:
evo ja molim forumaše ,bez psovki što vam to treba ,ovo je ipak samo forum ,zar vas neko može iznervirati na forumu ,a i ti pretjeruješ namjerno dođeš da zakuhaš i onda se povučeš i praviš se lud
Tražim od administracije da sakcioniše izgrednike koji psuju i koji provociraju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 16 mar 2011, 23:35

U LP ove sezone nismo primili nijedan gol na Bernabeuu 8-) Naredne godine, aBd opet Lyon :lol:

Subota? Samo pobjeda!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 mar 2011, 23:36

Portillo je napisao/la:U LP ove sezone nismo primili nijedan gol na Bernabeuu 8-) Naredne godine, aBd opet Lyon :lol:

Subota? Samo pobjeda!
Naravno, La pesadilla continua!

Kad smo vec kod toga, fina atmosfera je bila na ESB-u veceras :D .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 mar 2011, 23:37

A 'ebote šta bi da ste osvojili LP, pomalo ljudi, tek ste prošLi među 8 najboljih ;)

Usput, čestitke, i učite kakve dove da zaobiđete Barcu :) :P

P.S. Legendo, jesi to stvarno mislio da se ja krijem iza nick-a izzo? e budalo izbaxuzirana :mrgreen: :lol:
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 16 mar 2011, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 16 mar 2011, 23:38

real definitivno izgleda mnogo ozbiljnije, borbenije, jace sto na garantuje mnogo zabave kako u CL tako i u Primeri. E sad, moram spomenuti ono ALI - da je majmun koji je zalutao u sport dobio crveni ili barem drugi zuti zbog mavašija na lisandrom u prvom poluvremenu ko zna kako bi se rezultat kretao i bi li uopce izborili prolaz dalje. Kako god, Lyon je nocas bio prilicno nemocan. iskreno, raduje me igra Benzeme i to sto je ocepio sa golovima.

Valjda cete sada moci doci do boda protiv Barce ;)

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 16 mar 2011, 23:38

mandraX je napisao/la:A 'ebote šta bi da ste osvojili LP, pomalo ljudi, tek ste prošLi među 8 najboljih ;)

Buraz moj, pa kralju, omg, pa 6 godina čekamo ovaj trenutak, halali nam.. :D :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 mar 2011, 23:38

mandraX je napisao/la:A 'ebote šta bi da ste osvojili LP, pomalo ljudi, tek ste prošLi među 8 najboljih ;)

Evo ja sam zovnuo hodžu :lol: Da nam nanijeti šta fino
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 mar 2011, 23:39

Nail for Real je napisao/la:
Portillo je napisao/la:U LP ove sezone nismo primili nijedan gol na Bernabeuu 8-) Naredne godine, aBd opet Lyon :lol:

Subota? Samo pobjeda!
Naravno, La pesadilla continua!

Kad smo vec kod toga, fina atmosfera je bila na ESB-u veceras :D .
konacno sam docekao da su se i nasi navijaci raspjevali,dugo se to nije culo na Bernabeu :D

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 16 mar 2011, 23:40

Legenda Reala...a šta sam ja to zakuhao?? jesam li se obracao IJEDNOM forumašu licno?? Nisam.
Napisao sam samo da je Pepe divljak, onda su se pojedinci sami prepoznali u tome (iz cista mira) i odmah skocili na nož....kao da im je Pepe rođak ili neki amidžić...pohvalio sam igru Reala prije toga, ali ne možeš ti to objasniti primitivcima ciji vokabular ne ide dalje od psovanja majki i direktnog vrijeđanja - nicim izazvani :!:
Žalosno je gledati, koliko frustracija i neodgoja pokazuju pojedinici ovdje.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 16 mar 2011, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 mar 2011, 23:42

@boom.dll o'Ladi čovječe, šta ti je :)
anonymousHD je napisao/la:

Buraz moj, pa kralju, omg, pa 6 godina čekamo ovaj trenutak, halali nam.. :D :lol:
haLaL'oLsun :mrgreen:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 mar 2011, 23:42

Al' ne znam sto trubite vise o tome. Svi smo zakljucili da je Pepe manijak i oni jos uvijek melju o tome :roll: .

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 mar 2011, 23:43

Ja i zaboravio da igramo sa Atletikom :lol:
jos na Calderonu,znaci od 1997...
Ovo je bili za napucavanje samopuzdanja,ima da letimo u narednim mecevima...

U LP sam vec rekao svoj zrijeb do finala 8-) ...
Mada ko god Englezi,Inter ili Barca na 2 protiv ovog Mourinhovog Reala ce tesko proci...jos kad Kaka,Higuain postanu faktori.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 16 mar 2011, 23:45

Raul_64 je napisao/la:Ja i zaboravio da igramo sa Atletikom :lol:
jos na Calderonu,znaci od 1997...
Ovo je bili za napucavanje samopuzdanja,ima da letimo u narednim mecevima...

U LP sam vec rekao svoj zrijeb do finala 8-) ...
Mada ko god Englezi,Inter ili Barca na 2 protiv ovog Mourinhovog Reala ce tesko proci...jos kad Kaka,Higuain postanu faktori.
Ko? :roll:

Ja bi volio samo izbjeci Manchester, Inter, Barcu, Sahtar, Chelsea i Tottenham

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 mar 2011, 23:46

Raul_64 @ ma gradske rivale smo uvjek gazili,tradicija ce se samo nastaviti ;)

svadja se nastavlja :lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 mar 2011, 23:47

Kaka' ce da se vrati, jaci nego ikad 8-) .
Sta reci tek za Gonzala zvanog Pipitu 8-) .

Sto se tice protivnika, samo Barcelona da nam ne padne, sa ostalim mozemo da se nosimo.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 mar 2011, 23:49

Portillo je napisao/la:
Ja bi volio samo izbjeci Manchester, Inter, Barcu, Sahtar, Chelsea i Tottenham
Ti bi se sa Schalke-om igr'o :twisted: :mrgreen:

Real - Chelsea
Tottenham - Shakhtar
Barca - Inter 8-) revenge :mrgreen:
Manchester - Schalke

et' :twisted:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 16 mar 2011, 23:51

Nail for Real je napisao/la:Kaka' ce da se vrati, jaci nego ikad 8-) .
Sta reci tek za Gonzala zvanog Pipitu 8-) .

Sto se tice protivnika, samo Barcelona da nam ne padne, sa ostalim mozemo da se nosimo.
I kaj bu igrao? :lol:

A bgm ce se i Gonzalo Gerardo The Bog Pipita Higuain morat dobro potrudit da izbaci ovog Benzemu iz tima (sad cemo cekat Madraka da i on to kaze...) 9 golova u 7 utakmica, bgm ovo sve djeluje fantasticno. E sad sto se Patetica tice, ne znam, nadam se samo da ce se do subote Ronaldova povreda upotpunosti zacijeliti jer je bilo ocito da danas nije mogao dati svoj maksimum.

A Ramos u svlacionici prije tekme: Vamos a gana, vale, vale, vale? :D
Zadnja izmjena: Portillo, dana/u 16 mar 2011, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.