bezveze
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Vi ste stvarno gledali ovaj trening? Nice.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Niko se nije povrijedio a ostalo nebitno
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Čuj akademija bezveze. Arnold, Elliott, Jones, Quansah i Kelleher su bitni igrači u rosteru. Koji to klub ima više domaćih igrača da igraju ikakvu ulogu u ekipi?
Harvey je iz Fulhamove škole ne naše.
Vidjet ćemo kako će teći Quansahov razvoj.
Prilično sam siguran da bi 80% ove teme rado vidjelo ledja Kelleheru i Jonesu. To što kod nas igraju neku ulogu ne mora značit da su vrhunski produkti akademije.
Vidjet ćemo kako će teći Quansahov razvoj.
Prilično sam siguran da bi 80% ove teme rado vidjelo ledja Kelleheru i Jonesu. To što kod nas igraju neku ulogu ne mora značit da su vrhunski produkti akademije.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- JayCatwright
- Kontakt:
Ni Kelleher ni Elliot nisu produkt naše akademije.ArtemisFowl je napisao/la: ↑15 dec 2023, 07:49Čuj akademija bezveze. Arnold, Elliott, Jones, Quansah i Kelleher su bitni igrači u rosteru. Koji to klub ima više domaćih igrača da igraju ikakvu ulogu u ekipi?
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Za Elliota sam se zezno, ali Kelleher je došao 2015. u akademiju s 16 godina.JayCatwright je napisao/la: ↑15 dec 2023, 08:44Ni Kelleher ni Elliot nisu produkt naše akademije.ArtemisFowl je napisao/la: ↑15 dec 2023, 07:49Čuj akademija bezveze. Arnold, Elliott, Jones, Quansah i Kelleher su bitni igrači u rosteru. Koji to klub ima više domaćih igrača da igraju ikakvu ulogu u ekipi?
I Harvey je dosao sa 16
- ArtemisFowl
- Kontakt:
blago nama pa nam kelleher ima ovakvu ulogu, gdje bi nam bio kraj da ga nema.
harvey fulham, doak skotska, bajcetic celta vigo, kelleher irska, kaide derby, nyoni i diallo dosli ovo ljeto.
znaci zadnji produkt akademije Curtis injury prone, toplo-hladno igrac. WC igrac svakih 20 godina, odlicna akademija nema sta. Valjda od Quansaha bude nesto.
harvey fulham, doak skotska, bajcetic celta vigo, kelleher irska, kaide derby, nyoni i diallo dosli ovo ljeto.
znaci zadnji produkt akademije Curtis injury prone, toplo-hladno igrac. WC igrac svakih 20 godina, odlicna akademija nema sta. Valjda od Quansaha bude nesto.
Ide poraz sutra.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ne znam zasto se ljudi sprdaju bas toliko s Unitedom i na drugim temama, ali previse hejta fakat, nisu top tim i nisu u top formi ali mogu odigrati mec kad imaju svoj dan protiv svakog tima, zadnje 4 tekme 3 pobjede i poraz s gol razlikom 17-2 ako se ne varam ali ne mora da znaci da ce biti win ovaj put, a pogotovo lagan ili neko trpanje. Mislim da ce United poslije ispadanja iz LP morati nesto pokazati u ovoj tekmi, neku reakciju, ako nista da odigraju tvrd mec, moze biti tricky tekma i na kraju cupanje nekog boda bas zbog ovog sprdanja i s koliko ce razlike Liverpool dobiti. Nadam se da grijesim.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I dalje osjećam da ide neki poraz 0:1 ili 1:2...
3:1 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Veliki dan za Gravena
Thiago motivira Onanu
A jesam nervozan jebote