sve si u pravu i sve to stoji, al da ste trenutno dobar materijal za zezanciju jesteantisisoja1919 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 20:17Eto kad pokusavas se pravit pametan, a nisi, da pojasnimo neke stavri.redbull93 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 20:09Ovo su ti ne izmirene nesuglasice od prije kada je laudrop prenio vijest neku oko plata/pozajmica sad i ne znam sta je bilo. Kao izvor vijesti, kada su ga pitali kako zna, on rekao profa ovaj babilon. Sprdalo se, smijali se, sta on sta zna, pojma nema....
Ne prodje par mjeseci i taj isti babilon... sta?
Babilon se vrti oko kluba zadnjih godinu dana.
Sad je ko fol i generalni sponzor.
I to su svi znali i svi isto to pricali ovdje.
Samo sto se njegovo nigdje nije brojalo otprilike.
Isto ko sto nece ni sad, sve i da ga stave na celo kluba.
Bablion upucen u stanje u klubu, kao i ja otprilike.
Samo jos jedna od marioneta sa kojom ce pokusat da vodeca garnitura istraje u svom lopovluku.
Suma sumarum, da je on neka bitna karika u svemu ovom, to definitivno nije.
Eto i za tebe i za jarana ti laudrOpa, dvije pametnije.
A o tebi sve govori ovo siu na kraju.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Sve u svemu, nisam upucen. Prenio ono sto sam vidio ovdje i sto sam procitao. A to je da je jedan tvrdi kako je doticni rekao nesto, a druga strana ismijala i negirala. Dok sad imamo situaciju da doticni generalni, kandidat za pred., vrti se tu duze vrijeme, ali u isto vrijeme ne zna nista o klubu.
How yes no
How yes no
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Ma ti si tu da nas prosvijetlis sve, tako da nije bitno slaze li se ili ne.redbull93 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 20:21antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 20:17Eto kad pokusavas se pravit pametan, a nisi, da pojasnimo neke stavri.redbull93 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 20:09
Ovo su ti ne izmirene nesuglasice od prije kada je laudrop prenio vijest neku oko plata/pozajmica sad i ne znam sta je bilo. Kao izvor vijesti, kada su ga pitali kako zna, on rekao profa ovaj babilon. Sprdalo se, smijali se, sta on sta zna, pojma nema....
Samo jos jedna od marioneta sa kojom ce pokusat da vodeca garnitura istraje u svom lopovluku.
A o tebi sve govori ovo siu na kraju.![]()
Malo ti se ovaj tekst iznad ne slaze sam sa sobom.
Ja znam da se stvarno moram potrudit da tebi nesto objasnim, kako bi skontao.
Al mi se iskreno ne da.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
A razlog je?nicaze95 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 20:22sve si u pravu i sve to stoji, al da ste trenutno dobar materijal za zezanciju jesteantisisoja1919 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 20:17Eto kad pokusavas se pravit pametan, a nisi, da pojasnimo neke stavri.redbull93 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 20:09
Ovo su ti ne izmirene nesuglasice od prije kada je laudrop prenio vijest neku oko plata/pozajmica sad i ne znam sta je bilo. Kao izvor vijesti, kada su ga pitali kako zna, on rekao profa ovaj babilon. Sprdalo se, smijali se, sta on sta zna, pojma nema....
Volim tebe, više od sebe
antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 20:27A razlog je?nicaze95 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 20:22sve si u pravu i sve to stoji, al da ste trenutno dobar materijal za zezanciju jesteantisisoja1919 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 20:17
Eto kad pokusavas se pravit pametan, a nisi, da pojasnimo neke stavri.
Ja znam da se stvarno moram potrudit da tebi nesto objasnim, kako bi skontao.
Al mi se iskreno ne da.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
valjdaaa vise ocigledan 4 5 ljudi ne mozete istjerat iz kluba
-
- Kontakt:
Ovdje bi se moglo sad svasta potvrdit na "rekla-kazala".redbull93 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 20:23Sve u svemu, nisam upucen. Prenio ono sto sam vidio ovdje i sto sam procitao. A to je da je jedan tvrdi kako je doticni rekao nesto, a druga strana ismijala i negirala. Dok sad imamo situaciju da doticni generalni, kandidat za pred., vrti se tu duze vrijeme, ali u isto vrijeme ne zna nista o klubu.
How yes no
Neko iznese nesto sto stavrno zna, neko buba napamet kao ti npr, pa na kraju nesto ubode.
Kad je u pitanju Sloboda svasta mozes reci a da se na kraju ispostavi kao tacno, a ustvari mali broj ljudi zna pravo stanje.
Samo sto se vi pokusavate pravit pametni pa od svega pravit boom senzaciju, kako bi nekog ismijavali.
A ja vam odgovorno tvrdim, da smo i nakon svega, u puno boljoj situacija nego vi.
Vrijeme ce pokazati.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Druze, na ovoj temi me svako moze spustit osim tebe, kolko god se ti trudio.redbull93 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 20:28Ja znam da se stvarno moram potrudit da tebi nesto objasnim, kako bi skontao.
Al mi se iskreno ne da.![]()
Jer tvoj kapacitet nije dovoljan da ti bilo koga ovdje spustis.
A ako cemo se vodit vasim razlozima za ismijavanje, onda je 70% klubova u drzavi za ismijavanje.
I na kraju, znamo ko je jos uvijek najveci porezni duznik.
Volim tebe, više od sebe
de nas uputi ondaa sta je vasa borba osim da vam secer vedri i oblaci
Kojih 4-5 ljudi? Da je bar samo u pitanju Aco, Buci, Tuci, Muci i ostali. Ti likovi su sitne ribe. Njima svima upravlja jos uvijek Jasmin Imamovic, koliko god to glupo zvucalo. Pa i ovaj Lugavic je v.d. gradonacelnika, a Jasminov igrac. Pa kad je na ljeto bilo ono svasta, lik hladno izjavi da Sloboda nije gradski klub, a daje pare od grada za Slobodu

Gdje je tu ikakva logika?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ja ne znam moji zenicani, kako vam vise ne dosadi pisati i gubiti vrijeme na Slobodu. Ne interesuje me uopste njihova situacija, sta im mi imamo pregledati.. A niti nasa situacija njih treba puno doticati. Valjda znaju za svoj klub sta je najbolje. Jest forum mjesto za diskusiju, al toliko izgubiti vremena na nebitne stvari je nepotrebno.
stvar je u tome sta god kazem da vam je problem mogu bit upravu jer ste trenutno bez struktura il imate ljude koje necete da buduu tu
-
- Kontakt:
Konacno glas razuma.zenicanin je napisao/la: ↑15 dec 2023, 20:40Ja ne znam moji zenicani, kako vam vise ne dosadi pisati i gubiti vrijeme na Slobodu. Ne interesuje me uopste njihova situacija, sta im mi imamo pregledati.. A niti nasa situacija njih treba puno doticati. Valjda znaju za svoj klub sta je najbolje. Jest forum mjesto za diskusiju, al toliko izgubiti vremena na nebitne stvari je nepotrebno.
Objasni sad sve to svojim sugradjanima.
Volim tebe, više od sebe
Ja sam samo posmatrac

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Bravozenicanin je napisao/la: ↑15 dec 2023, 20:40Ja ne znam moji zenicani, kako vam vise ne dosadi pisati i gubiti vrijeme na Slobodu. Ne interesuje me uopste njihova situacija, sta im mi imamo pregledati.. A niti nasa situacija njih treba puno doticati. Valjda znaju za svoj klub sta je najbolje. Jest forum mjesto za diskusiju, al toliko izgubiti vremena na nebitne stvari je nepotrebno.

SLOBODA ILI NIŠTA
Ja nisam iz Zenice na mene se ovo ne odnosizenicanin je napisao/la: ↑15 dec 2023, 20:40Ja ne znam moji zenicani, kako vam vise ne dosadi pisati i gubiti vrijeme na Slobodu. Ne interesuje me uopste njihova situacija, sta im mi imamo pregledati.. A niti nasa situacija njih treba puno doticati. Valjda znaju za svoj klub sta je najbolje. Jest forum mjesto za diskusiju, al toliko izgubiti vremena na nebitne stvari je nepotrebno.
- BatistutA19
- Kontakt:
Mi samo pisemo o organizaciji unutar kluba da je savrseno kao sto jest i tu smo iznad vas 10 levela a niko ne pise od nas za rezultate na terenu ali i tu bi vas mogli stic brzo .Daleko smo od toga i tacno je pitanje da li cemo uspjet ali mi se borimo a vi nista o tome pricamo i nikog ne ismijavamo .To je poenta !!antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 19:56Kod vas sve u buducem vremenu.almir2018 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 19:49U nas bas odlično stanje,sinoć fino na mail dobili fin.izvjestaj kluba,danas snimak budućeg akobogda trening kampa,milina znaci znaš sve sta se dešava u klubuantisisoja1919 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 19:25
Sta je sad ovdje smijesno/zanimljivo?
Mislim da je krajnje vrijeme da se svojim problemima pocnete bavit, to vam je bitnije.![]()
Vas trenutni rad nije dovoljan za ovaj rang, a kamoli sta vise.
To sta vi prizeljkujete i ocekujete je vec druga prica.
A takodjer ne znaci da ce nuzno ni bit kako bi prizeljkujete.
Zato, malo se spustite i dozivite relanost.
Daleko ste se vi od nekog ko bi mogao druge ismijavat i prozivat.
To sto vam je u klubu transparentan rad, ne znaci da je i garant uspjeha.
Isto sto i kod nas sto ne znaci sto smo sad u ovakvom stanju, da za mjesec necemo bit u gorem, ili da ce mozda ipak sve super bit.
najvaznije je da smo mi poceli svoju avliju cistit,a hoceli neko svoju ne treba nas brinuti,ttreba jos metli da se ono smece od desetine godina ocisti kod nas
u svakom slucaju SRETNO nama ,a i drugima
SAMO CELIK
u svakom slucaju SRETNO nama ,a i drugima
SAMO CELIK
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 7 gostiju.