FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mehmedovic nek ide u Lokomotivu,nebi ga doveo dzaba da igra.
+1, a i apetiti su nam porasli, ne treba nam lik koji nije mogao igrati u 7. ekipi hnla.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 16:24Mehmedovic nek ide u Lokomotivu,nebi ga doveo dzaba da igra.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Dobar. U21 je jako bitna pozicija u timu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑15 dec 2023, 16:47Vjerovatno ga zato i hoće.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Sve na stranu, ali dati nogu Vrancicu i Avramovskom, a dovesti Mehmedovica je za zatvora
Nije on loš a moraš gledati i na pasoš, mi imamo i sada viška stranaca.mnon46 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 16:25+1, a i apetiti su nam porasli, ne treba nam lik koji nije mogao igrati u 7. ekipi hnla.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 16:24Mehmedovic nek ide u Lokomotivu,nebi ga doveo dzaba da igra.
Vrancic i njih dvojica uposte ne igraju istu poziciju.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Haj nemoj trazit dlaku u jajetu sad zivota ti. Logicno da ne igraju, al su svi vezni igraci. Ja kazem da je nenormalno da se dovodi igrac koji je jednom u ovoj sezoni bio na klupi Lokomotive. Pa to je deset koraka unazad
Nadam se da nema ništa od Mehmedovića. Od kako je otišao samo JEDNU UTAKMICU BIO NA KLUPI, ostale nije bio u sastavu uopšte.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Imas Mustafica koji je puno bolji. ako neki mladi AM onda samo Nurkovic.
-
- Kontakt:
Dovedes iz Srbije,Hr i nisu stranci nije to vise problem,zato ove ublehe iz nase lige nigdje nemogu i da prosipaju uslovefks74 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 17:17Nije on loš a moraš gledati i na pasoš, mi imamo i sada viška stranaca.mnon46 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 16:25+1, a i apetiti su nam porasli, ne treba nam lik koji nije mogao igrati u 7. ekipi hnla.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 16:24Mehmedovic nek ide u Lokomotivu,nebi ga doveo dzaba da igra.
E jesu ti oni bolji.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 17:56Dovedes iz Srbije,Hr i nisu stranci nije to vise problem,zato ove ublehe iz nase lige nigdje nemogu i da prosipaju uslove
- luckystrike
- Kontakt:
- belosevic23
- Kontakt:
Koliko god mi osporavali ove klosare, oni na vrijeme zabijaju golove i vrlo lako rjesavaju protivnike..
- luckystrike
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma naravno odmah treba protivnika raniti, to radi borac pametno nema sta, jako od prve minute trazis go, i ako moze trpas do kraja
04.10.2009 !
- luckystrike
- Kontakt:
Kad se sjetim kol'ko su zapeli protiv nas, sad se međusobom poubijaše
šta šta je, je*em ti
Ako gledaš pasoš i u-21, uvijek bih radije Muharemovića na posudbu doveo a imaš i Buljubašića.fks74 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 17:17Nije on loš a moraš gledati i na pasoš, mi imamo i sada viška stranaca.mnon46 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 16:25+1, a i apetiti su nam porasli, ne treba nam lik koji nije mogao igrati u 7. ekipi hnla.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 16:24Mehmedovic nek ide u Lokomotivu,nebi ga doveo dzaba da igra.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nemozese borcu nista prigovorit od utakmice sa nama u bl.
Al dotad ih je sudije bodovno i psihicki odrzao da sad ove ublehacke ekipe tipa podsusje nemaju sanse, plus jagoda koji protiv borca igra sa kadetima, a nama je statos kakanj kad je korina bila (u zadnjoj minuti smo jedva dali) bacali se ne naglavu vec na oko
Al dotad ih je sudije bodovno i psihicki odrzao da sad ove ublehacke ekipe tipa podsusje nemaju sanse, plus jagoda koji protiv borca igra sa kadetima, a nama je statos kakanj kad je korina bila (u zadnjoj minuti smo jedva dali) bacali se ne naglavu vec na oko
Ne znam vala čemu toliko zamaranje o kaznama, ukoliko to Mirviću ne smeta zašto bi mi razbijali glavu oko toga? Promijenio sam mišljenje o našim najvatrenijim navijačima tokom bojkota, dvije klase su iznad Istoka, a pritom gospoda za sve ultrase u Bosni i Hercegovini.
Odlična vijest je ta što nam je Rožman potvrdio da kostur ekipe ostaje, što znači da imamo Renana makar do kraja sezone, baš mi je drago što niko nema pojma o eventualnim pojačanjima, tako da bukvalno isčekujem svaku vijest.
Odlična vijest je ta što nam je Rožman potvrdio da kostur ekipe ostaje, što znači da imamo Renana makar do kraja sezone, baš mi je drago što niko nema pojma o eventualnim pojačanjima, tako da bukvalno isčekujem svaku vijest.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.