Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Ne znam sta Svabe glume sa ovim odbijanjem sponzora (prvi Watzke).
Napravis zakonski okvir da sve bude transparentno, pa neka ulaze ko god hoce...
Napravis zakonski okvir da sve bude transparentno, pa neka ulaze ko god hoce...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ma nema to veze sa pravim investitorom. To je zajam od 1 milijardu ojra koji se otplaćuje kroz 20 godina od 8% prihoda od marketinga svake godine, a dijelit će se po ključu po klubovima. Trošiće se na poboljšanje infrastrukture i digitalizaciju.
Nisu to investitori koji će npr. dati nekom klubu 500 milki ojra i podignut ga na top nivo, da zadrži svoje klase i privuče iz drugih liga.
Nisu to investitori koji će npr. dati nekom klubu 500 milki ojra i podignut ga na top nivo, da zadrži svoje klase i privuče iz drugih liga.
Večeras se iskreno nadam d aće Borussia barem remi izvući.
Realno s prve pozicije koga god dobije u 1/8 inače dobre šanse za prolaz.
Možda Inter jedino da bi bio problem.
A od četvrtfinala svakako i sreća igra veliku ulogu.
Leipzig sigurno čeka težak protivnik ako Bayern i Borussia budu prvi bikove bgm čeka težak protivnik.
Real,Braca,Arsenal,AtletikoM.,ili Sosiedad
Da je sreće pa dobiti ovaj slabiji Real.
Bilo bi lijepo gledati tri kluba u 1/4.
Ili da budemo skromniji bar dva.
BVB izgleda želi Gurasija uzeti Štutgartu.
Ako uspiju svaka čast,bio bi to najbolji posao u zadnje vrijeme i napokon napadač koji bi došao da igra tu 4-5 godina.
Frankfurt Kehrera isto pokušava dovesti hoće li to bundesligaši da se malo uozbilje pred narednu sezonu i promjene u evropskom fudbalu.
Realno s prve pozicije koga god dobije u 1/8 inače dobre šanse za prolaz.
Možda Inter jedino da bi bio problem.
A od četvrtfinala svakako i sreća igra veliku ulogu.
Leipzig sigurno čeka težak protivnik ako Bayern i Borussia budu prvi bikove bgm čeka težak protivnik.
Real,Braca,Arsenal,AtletikoM.,ili Sosiedad
Da je sreće pa dobiti ovaj slabiji Real.
Bilo bi lijepo gledati tri kluba u 1/4.
Ili da budemo skromniji bar dva.
BVB izgleda želi Gurasija uzeti Štutgartu.
Ako uspiju svaka čast,bio bi to najbolji posao u zadnje vrijeme i napokon napadač koji bi došao da igra tu 4-5 godina.
Frankfurt Kehrera isto pokušava dovesti hoće li to bundesligaši da se malo uozbilje pred narednu sezonu i promjene u evropskom fudbalu.
-
- Kontakt:
Debil Terzic ostavio 2 spora stopera Humelsa i Sule , a ostsvio Sholtia na klupi!!
Kolo M i Mbappe ih pretrcavaju ko malu djecu.
Terzicu konjino jedna.
Kolo M i Mbappe ih pretrcavaju ko malu djecu.
Terzicu konjino jedna.
Čestitke BVB u veliki uspjeh u ovoj grupi prvo mjesto.
Ali večeras odbrana katastrofalna,ja neznam jeli do postavke ili šta ali bukvalno svaki napad PSG bio je opasnost.
Apsolutno ovoj ekipi treba desni bek,a ne bi škodilo ni lijevog dovesti.
U svakom slučaju čestitke i nadati se što lakšem protivniku za sva tri preostala predstavnika.
Ja bih rekao Kopenhagen,PSV,ili Lacio bi bili najbolji mogući ždrijeb.
Leipzig gotovo sigurno ide u Španiju pitanje je samo s kojim očekivanjima
Bayern iako bi sigurno bili favoriti protiv svih 7 ekipa ne bih se žalio da dobijemo Lazio ili Porto
Mad kako nas sreća služi ne gine PSG
Ali večeras odbrana katastrofalna,ja neznam jeli do postavke ili šta ali bukvalno svaki napad PSG bio je opasnost.
Apsolutno ovoj ekipi treba desni bek,a ne bi škodilo ni lijevog dovesti.
U svakom slučaju čestitke i nadati se što lakšem protivniku za sva tri preostala predstavnika.
Ja bih rekao Kopenhagen,PSV,ili Lacio bi bili najbolji mogući ždrijeb.
Leipzig gotovo sigurno ide u Španiju pitanje je samo s kojim očekivanjima
Bayern iako bi sigurno bili favoriti protiv svih 7 ekipa ne bih se žalio da dobijemo Lazio ili Porto
Mad kako nas sreća služi ne gine PSG
-
- Kontakt:
Dakle, da rezimiramo.
U CL kao nositelje imamo 4 španca, 2 engleza (i to jaka) i 2 bundesligaša.
U drugom potu su pak 3 talijana i po jedan francuz, portugalac, nizozemac, danac i bundesligaš.
Bayi i dortmundu valjalo bi izbjeć Inter i Psg, ostali bi se dali riješit.
Leipzigu što god da dođe neće bit pjesma. Možda je na papiru Sociedad najslabiji, ali se radi o kompaktnoj i nezgodnoj družini, tu bi bilo fifti fifti, a imam osjećaj da bi se i protiv barce dalo igrat. Topnici, realisti i atletičari su prejaki, nema tu meda.
U CL kao nositelje imamo 4 španca, 2 engleza (i to jaka) i 2 bundesligaša.
U drugom potu su pak 3 talijana i po jedan francuz, portugalac, nizozemac, danac i bundesligaš.
Bayi i dortmundu valjalo bi izbjeć Inter i Psg, ostali bi se dali riješit.
Leipzigu što god da dođe neće bit pjesma. Možda je na papiru Sociedad najslabiji, ali se radi o kompaktnoj i nezgodnoj družini, tu bi bilo fifti fifti, a imam osjećaj da bi se i protiv barce dalo igrat. Topnici, realisti i atletičari su prejaki, nema tu meda.
Kakvo je bogatstvo imati jednog trenera kao što je gosn. Xabi Alonso u Bundesligi
23 utakmice bez poraza, bilo je i prije dominantnih timova koji nisu Bayern, ali često nisu uspjevali da tu formu iz Bundeske prenesu u evropska takmičenja, pa čak ni u DFB pokal. Ovo za sad kako izgleda Leverkusen ne da je impresivno, ovo je nerealno.
Ne znam samo do kada će im bajka trajati i da li će imati snage u sva tri takmičenja do kraja. Ja bi im poželio trostruku krunu, da se skine Bayernu skalp sa stilom.

23 utakmice bez poraza, bilo je i prije dominantnih timova koji nisu Bayern, ali često nisu uspjevali da tu formu iz Bundeske prenesu u evropska takmičenja, pa čak ni u DFB pokal. Ovo za sad kako izgleda Leverkusen ne da je impresivno, ovo je nerealno.
Ne znam samo do kada će im bajka trajati i da li će imati snage u sva tri takmičenja do kraja. Ja bi im poželio trostruku krunu, da se skine Bayernu skalp sa stilom.
Germany and Italy will get a 5th place to qualify for the Champions League from next season. [ @SkySportsNews ]
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- kraljttbvb
- Kontakt:
Evo i ucesce na SP klubova iduce godine su vec su obezbijedili Bajern i Borusija jer su u zadnje 4 godine imali dobre rezultate.Pre nekoliko dana je trijumfom Al Itihada nad Oklendom počelo Svetsko klupsko prvenstvo u Saudijskoj Arabiji.
Ove godine se takmiči sedam timova, a kasnije će ih biti čak 32 te 2025. godine. Prema novoj metrici, plasman je obezbedila Benfika računajući njen rezultat u Ligi šampiona četvorogodišnjeg perioda.
Ekipe tri poena dobijaju za pobedu a jedan za nerešeno i pet bodova za samo učešće u LŠ. Sa druge strane, Milan neće biti deo Svetskog prvenstva za klubove gde Evropa dobija 12 predstavnika.
Direktan plasman već su obezbedili Čelsi, Real Madrid, Mančester Siti i pobednik ovogodišnje Lige šampiona.

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Zutalji 5 miliona zicera i nisu bili u stanju odnjeti sva 3 boda protiv Augsburga.
Koji luzeri , ako ne podignu formu u drugom nastavku sezone , mogu se oprostiti od pozicije koja vodi u ligu prvaka.
Koji luzeri , ako ne podignu formu u drugom nastavku sezone , mogu se oprostiti od pozicije koja vodi u ligu prvaka.
-
- Kontakt:
Na sta je spao Wolfsburg da izvlači iz blata Kovaca protiv Darmstadta.
Ne mogu da vjerujem da ne žele da ga smjene
Ne mogu da vjerujem da ne žele da ga smjene
imali smo predskazanja , kao što sam i tada govorio ,doduše tada je u timu ja mislim Havertz bio glavni forte , a danas 6x bolja igračina Wirtz, samo da su zdravi i na okupu , mogu do titule, Bayern će se gurati maximalno jer je liga prevarantska ,ali zna se i vidi se ko igra najbolji i najljepši fudbal i tko ej stvatni šampionJustin je napisao/la: ↑23 maj 2020, 17:56Strasna ekipa. Samo nisi uracunao to da ce kroz dvije godine vecina njih biti u drugom klubu.RollMan je napisao/la: ↑23 maj 2020, 17:48Leverkusen iduće godine šampion ako ne dođe do nekih tektonskih poremećaja. Od kako su doveli ovog Tapsobu nisu utakmice izgubili. Čim imaju malo duži period bez povreda melju po ligi. Golman im je upitan , ostalo gori da se dokaže Tapsoba, Tah , Weiser , Amiri , Demirbay , Diaby , Bailey , Paulinho , Wirtz , Wendell , Sinkgraven , Palacios
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Tako se guraju da se očiti golovi poništavaju, ajde da su smiješna ta sranja koja pišete pa nekako...
-
- Kontakt:
Leverkusen nastavlja gaziti. Još da Bochuma riješe savršena polusezona za njih
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Sta se desava sa Dortmundom, meda ne mogu na svom stadionu protiv raspalog Mainza. Hoce li opet Allianz i Audi biti glavni krivci?
-
- Kontakt:
Terzic ako danas ne bude bivsi onda zutalji na celu sa Watzke neka ugase klub.
Koja blamaza hebote.
Koja blamaza hebote.
-
- Kontakt:
Nije mi nikako jasno kako je Dortmund izdominirao onakvu skupinu LP a u ligi se ne može sastaviti
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.