Ko ne zna sebi, ne zna ni drugome.ASD je napisao/la: ↑14 dec 2023, 19:00Možeš od kuće tako.![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ko ne zna sebi, ne zna ni drugome.ASD je napisao/la: ↑14 dec 2023, 19:00Možeš od kuće tako.![]()
Ovo ti je onaj Zlato od Zadra, lik je ili neki komičar ili neki lokalni zabavljac.VensanKasel je napisao/la: ↑14 dec 2023, 12:58E jes glup čiča otac ga yebo glupi , klasičan primjer zatucankatabba77 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 12:37https://vm.tiktok.com/ZM6jKoNGm/feniksptica je napisao/la: ↑13 dec 2023, 16:14Jopet danas upozno nekog vegana/vegeterijanca i jopet sam od sebe mi to rece bez ikakvog povoda.
I uvijek to naglase yebli sebe, budi sta hoces samo meni ne pametuj i ne nameći![]()
A Marko ga neku noc vrati 5 puta cini mi se, al kad ga krene onda je bas on fire sto bi rekli
Za vikendicu najbolja ponuda je na Vlasicu, a za apartmane Bjela i Jahorina. Mada ces morati uzeti minimalno 3 dana ako zelis tad sa iznajmis, tesko da ce ti ko noc ili dvije dati samo.
I ne trazim noc, moze 2-3 noci svejedno, samo ne mozes naci. Ima grupa na fb, gdje god pitam, sve izdano, ostale samo šupe.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 19:36Za vikendicu najbolja ponuda je na Vlasicu, a za apartmane Bjela i Jahorina. Mada ces morati uzeti minimalno 3 dana ako zelis tad sa iznajmis, tesko da ce ti ko noc ili dvije dati samo.
Bio sam sa @Donnie Darkom i @Epidaurusom na kvizu u Vitezu, zauzeli smo 15. mjesto od 46 ekipa.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 19:27A Marko ga neku noc vrati 5 puta cini mi se, al kad ga krene onda je bas on fire sto bi rekli
Nedavno Dean bio u Vitezu i Travniku, i doveo ga ovaj jaran na kafu i crvape u Hari, kaze pobjedio na nekom svjetskom takmicenju u Ceskoj a Kreso tu bio 72gi, al kaze i on da je Kreso najjaci kad treba brze odgovore ovako, za zavrsnu potjeru i to, jer Deanu treba malo vise da skonta odgovor dok Kreso ako zna zna i onda puca ko iz topa![]()
Kaze u Zagrebu i ne izlazi previse jer ga raja zaustavlja, bas popularan, al uzima finu lovu za ova gostovanja na pub kvizovima, od toga samo i zivi i Potjere![]()
I ti buraz nekad bombu bacis momacki, nocni cuvar za to radno vrijeme je 2006. imao 500KM platu, prodavacica imala toliko prije 10 godina platu....tih komsija i drugarica kada ti trebaju na izvoz imas.Marsal je napisao/la: ↑14 dec 2023, 18:23Pa radi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 15:10Ovaj de.bil što se makEo malo na zapad da radi duple smjene u McD stvarno misli da neko ovdje još radi za 500-600km![]()
Moja drugarica baš za platu od 600 maraka radi kao prodavačica u nekom **** shopu. Cura fakultetski obrazovana ali jbg bez ijedne ikakve veze, ljudi što na fakultetu nisu znali čitat uspjeli su ubacit se u vodovode, opštine, telekome a ona je na 100 konkursa poljubila vrata.
Doduše, svaka joj čast, čestita je pa ide i radi neke evente da ušićari od 20 do 50 maraka ali to je život gdje ti se dogodi po mjesec dana da nisi slobodan.
Imam komšiju koji je noćni čuvar za 500 maraka svaku božju noć od 19h do 06h ujutru.
I vjeruj mi još 3-4 primjera ko ispichke ću naći.
Ne, Jasmina ne radi nista, samo ti slozi papire, preko Visametric moras svakako.donDondon je napisao/la: ↑14 dec 2023, 18:47E to je to visametric nisam skontao na prvu,rekoh šta se sad plaća a znači jasmina ili to isto ti ga dodjenumanumaye22 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 14:44Sad se ide preko Visametric, dakle kad te izvuku, kad imas termin u ambasadi, zakazujes termin i u Visametric. Tako ide i u Beogradu odavno, preko druge agencije. Uplatis pare i to je to. Uglavnom mozes sam skupit papire ili dat Jasmini pare da ona ispuni formulare i skupi.
Kako mislis bez zarade?kraljttbvb je napisao/la: ↑14 dec 2023, 19:32Inače zna li iko koja je fora sa ovim zamrzavanjem cijena![]()
Kao sad odjednom Bingo i ostale velike firme će 3 mjeseca raditi bez zarade na odredjene proizvode. Odjednom socijalno osvijesteni i hoće da pomognu građanima![]()
Sta ce od vlade FBiH dobiti zauzvrat![]()
Imat će oni i dalje zaradu, zavisi od brenda. Evo za mlijeko piše 2,10 a imaš već od 1,55 do 1,85.kraljttbvb je napisao/la: ↑14 dec 2023, 19:32Inače zna li iko koja je fora sa ovim zamrzavanjem cijena![]()
Kao sad odjednom Bingo i ostale velike firme će 3 mjeseca raditi bez zarade na odredjene proizvode. Odjednom socijalno osvijesteni i hoće da pomognu građanima![]()
Sta ce od vlade FBiH dobiti zauzvrat![]()
Ja ti dam lokacije, ti otiđi i provjeri uživo.denimb je napisao/la: ↑14 dec 2023, 20:28I ti buraz nekad bombu bacis momacki, nocni cuvar za to radno vrijeme je 2006. imao 500KM platu, prodavacica imala toliko prije 10 godina platu....tih komsija i drugarica kada ti trebaju na izvoz imas.Marsal je napisao/la: ↑14 dec 2023, 18:23Pa radi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 15:10Ovaj de.bil što se makEo malo na zapad da radi duple smjene u McD stvarno misli da neko ovdje još radi za 500-600km![]()
Moja drugarica baš za platu od 600 maraka radi kao prodavačica u nekom **** shopu. Cura fakultetski obrazovana ali jbg bez ijedne ikakve veze, ljudi što na fakultetu nisu znali čitat uspjeli su ubacit se u vodovode, opštine, telekome a ona je na 100 konkursa poljubila vrata.
Doduše, svaka joj čast, čestita je pa ide i radi neke evente da ušićari od 20 do 50 maraka ali to je život gdje ti se dogodi po mjesec dana da nisi slobodan.
Imam komšiju koji je noćni čuvar za 500 maraka svaku božju noć od 19h do 06h ujutru.
Noćni čuvar gdje? Jel radi za neko obezbjeđenje tipa Sword, Sector ili?Marsal je napisao/la: ↑14 dec 2023, 22:18Ja ti dam lokacije, ti otiđi i provjeri uživo.denimb je napisao/la: ↑14 dec 2023, 20:28I ti buraz nekad bombu bacis momacki, nocni cuvar za to radno vrijeme je 2006. imao 500KM platu, prodavacica imala toliko prije 10 godina platu....tih komsija i drugarica kada ti trebaju na izvoz imas.Marsal je napisao/la: ↑14 dec 2023, 18:23
Pa radi.
Svidjela se meni skoro jedna djevojka u prodavnici i ja iz zezancije govorim predao sam ti kod gazde i tražio da radim s tobom, kad njena šefica pita da li bi radio stvarno, bi rekoh uz normalne uslove, svakako sam bez posla dva mjeseca. Odem na razgovor, ljudi mi ponude 900KM da kroz koji mjesec preuzmem radnju, kao poslovođa te radnje, hvala rekoh prijatno haha. U pitanju je Sarajevo, dok u Novom Pazaru plate u prodavnicama su oko 250-300€.
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 1 gost.