E svašta.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
- TurkishAirlines
Re: FK Sarajevo

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- JuricaSpindl
- Kontakt:
kazu da je tako
-
- Kontakt:
Ja sam samo mišljenja da je dobro za klub da ima igrača takve klase al ako ne ide onda ne treba ništa forsirati pogotovo stvari na koje ne možemo uticati.
Malo je vremena da bi davali bilo kakav sud o njemu al šta bi i Renan je bio jedini brazilac koji ne zna igrati pa sad pricamo o nekim milionima....vidjet cemo na ljeto jel se isplati kockati sa takvim igračima.
Malo je vremena da bi davali bilo kakav sud o njemu al šta bi i Renan je bio jedini brazilac koji ne zna igrati pa sad pricamo o nekim milionima....vidjet cemo na ljeto jel se isplati kockati sa takvim igračima.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
ma moram se složiti, ali ne volim kad nam štrumf sudi.belosevic23 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 11:48ma nema boljeg sudije u BiH, to što mi nekad pristrasno gledamo utakmice to je drugo..imat ćemo sve uslove za dobar rezultat u Mostaru
-
- Kontakt:
Bgm Renan je u vrlo kratkom vremenu pokazao da je klasa, mozda prve dvije tri nije bio na nivou poslje tog sve odlucno. Po meni se Peneranda ubio da bude joker s klupe kao protiv Zrinjskog da udje 30 tak minuta i da napravi razliku.AVNOJ je napisao/la: ↑14 dec 2023, 16:04Ja sam samo mišljenja da je dobro za klub da ima igrača takve klase al ako ne ide onda ne treba ništa forsirati pogotovo stvari na koje ne možemo uticati.
5,60 kvota na nas
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- hordasDoboj
- Kontakt:
Köln kažnjen sa 595.000€ zbog korištenja pirotehnike na meču sa Borussiom Mönchengladbach
Pali se i na Zapadu al se zato i placa

Pali se i na Zapadu al se zato i placa

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ja levata braco mila...pa mogli smo im za te pare Viverosa uvalithordasDoboj je napisao/la: ↑14 dec 2023, 18:00Köln kažnjen sa 595.000€ zbog korištenja pirotehnike na meču sa Borussiom Mönchengladbach![]()
Pali se i na Zapadu al se zato i placa![]()

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- luckystrike
- Kontakt:
Povreda, zadnja lozaluckystrike je napisao/la: ↑14 dec 2023, 19:38Sto je canadzija izasao rano, jel' zbog kartona ili povrede?
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- luckystrike
- Kontakt:
U pon samo napasti lažne.
Nisu normalni, ma to ce se sigurno zaliti, nema sanse da to prodjehordasDoboj je napisao/la: ↑14 dec 2023, 18:00Köln kažnjen sa 595.000€ zbog korištenja pirotehnike na meču sa Borussiom Mönchengladbach![]()
Pali se i na Zapadu al se zato i placa![]()
Strah me i pomisliti kakve ce kapitalce Zrinjski dovesti u zimskom prelaznom roku, pogotovo sada kada leže na Uefinim milionima
Samo za ovaj bod veceras, od Uefe ce biti finansijski nagrađeni dovoljno da plate jednog dobrog igraca.

Ticinovic takodjer.luckystrike je napisao/la: ↑14 dec 2023, 19:55Znaci protivnik je bez jakovljevica i canadzije u ponedjeljak
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], laznokrilo, Pablo11 i 28 gostiju.