Teska utakmica.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Babo moj noDi i Benzemu zaboravioNoDi80 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 22:4621 utakmica 16 golova i 7 asistencija ove sezone
414 golova i 183 asistencije u karijeri
Jedan Modric ima 152 asistencije
Suker i Mandzukic 436 zajedno zabili
Ronaldo, Messi, Cavani, Suarez, Lewandowski i Dzeko su jedini aktivni igraci koji su zabili 400 i vise golova u karijeri
Greska vjerovatno. Medjusobni sa Ludogoretsom 3-3, ali Fener je dao 2 gola vise.
Jedini igrač koji meni licno sve bolje i bolje izgleda kako stari. Svaka sezona sve bolja i bolja. Pa zadnje dvije sezone je sa Lautarom na grbači Inter nosio. Sad kad ga gledam pa poredim ga sa vremenom u Wolfsburgu, ma ono u Wolfsburgu nije 50% ovoga Edina. Sta god da radi u smislu treninga, ishrane svaka mu čast. Očito kapira svije tijelo i održava ga. Cristiano Ronaldo isti sad samo finte prodaje. Da me neko ne razumije pogrešno, volim Ronalda , ali ovo Edin sto radi je meni ludilo mozga. Ibrahimović u ovim godinama 40% nije radio Edin sto radi. Njega su povrede uništile. Zaista fascinantno.avenija je napisao/la: ↑10 dec 2023, 11:23Sinoc svako ko je gledao utakmicu vidio je da Dzeko može povuci i više od Modrića za Hrv ili Tadića sa Srb ili u rangu CR za Portugal. Ono što je sinoc radio na terenu ako ponovi 50% želje takve protiv Ukr mi smo na 50-50 % sa sansama za prolaz.
Mislio sam da je gotov ali sinoc u 85 trči sprint na bek poziciju uzima loptu, trči sprint u napad u 89. Ne pada na koljena nakon toga već i dalje trči, asistira. Nisam vidio ovog prime Dzeku jos iz Bundeslige i nekih slavnih perioda iz Sitija.
Šta je odigrao strašno. Da je ovakav motiv maslac imao uvijek mislim da ga ne stavljali mnogi u top 10 napadača svijeta nego u top 3 kroz karijeru.