Sinoc svako ko je gledao utakmicu vidio je da Dzeko može povuci i više od Modrića za Hrv ili Tadića sa Srb ili u rangu CR za Portugal. Ono što je sinoc radio na terenu ako ponovi 50% želje takve protiv Ukr mi smo na 50-50 % sa sansama za prolaz.
Mislio sam da je gotov ali sinoc u 85 trči sprint na bek poziciju uzima loptu, trči sprint u napad u 89. Ne pada na koljena nakon toga već i dalje trči, asistira. Nisam vidio ovog prime Dzeku jos iz Bundeslige i nekih slavnih perioda iz Sitija.
Šta je odigrao strašno. Da je ovakav motiv maslac imao uvijek mislim da ga ne stavljali mnogi u top 10 napadača svijeta nego u top 3 kroz karijeru.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jedan Modric ima 152 asistencije
Suker i Mandzukic 436 zajedno zabili
Ronaldo, Messi, Cavani, Suarez, Lewandowski i Dzeko su jedini aktivni igraci koji su zabili 400 i vise golova u karijeri
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jedan Modric ima 152 asistencije
Suker i Mandzukic 436 zajedno zabili
Ronaldo, Messi, Cavani, Suarez, Lewandowski i Dzeko su jedini aktivni igraci koji su zabili 400 i vise golova u karijeri
Babo moj noDi i Benzemu zaboravio
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sinoc svako ko je gledao utakmicu vidio je da Dzeko može povuci i više od Modrića za Hrv ili Tadića sa Srb ili u rangu CR za Portugal. Ono što je sinoc radio na terenu ako ponovi 50% želje takve protiv Ukr mi smo na 50-50 % sa sansama za prolaz.
Mislio sam da je gotov ali sinoc u 85 trči sprint na bek poziciju uzima loptu, trči sprint u napad u 89. Ne pada na koljena nakon toga već i dalje trči, asistira. Nisam vidio ovog prime Dzeku jos iz Bundeslige i nekih slavnih perioda iz Sitija.
Šta je odigrao strašno. Da je ovakav motiv maslac imao uvijek mislim da ga ne stavljali mnogi u top 10 napadača svijeta nego u top 3 kroz karijeru.
Jedini igrač koji meni licno sve bolje i bolje izgleda kako stari. Svaka sezona sve bolja i bolja. Pa zadnje dvije sezone je sa Lautarom na grbači Inter nosio. Sad kad ga gledam pa poredim ga sa vremenom u Wolfsburgu, ma ono u Wolfsburgu nije 50% ovoga Edina. Sta god da radi u smislu treninga, ishrane svaka mu čast. Očito kapira svije tijelo i održava ga. Cristiano Ronaldo isti sad samo finte prodaje. Da me neko ne razumije pogrešno, volim Ronalda , ali ovo Edin sto radi je meni ludilo mozga. Ibrahimović u ovim godinama 40% nije radio Edin sto radi. Njega su povrede uništile. Zaista fascinantno. Da je u ovakvoj formi, da ima ovakav pregled igre, da se ovako bori, da čovjek nikad nema ozbiljniju povredu?? Fakat ludilo mozga!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Za Fenerbahce se zeli i moze trcat' i s povredom i pod injekcijama a za nas samo preko k@rc@ ... povedi nas jos jednom, kapitenu ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock