Imas dobar recept sa legumima?VensanKasel je napisao/la: ↑14 dec 2023, 15:03Sve stvar navike , malo istrpiš i to je to , navikne se tijelo . Kod nas te od malena učili 3 obroka dnevno , hljeb uz makarone , nema ručka bez mesa . Pa ono najedeš se i spava ti , joj jesam se ubio . Treba obrnuto da bude , da ti hrana da energiju da budeš još bolji a ne da ti se spava .
Ja poslije žestokog treninga ili termina u nutribullet stavim jabuku , bananu , narandžu i 100 grama badema i to me zasiti baš , puno mi je bolji oporavak nego prije uz meso .
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovaj de.bil što se makEo malo na zapad da radi duple smjene u McD stvarno misli da neko ovdje još radi za 500-600km 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma treba 2 sedmice barem, nisam nikad izdrzo, jesam smanjio meso pa to mixo (obicno lagana vecera), ali nista jednostavno drugacije "sitcenje".VensanKasel je napisao/la: ↑14 dec 2023, 15:03Sve stvar navike , malo istrpiš i to je to , navikne se tijelo . Kod nas te od malena učili 3 obroka dnevno , hljeb uz makarone , nema ručka bez mesa . Pa ono najedeš se i spava ti , joj jesam se ubio . Treba obrnuto da bude , da ti hrana da energiju da budeš još bolji a ne da ti se spava .
Ja poslije žestokog treninga ili termina u nutribullet stavim jabuku , bananu , narandžu i 100 grama badema i to me zasiti baš , puno mi je bolji oporavak nego prije uz meso .
Banane obavezno i cesto, posebno za mesojede, imam druga bukvalno samo meso jeo svaki obrok i nista drugo, ono smijesno zvuci ali lik operiso cmar zbog stolice, podero

-
- Kontakt:
Hajd sto je cmar unistio, nego srce i krvni sudovi mu ko kanalizacija Rima.alemsa je napisao/la: ↑14 dec 2023, 15:13Ma treba 2 sedmice barem, nisam nikad izdrzo, jesam smanjio meso pa to mixo (obicno lagana vecera), ali nista jednostavno drugacije "sitcenje".VensanKasel je napisao/la: ↑14 dec 2023, 15:03Sve stvar navike , malo istrpiš i to je to , navikne se tijelo . Kod nas te od malena učili 3 obroka dnevno , hljeb uz makarone , nema ručka bez mesa . Pa ono najedeš se i spava ti , joj jesam se ubio . Treba obrnuto da bude , da ti hrana da energiju da budeš još bolji a ne da ti se spava .
Banane obavezno i cesto, posebno za mesojede, imam druga bukvalno samo meso jeo svaki obrok i nista drugo, ono smijesno zvuci ali lik operiso cmar zbog stolice, poderodoktor mu reko samo unaci banane cesto i rega.
Nepoznajem nijednog proteinskog napuhanog u teretani da u dzepu nenosi Viagru.
Fakat se ljudi unistise sitnim forama.
Programirao sam ja jedno vrijeme po 16h, ali nije izvodljivo na duze stazeJabroni je napisao/la: ↑13 dec 2023, 23:52Šta bi od momka koji je uzimao duple smjene za praznik za koji euro višenumanumaye22 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 16:26Mene iskreno zanima kako neko godinama moze raditi 6 dana u sedmici? Kakvo je to robovanje? Prosli mjesec uzeo subotu da odradim, reko bjezi, ni za kakve pare vise, 2 dana slobodna je mjera i pod moranje, a ko radi na pola radnog vremena, njemu je ovdje najbolje, 3-4 dana u sedmici slobodno jos manje i porez placa.![]()

12 mi je okej vec

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Probaj google chicken chilli supa. Pa mozes nesto pomjesati sam. Ja stavim vise vrsta graha, bijelo meso i neki zacina. Tortila chips, luka i malo vrhnje dodas u zdjelu. Nije tezak kao onaj nas tipicni grah al brate nije ni blizo sto se tice ukusasamoposmatram je napisao/la: ↑14 dec 2023, 15:09Imas dobar recept sa legumima?VensanKasel je napisao/la: ↑14 dec 2023, 15:03Sve stvar navike , malo istrpiš i to je to , navikne se tijelo . Kod nas te od malena učili 3 obroka dnevno , hljeb uz makarone , nema ručka bez mesa . Pa ono najedeš se i spava ti , joj jesam se ubio . Treba obrnuto da bude , da ti hrana da energiju da budeš još bolji a ne da ti se spava .
- VensanKasel
- Kontakt:
Ima li đe ikakav video kako avion udara u Pentagon ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Meksikanci imaju jaka jela sa grahom, ma da nas mogu jesti svaki dan bez problema.soko je napisao/la: ↑14 dec 2023, 16:29Probaj google chicken chilli supa. Pa mozes nesto pomjesati sam. Ja stavim vise vrsta graha, bijelo meso i neki zacina. Tortila chips, luka i malo vrhnje dodas u zdjelu. Nije tezak kao onaj nas tipicni grah al brate nije ni blizo sto se tice ukusasamoposmatram je napisao/la: ↑14 dec 2023, 15:09Imas dobar recept sa legumima?VensanKasel je napisao/la: ↑14 dec 2023, 15:03
Sve stvar navike , malo istrpiš i to je to , navikne se tijelo . Kod nas te od malena učili 3 obroka dnevno , hljeb uz makarone , nema ručka bez mesa . Pa ono najedeš se i spava ti , joj jesam se ubio . Treba obrnuto da bude , da ti hrana da energiju da budeš još bolji a ne da ti se spava .
-
- Kontakt:
Koristis suhi grah ili konzerve?
Konzerve vecinom kad pravim meksicki, organic. Izaperem ga dobro, pogotovo ako nije organic jer ga natrpaju sa dosta sodiuma.
Najvise radi vremena, 45 minuta do sat bude gotov.
Kad pravim nas onda suhi, kuha se 4 sati najmanje.
-
- Kontakt:
Nasao sam recept sa cinimi se sareni grah i neki sitni crni. Moram probati.
Gdje za novu godinu?
Imate li sta za 4 osobe, neka vikendica na planini ili neki docek hotel/restoran?
Zenica, Sarajevo, Vlasic, Jahorina, Bjelasnica u tom krugu sta bilo, okasnio sam na sve.
Imate li sta za 4 osobe, neka vikendica na planini ili neki docek hotel/restoran?
Zenica, Sarajevo, Vlasic, Jahorina, Bjelasnica u tom krugu sta bilo, okasnio sam na sve.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- Marsal
- Kontakt:
Pa radi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 15:10Ovaj de.bil što se makEo malo na zapad da radi duple smjene u McD stvarno misli da neko ovdje još radi za 500-600km![]()
Moja drugarica baš za platu od 600 maraka radi kao prodavačica u nekom **** shopu. Cura fakultetski obrazovana ali jbg bez ijedne ikakve veze, ljudi što na fakultetu nisu znali čitat uspjeli su ubacit se u vodovode, opštine, telekome a ona je na 100 konkursa poljubila vrata.
Doduše, svaka joj čast, čestita je pa ide i radi neke evente da ušićari od 20 do 50 maraka ali to je život gdje ti se dogodi po mjesec dana da nisi slobodan.
Imam komšiju koji je noćni čuvar za 500 maraka svaku božju noć od 19h do 06h ujutru.
I vjeruj mi još 3-4 primjera ko ispichke ću naći.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pretpostavljam neki privatni klijent koji je baš dobro plaćao?

Meni je sa takvim rekord oko 20h u cugu (doduše SEO je u pitanju). Nema teoretske šanse da bih se peglao više od 10h kad je firma u pitanju.

The saddest thing in life is wasted talent.
E to je to visametric nisam skontao na prvu,rekoh šta se sad plaća a znači jasmina ili to isto ti ga dodjenumanumaye22 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 14:44Sad se ide preko Visametric, dakle kad te izvuku, kad imas termin u ambasadi, zakazujes termin i u Visametric. Tako ide i u Beogradu odavno, preko druge agencije. Uplatis pare i to je to. Uglavnom mozes sam skupit papire ili dat Jasmini pare da ona ispuni formulare i skupi.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- JayCatwright
- Kontakt:
Luciane doktore 

- Bazinga12345
- Kontakt:
Nije normalan, 18 stigao a još mu ostalo vremena.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- ASD
- Kontakt:
Kako dobra potjera i kakav lik je ovaj Krešo.
Don't hate what you don't understand.