Što da ne, jednom sedmično i to pokriti.VensanKasel je napisao/la: ↑14 dec 2023, 11:35Je li vrijeme za liniju Teheran - Sarajevo , Iran Air ?![]()
Kao da sam čuo da je poslije rata bila ta linija , ne mogu da provjerim ...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Što da ne, jednom sedmično i to pokriti.VensanKasel je napisao/la: ↑14 dec 2023, 11:35Je li vrijeme za liniju Teheran - Sarajevo , Iran Air ?![]()
Kao da sam čuo da je poslije rata bila ta linija , ne mogu da provjerim ...
https://vm.tiktok.com/ZM6jKoNGm/feniksptica je napisao/la: ↑13 dec 2023, 16:14Jopet danas upozno nekog vegana/vegeterijanca i jopet sam od sebe mi to rece bez ikakvog povoda.
I uvijek to naglase yebli sebe, budi sta hoces samo meni ne pametuj i ne nameći
E jes glup čiča otac ga yebo glupi , klasičan primjer zatucankatabba77 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 12:37https://vm.tiktok.com/ZM6jKoNGm/feniksptica je napisao/la: ↑13 dec 2023, 16:14Jopet danas upozno nekog vegana/vegeterijanca i jopet sam od sebe mi to rece bez ikakvog povoda.
I uvijek to naglase yebli sebe, budi sta hoces samo meni ne pametuj i ne nameći
U kojoj zemlji to mi mozemo raditi bez radne vize/dozvole?
Ahahaha pa neko jede ko sta hoce, sta ti ima govoriti, isto kao da hoce takvu reakciju iz tebe, da ono reagujes kao da je to cudno. Ne znam mozda grijesim ali mi tako dijeluju opcenito ne-mesojediVensanKasel je napisao/la: ↑14 dec 2023, 12:58E jes glup čiča otac ga yebo glupi , klasičan primjer zatucankatabba77 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 12:37https://vm.tiktok.com/ZM6jKoNGm/feniksptica je napisao/la: ↑13 dec 2023, 16:14Jopet danas upozno nekog vegana/vegeterijanca i jopet sam od sebe mi to rece bez ikakvog povoda.
I uvijek to naglase yebli sebe, budi sta hoces samo meni ne pametuj i ne nameći![]()
Najspremniji sportista na svijetu ne jede meso u 36-oj godini dođe i popiša ove mlađe što pucaju od snage jer jedu meso , treba mu tu činjenicu popišati u facu zatucanu![]()
Prica mi Iranac neki dan da cugaju po Teheranu. Pa reko serijat ma kae k'o na zapadu droga, ilegalno ali se raja sica opasno.
I ti ga pretjera. Neunosi krompirisu ili kalju na pis pauzama, to ti garantujem.VensanKasel je napisao/la: ↑14 dec 2023, 12:58E jes glup čiča otac ga yebo glupi , klasičan primjer zatucankatabba77 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 12:37https://vm.tiktok.com/ZM6jKoNGm/feniksptica je napisao/la: ↑13 dec 2023, 16:14Jopet danas upozno nekog vegana/vegeterijanca i jopet sam od sebe mi to rece bez ikakvog povoda.
I uvijek to naglase yebli sebe, budi sta hoces samo meni ne pametuj i ne nameći![]()
Najspremniji sportista na svijetu ne jede meso u 36-oj godini dođe i popiša ove mlađe što pucaju od snage jer jedu meso , treba mu tu činjenicu popišati u facu zatucanu![]()
de ti odgovori ovdje ako si upoznat za ovu proceduru,treba mi ovodonDondon je napisao/la: ↑13 dec 2023, 13:29znaci isto kao prije apliciras i ako te izvuku odes jasmini ona sredi papire za 50 km i odes na interviju.numanumaye22 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 12:20Nista se nije mijenjalo, zavisi na koju mislis vizu, ako ces na Zapadni Balkan, onda ti je lutrija, 25 000 godisnje, a od juna sljedece godine dizu cifru na 50 000 godisnje koji mogu otici preko te vize, dakle izdavat ce se duplo vise.
Ovi kvalificirani od sljedece godine, skoro pa ce biti izjednaceni sa EU gradjanima, tako lako ce biti otici.
nesto sam citao u grupi da se placa nekim agencijama pa sa uplatnicom se ide,nista nisam pofatao kako i sta
Upratio sam kad je Kristijan bio tamo da je i on bio oduševljen i zemljom a posebno ljudima
Al si bio gladan svako 90 minuta i nikad sitsamoposmatram je napisao/la: ↑14 dec 2023, 13:33Sto se tice nejedenja mesa. Tokom rata jeo grah, omac i lecu. Bez struje i tople vode. Tri najzdravije godine zivota do sad.
Zeljan svega da, ali konju rep izcupat mogao.alemsa je napisao/la: ↑14 dec 2023, 13:48Al si bio gladan svako 90 minuta i nikad sitsamoposmatram je napisao/la: ↑14 dec 2023, 13:33Sto se tice nejedenja mesa. Tokom rata jeo grah, omac i lecu. Bez struje i tople vode. Tri najzdravije godine zivota do sad.![]()
Sad se ide preko Visametric, dakle kad te izvuku, kad imas termin u ambasadi, zakazujes termin i u Visametric. Tako ide i u Beogradu odavno, preko druge agencije. Uplatis pare i to je to. Uglavnom mozes sam skupit papire ili dat Jasmini pare da ona ispuni formulare i skupi.donDondon je napisao/la: ↑14 dec 2023, 13:29de ti odgovori ovdje ako si upoznat za ovu proceduru,treba mi ovodonDondon je napisao/la: ↑13 dec 2023, 13:29znaci isto kao prije apliciras i ako te izvuku odes jasmini ona sredi papire za 50 km i odes na interviju.numanumaye22 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 12:20
Nista se nije mijenjalo, zavisi na koju mislis vizu, ako ces na Zapadni Balkan, onda ti je lutrija, 25 000 godisnje, a od juna sljedece godine dizu cifru na 50 000 godisnje koji mogu otici preko te vize, dakle izdavat ce se duplo vise.
Ovi kvalificirani od sljedece godine, skoro pa ce biti izjednaceni sa EU gradjanima, tako lako ce biti otici.
nesto sam citao u grupi da se placa nekim agencijama pa sa uplatnicom se ide,nista nisam pofatao kako i sta
1000 KM minimalac je bio od pocetka nerealan i nedostizan za nas. Zamisli samo pobunu firmi kao sto su Binas, Pozitiv, Olip, Robot i slicne izrabljivce. Ili male obrtnicke radnje, automehanicari i slicno. Bilo bi puno otkaza, davalo bi se na racun i onda bi se odredjena cifra vracala gazdi. Prosto ko pasulj.
Teško izvodivo da minimalac bude 1000 KM a da ostanu trenutne cijene . Jedini način da se usvoji i izbjegnu otkazi i povrat gazdi je da sve poskupi, da se izbjegnu minusi, tj da opet budeš na nuli.numanumaye22 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 14:471000 KM minimalac je bio od pocetka nerealan i nedostizan za nas. Zamisli samo pobunu firmi kao sto su Binas, Pozitiv, Olip, Robot i slicne izrabljivce. Ili male obrtnicke radnje, automehanicari i slicno. Bilo bi puno otkaza, davalo bi se na racun i onda bi se odredjena cifra vracala gazdi. Prosto ko pasulj.
Velika vecina u manjim gradovima i dalje radi za 500-600 KM, koliko god to nerealno zvucalo.
Veliki razlog za to lezi u tome sto realni sektor uplacuje da bi ovi uhljebi u javnom imali previse i onda nema stabilnosti.
Ma mimo toga sto si bio zeljan, pokuso sam to kad sam furo dijetu, jedes zelje ne mos vise jesti a nisi sit, i gladan svako 2 sata max. Onako mesine kad se najedes dobar 7-8 sati baremsamoposmatram je napisao/la: ↑14 dec 2023, 14:28Zeljan svega da, ali konju rep izcupat mogao.alemsa je napisao/la: ↑14 dec 2023, 13:48Al si bio gladan svako 90 minuta i nikad sitsamoposmatram je napisao/la: ↑14 dec 2023, 13:33Sto se tice nejedenja mesa. Tokom rata jeo grah, omac i lecu. Bez struje i tople vode. Tri najzdravije godine zivota do sad.![]()
Sve stvar navike , malo istrpiš i to je to , navikne se tijelo . Kod nas te od malena učili 3 obroka dnevno , hljeb uz makarone , nema ručka bez mesa . Pa ono najedeš se i spava ti , joj jesam se ubio . Treba obrnuto da bude , da ti hrana da energiju da budeš još bolji a ne da ti se spava .alemsa je napisao/la: ↑14 dec 2023, 14:56Ma mimo toga sto si bio zeljan, pokuso sam to kad sam furo dijetu, jedes zelje ne mos vise jesti a nisi sit, i gladan svako 2 sata max. Onako mesine kad se najedes dobar 7-8 sati barem
Meso je idealno za ubiti glad brzo.alemsa je napisao/la: ↑14 dec 2023, 14:56Ma mimo toga sto si bio zeljan, pokuso sam to kad sam furo dijetu, jedes zelje ne mos vise jesti a nisi sit, i gladan svako 2 sata max. Onako mesine kad se najedes dobar 7-8 sati barem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.