Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Da vas je Mujkan J***, jest, prekinut reprogram, dug napravljen 350 000, neka vam je sa srećom
-
- Kontakt:
Za 7 dana ce doci na milion duga, kako ste krenuli.Nulatridva je napisao/la: ↑13 dec 2023, 21:28Da vas je Mujkan J***, jest, prekinut reprogram, dug napravljen 350 000, neka vam je sa srećom
Svaki dan neka nova cifra.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Druže ja bi volio da nije to istina, ali taj isti Mujkan nije dostavio niti jedan izvještaj skupštini...ovo je info od člana skupštine, ako on mene laže i ja vas...pozzz i nedajte Slobodu!!!antisisoja1919 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 21:46Za 7 dana ce doci na milion duga, kako ste krenuli.Nulatridva je napisao/la: ↑13 dec 2023, 21:28Da vas je Mujkan J***, jest, prekinut reprogram, dug napravljen 350 000, neka vam je sa srećom
Svaki dan neka nova cifra.
- BatistutA19
- Kontakt:
To.je tacno za hrvatsku tzv komponentu oni zele jak klub i to je posteno guraju Zrinjski ,SNSD gura Borac ali sta ce bit kad ode SNSD da ne bude i ko KK Borac ,Sarajevo je Sarajevo naci ce oni uvjek ovako nesto mada i to klimavo sve .Sloboda i Celik su bara bara vi sad gurate isto kao mi i nama je grad davo postavljo svoje ljude ,navijaci se ne pitaju i na kraju etvidis sta je bilo kljuc u bravu 100 % planski sa tuurcinom mi ga izabrali i mi ga ugasili.DamirT je napisao/la: ↑13 dec 2023, 20:27Ma ne mogu se ti klubovi porediti sa Slobodom i Celikom. Zrinjski gura HDZ i hrvatska komponenta u savezu. Sarajevo ce imat ovih investitora uvijek, a i ako bi im doslo do toga da se trebaju ugasiti, uvijek bi ih savez pogurao na neki nacin. Slicno kao i sa Zeljom. Borac ne bi uzimao u obzir jer oni imaju uspjeha dok je Srba u savezu. Uzeli titulu jednom ili dva puta, nisam siguran. To je ono sto bi se reklo i corava koka zrno ubode.BatistutA19 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 20:14Vidim da gura onaj Shkupi e sad sto ovdje nije ne bi sad ni ja znao precizno rec ,ja mislim da je on i ovde prevarenih od ovih domacih kabadahija bog zna sta su mu obecali a na kraju nista mu nisu dali ,mozda mu izvukli neki novac ,svakako ni ugovora nit je ko vidio nit ko cito ko ce to znat a ovim nasim je bio cilj ugasit klub i onda rec nije do mene jer su navijaci ga izabrali sto je istina da smo mi to izabrali mozda iz neznanja mozda iz straha jer je bio turcin ili gasenje .Ove pameti tad smo trebali odbit turcina i u Kanton otic ali eto to je pouka svima ti tzv investitori lazni prevaranti i takav slican moze doci u Slobodu da se svi rastale a boli ih qurac za klub.FKBilder je napisao/la: ↑13 dec 2023, 19:26
Onaj "vas" turcin maltene proglasen drzavnim neprijateljem, a covjek pravi "cuda" u Makedoniji cini mi se. Okupio ekipu oko sebe par saradnika iz Turske, nekoliko domacih trenera i fudbalskih radnika i za sada sasvim pristojno guraju, rade polako. Ulozili su u ekipu, infrastrukturu, omladinski pogon. Zvanicno do sada 3.6 miliona eura...Doveli nekoliko igraca, iz Rizespora, Kazahstana, imaju i neki nasi...Ljudi su zadovoljni sa njima.
Da li je boze on toliki neznalica i prevarant ili je nase podneblje zaista toliko nezdravo i zagadjeno da je nemoguce radit![]()
Isto mislim oko Slobode, najveci problem je sredina i ljudi "iznutra "koji sabotiraju sve sto se kosi sa njihovim licnim sitnim interesima.
Ne moze ba bez zakona kod nas mozes ko.mi ovako naci ili mozda nesto poput Sarajeva i Zrinjskog ali zato je potreban novi statut a u taj trenutni ko ce doci ulozit i da ga ga Secer i kompanija otjeraju kad hoce.
Klubovi kao nasa 2 mogu opstajati samo da se navijaci udruze, kao u vasem slucaju. Nazalost kod nas bi to trenutno bilo jako tesko zapoceti...
Nas e prvo spasio taj NGG I sa Robijom zajedno ali pravom Robjom i kod nas je Robija bila podijeljena u pocetku i imamo sad ovo sto imamo bar klub koji nece bit ugasen a tacno je to htjeli prinat ili ne puno je ta neka kritcna masa ,nekako vatreniji smo ,bolan 3.5 god imamo bojkot samo i 10 god ganjamo se jos.A kod vas kontra ni stava ,ni karaktera ni volje ni muda da kazete STOP ovo i ovo hocemo i nema nazad a Fukare smijesne daju uslov za bojkot i vrate se bez ijednog ispunjenog uslova i ko ce im vjerovat ko da vas povede.Vrtit ces se ovako euforija u ljeto Senad ,tabela i samar realnosti sad .O nama se oze film napravit a ima nesto sto je Copa 90 radila snimala neki dokumentarac i ta borba .To i se moglo pisat satima pogotovo ovi sto su najvise dali sebe.
Reprogram nema nista sa Senadom, Sloboda ne raspolaze tim novcem nego se uplacuje direktno poreznoj od grada.Nulatridva je napisao/la: ↑13 dec 2023, 21:28Da vas je Mujkan J***, jest, prekinut reprogram, dug napravljen 350 000, neka vam je sa srećom
Je li vama toliko stalo da nas "poklopi "nesto, hocel vam biti lakse

- prisonbreak
- Kontakt:
Dovoljno si rekao, tj. dokazao da ne znas nista o situaciji u SlobodiFKBilder je napisao/la: ↑13 dec 2023, 22:14Reprogram nema nista sa Senadom, Sloboda ne raspolaze tim novcem nego se uplacuje direktno poreznoj od grada.Nulatridva je napisao/la: ↑13 dec 2023, 21:28Da vas je Mujkan J***, jest, prekinut reprogram, dug napravljen 350 000, neka vam je sa srećom
Je li vama toliko stalo da nas "poklopi "nesto, hocel vam biti lakse![]()

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
To bi trebalo biti tako. Ali mislim da grad daje pare Slobodi da to rjesava. Zato je sva ova zavrzlama nastala u vezi kluba i tih para sto trebaju leci uskoro.FKBilder je napisao/la: ↑13 dec 2023, 22:14Reprogram nema nista sa Senadom, Sloboda ne raspolaze tim novcem nego se uplacuje direktno poreznoj od grada.Nulatridva je napisao/la: ↑13 dec 2023, 21:28Da vas je Mujkan J***, jest, prekinut reprogram, dug napravljen 350 000, neka vam je sa srećom
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kada su potpisivali reprogram tako je bilo, novac za reprogram je isao direktno poreznoj, ostatak novca koji je pripadao klubu prosledjivao se istom. Sloboda nikada nije raspolagala tim novcem, to znas i sam.DamirT je napisao/la: ↑13 dec 2023, 22:25To bi trebalo biti tako. Ali mislim da grad daje pare Slobodi da to rjesava. Zato je sva ova zavrzlama nastala u vezi kluba i tih para sto trebaju leci uskoro.FKBilder je napisao/la: ↑13 dec 2023, 22:14Reprogram nema nista sa Senadom, Sloboda ne raspolaze tim novcem nego se uplacuje direktno poreznoj od grada.Nulatridva je napisao/la: ↑13 dec 2023, 21:28Da vas je Mujkan J***, jest, prekinut reprogram, dug napravljen 350 000, neka vam je sa srećom
Sta se promjenilo

Ma neka vi znate,ne moram ja ni znat. Samo neka ste vi upuceni u sve zivo duse zenicke meni srce ko Majevica. Volim vas punoprisonbreak je napisao/la: ↑13 dec 2023, 22:17Dovoljno si rekao, tj. dokazao da ne znas nista o situaciji u SlobodiFKBilder je napisao/la: ↑13 dec 2023, 22:14Reprogram nema nista sa Senadom, Sloboda ne raspolaze tim novcem nego se uplacuje direktno poreznoj od grada.Nulatridva je napisao/la: ↑13 dec 2023, 21:28Da vas je Mujkan J***, jest, prekinut reprogram, dug napravljen 350 000, neka vam je sa srećom
![]()

- prisonbreak
- Kontakt:
Promjenilo se to da Sloboda upravlja tim novcem. Promjenilo se to da rate od reprograma vec godinu dana trose se na tekuce obaveze. To se promjenilo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
To jeste bilo tako, ali je ja mislim Sloboda trazila da oni placaju reprogram tj da grad daje njima pare, a da oni placaju. Za mene je losa odluka, jer se dosad moglo puno vise duga rijesiti. Ovako je cak i povecan dug.FKBilder je napisao/la: ↑13 dec 2023, 22:36Kada su potpisivali reprogram tako je bilo, novac za reprogram je isao direktno poreznoj, ostatak novca koji je pripadao klubu prosledjivao se istom. Sloboda nikada nije raspolagala tim novcem, to znas i sam.
Sta se promjenilo![]()
Ovo sto @prison govori je 100% istina, da pare od reprograma trose na tekuce troskove.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
jahahahahahhahahahaha jel moguce da lik nema pojma gdje idu pare i kako se uplacuje a laje cijelu noc.FKBilder je napisao/la: ↑13 dec 2023, 22:38Ma neka vi znate,ne moram ja ni znat. Samo neka ste vi upuceni u sve zivo duse zenicke meni srce ko Majevica. Volim vas punoprisonbreak je napisao/la: ↑13 dec 2023, 22:17Dovoljno si rekao, tj. dokazao da ne znas nista o situaciji u Slobodi![]()
![]()
Mi kao clanovi Čelika kad se neko ozeni i ode poslikat na stadion vidimo to u izvjestaju,dok ovaj futavac veze sa vezom nema transe grada prema klubu kako se uplacuju.
-
- Kontakt:
Postao si dosadan ko ledeni, cisto da znas.nicaze95 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 23:05jahahahahahhahahahaha jel moguce da lik nema pojma gdje idu pare i kako se uplacuje a laje cijelu noc.FKBilder je napisao/la: ↑13 dec 2023, 22:38Ma neka vi znate,ne moram ja ni znat. Samo neka ste vi upuceni u sve zivo duse zenicke meni srce ko Majevica. Volim vas punoprisonbreak je napisao/la: ↑13 dec 2023, 22:17
Dovoljno si rekao, tj. dokazao da ne znas nista o situaciji u Slobodi![]()
![]()
Mi kao clanovi Čelika kad se neko ozeni i ode poslikat na stadion vidimo to u izvjestaju,dok ovaj futavac veze sa vezom nema transe grada prema klubu kako se uplacuju.
I uz sve to, nekulturan si.
Volim tebe, više od sebe
glup antisisoja bilderantisisoja1919 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 23:08Postao si dosadan ko ledeni, cisto da znas.nicaze95 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 23:05jahahahahahhahahahaha jel moguce da lik nema pojma gdje idu pare i kako se uplacuje a laje cijelu noc.
Pa znam kako je bilo,tako da uopste o tome nisam rszmisljao niti dovodio reprogram u pitanje. ne znam samo koja budala je odlucila dati njima taj novac...DamirT je napisao/la: ↑13 dec 2023, 22:56To jeste bilo tako, ali je ja mislim Sloboda trazila da oni placaju reprogram tj da grad daje njima pare, a da oni placaju. Za mene je losa odluka, jer se dosad moglo puno vise duga rijesiti. Ovako je cak i povecan dug.
Ovo sto @prison govori je 100% istina, da pare od reprograma trose na tekuce troskove.
Da li ce iko ikada odgovarati za ovaj silni kriminal u ovoj napacoj drzavi, ili su zatvori samo za ove sto nasijeku metar drva na Konjuhu.
Ali ako ne placaju reprogram godinu dana, kako smo onda dobili licencu na prvostepenoj druze, nema logike.
Yebo ti futavac svu zensku MRTVU fameliju. Dabogda pogino yebem ti mater zenicku debilnu.
Treba da idem u opstinu pitati za reprogram, ja nemam veze sa klubom **** ti mater
Zadnja izmjena: FKBilder, dana/u 14 dec 2023, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
tvoje neznanje dovodi do agresije podoj kitu pa pisiFKBilder je napisao/la: ↑13 dec 2023, 23:10Pa znam kako je bilo,tako da uopste o tome nisam rszmisljao niti dovodio reprogram u pitanje. ne znam samo koja budala je odlucila dati njima taj novac...DamirT je napisao/la: ↑13 dec 2023, 22:56To jeste bilo tako, ali je ja mislim Sloboda trazila da oni placaju reprogram tj da grad daje njima pare, a da oni placaju. Za mene je losa odluka, jer se dosad moglo puno vise duga rijesiti. Ovako je cak i povecan dug.
Da li ce iko ikada odgovarati za ovaj silni kriminal u ovoj napacoj drzavi, ili su zatvori samo za ove sto nasijeku metar drva na Konjuhu.
Yebo ti futavac svu zensku MRTVU fameliju. Dabogda pogino yebem ti mater zenicku debilnu.
-
- Kontakt:
Samo si potvrdio sto sam prethodno gore rekao.nicaze95 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 23:09glup antisisoja bilderantisisoja1919 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 23:08Postao si dosadan ko ledeni, cisto da znas.nicaze95 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 23:05
jahahahahahhahahahaha jel moguce da lik nema pojma gdje idu pare i kako se uplacuje a laje cijelu noc.
Volim tebe, više od sebe
baci sisu da se igramo
Cuj tvoje neznanje. Strasno.Evo odo sjedit pred Tusnjem da budem u toku kretenu.nicaze95 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 23:11tvoje neznanje dovodi do agresije poji kitu pa pisiFKBilder je napisao/la: ↑13 dec 2023, 23:10Pa znam kako je bilo,tako da uopste o tome nisam rszmisljao niti dovodio reprogram u pitanje. ne znam samo koja budala je odlucila dati njima taj novac...DamirT je napisao/la: ↑13 dec 2023, 22:56
To jeste bilo tako, ali je ja mislim Sloboda trazila da oni placaju reprogram tj da grad daje njima pare, a da oni placaju. Za mene je losa odluka, jer se dosad moglo puno vise duga rijesiti. Ovako je cak i povecan dug.
Koliko vi znate vidi se. Najjadniji i najzaduzeniji klub u drzavi je Celik nabijem te na ku rac debilu
da ulazes mrvu te agresije prema ljudima u Slobodi mozda bi te neko i dozivio ovako si samo mali jadni forumas iskompleksiraniFKBilder je napisao/la: ↑13 dec 2023, 23:16Cuj tvoje neznanje. Strasno.Evo odo sjedit pred Tusnjem da budem u toku kretenu.nicaze95 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 23:11tvoje neznanje dovodi do agresije poji kitu pa pisiFKBilder je napisao/la: ↑13 dec 2023, 23:10
Pa znam kako je bilo,tako da uopste o tome nisam rszmisljao niti dovodio reprogram u pitanje. ne znam samo koja budala je odlucila dati njima taj novac...
Koliko vi znate vidi se. Najjadniji i najzaduzeniji klub u drzavi je Celik nabijem te na ku rac debilu
siuuuu
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 8 gostiju.