Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Megamon
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Puelu nabijem te na Eifelov toranj 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Puel sjetim i se mame,idi Mire sto prije iz tog kluba unisti ce ti karijeru kreten...Pa ovo je smijesno on uvodi Pieda a nema 2 metra tacnog pasa na sredini,nevjerovatno

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
barem se priblizava ljeto, onda moze pjanic napustit ovaj smjesni klub
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- _karabaja_
- Kontakt:
@crnakuja pardon crnaguja, sta bi ovo sa Dejom lavom? Izgleda u naviku mu preslo da povali nekog, pa makar Lyon sa svojom igromcrnaguja je napisao/la:@Megamon
sad se koprcas...mora da si iz Zenice,pa ti Dejo povalio trebu kad je bio u rodnom gradu![]()
P.S.udje zmaj crne boje,bravo Puel

Miralemu bolje da sjedi na klupi kada je debil trener, a i ako napravi nesto u napadu zasrat ce to ovi lavovi iz odbrane kao sto je kockasti Dejo iz Zenice.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Na njegovom mjestu bi hladno i odbio na kraju i da udjem.Pa nek kaznjavaju mater svoju.
U dva zadnja meca jedan od najbolji da bi za nagradu dobio ovaj tretman.
U dva zadnja meca jedan od najbolji da bi za nagradu dobio ovaj tretman.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hajmo jos jedan
.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Goalgetter
- Kontakt:
Trpaaaaaaaj ... Hocemooo petarduuuu !!!!
Hajd da hvalimo Mireta što je naš ali je realno bolji od 70% večerašnje Lionove ekipe.Pa ovi su debil do debila sa Puelom na čelu.evo ga trica ha ha bravo majstori.
Idemo još jedan !

DaBogda 5-0 zijanili
Bolje sto neubacuje Pjanu,samo da ga sjebe psihicki 

-
- Kontakt:
a da nije ovakav rezultat,da li bi onda govorili Puelu majmune???
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Principatus
- Kontakt:
Cmon Real. 
Da Puel je majmun i ostaje.

Da Puel je majmun i ostaje.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 16 mar 2011, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Rezultat je ovakav kakav jeste .. a to je 0:3.jasko_juve je napisao/la:a da nije ovakav rezultat,da li bi onda govorili Puelu majmune???

PUELU MAJMUNE !
Sta bi bilo kad bi bilo, stvarno ti je pitanje presmijesno i nema veze sa vezom.jasko_juve je napisao/la:a da nije ovakav rezultat,da li bi onda govorili Puelu majmune???
Sad ga ubacuje ! 

Jasko brate po juventusu ne dipr !jasko_juve je napisao/la:a da nije ovakav rezultat,da li bi onda govorili Puelu majmune???

Ljudi kada kod Puela moze sigurno jedan od najgorih odbrambenih igraca u ligama petice Lovren igrati standardno sve je jasno kao dan...I mi se cudimo sto nam Mire stagnira i sto je bolje igrao sa 16 nego sad sa 20...

Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 16 mar 2011, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Nek si ga sad uveo *ebo te on.
Puel je majmun kad bi pet golova zabili i to sve i jedan da je strelac Pjanic.jasko_juve je napisao/la:a da nije ovakav rezultat,da li bi onda govorili Puelu majmune???
Neces valjda covjeka nazvati ''medjed''

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 mar 2011, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma pusti ti lavove,nego sta cemo sa zmajevima? izgleda svakom klubu u europi preslo u naviku da imaju po jednog zmaja da im grije klupu.ne znam,valjda ljudi stede na grijanju..._karabaja_ je napisao/la:@crnakuja pardon crnaguja, sta bi ovo sa Dejom lavom? Izgleda u naviku mu preslo da povali nekog, pa makar Lyon sa svojom igromcrnaguja je napisao/la:@Megamon
sad se koprcas...mora da si iz Zenice,pa ti Dejo povalio trebu kad je bio u rodnom gradu![]()
P.S.udje zmaj crne boje,bravo Puel.
Miralemu bolje da sjedi na klupi kada je debil trener, a i ako napravi nesto u napadu zasrat ce to ovi lavovi iz odbrane kao sto je kockasti Dejo iz Zenice.

pardon,evo zmaj ulazi,valjda je pregrijao klupu,pa ga poslali na teren da se ohladi.Ajmo,Mire,opravdaj ukazano povjerenje..

"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jasmin10, No99 i 28 gostiju.