Kaze svake godine pred izbore mrzne
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
A ne rece nam skupstinar sta je sa natkrivanja zapada, evo prodje polusezona
Hocemol i tu slaviti "dan rupe "

Hocemol i tu slaviti "dan rupe "

- AshburtonG
- Kontakt:
I onda se raja cudi sto 90% susjednih opcina u velikim procentima navija za sarajevske klubove. Sve zbog ovih carsijanera, od kojih pola zapravo i nisu Tuzlaci, pa se valjda pokusavaju dokazat tim hejtom prema raji van ta dva kilometra.Davidoffgold je napisao/la: ↑13 dec 2023, 15:39"Ja sam dijete ovog grada" ..... To je ocito najvaznije u svemu. Ako si rodjen na potezu Brcanska-Miladije mozes radit sta hoces.ybg....bjezi ba aco hajd idi pravi kafe to znas i suti
Njima je draze da bude 1000 wannabe pravih Tuzlaka na tribinama, nego 10.000 kao u onom drugom dijelu Prve lige, gdje je sigurno 25% stadiona bilo iz okolnih gradova/opcina.
Ne daj boze da se okrecu milioni dobiti u Slobodi na godisnjem nivou, tek bi onda vidjeli pravo lice ovih oyebina.
- Davidoffgold
- Kontakt:
Ja koji sam rodjen u Tuzli, a otac u Zivinicama malte ne nikad ne kazem da sam "tuzlak" ...nekako mi to nije ni bitno a i smatram da moraju generacije makar 2 proci da bi neko rekao da je "gradsko dijete" . Bas nevazna stvar jel neko tuzlak ili neAshburtonG je napisao/la: ↑13 dec 2023, 18:42I onda se raja cudi sto 90% susjednih opcina u velikim procentima navija za sarajevske klubove. Sve zbog ovih carsijanera, od kojih pola zapravo i nisu Tuzlaci, pa se valjda pokusavaju dokazat tim hejtom prema raji van ta dva kilometra.Davidoffgold je napisao/la: ↑13 dec 2023, 15:39"Ja sam dijete ovog grada" ..... To je ocito najvaznije u svemu. Ako si rodjen na potezu Brcanska-Miladije mozes radit sta hoces.ybg....bjezi ba aco hajd idi pravi kafe to znas i suti
Njima je draze da bude 1000 wannabe pravih Tuzlaka na tribinama, nego 10.000 kao u onom drugom dijelu Prve lige, gdje je sigurno 25% stadiona bilo iz okolnih gradova/opcina.
Ne daj boze da se okrecu milioni dobiti u Slobodi na godisnjem nivou, tek bi onda vidjeli pravo lice ovih oyebina.
Une vie honorable est une vie éternelle
Moglo bi biti nekog hajra od stadiona iduće godine, Zlatan Begić kao dokazani Slobodaš, zatražio je da u novi budzet kantona budu uvrštana sredstva za gradnju stadiona Tušanj, i ponudio gradu da u istom iznosu i oni učestvuju i zajednički grade stadion.Ovo bi bilo prvi puta da kanton daje neke pare za Tušanj, a i Lugavić bi to treebao prihvatiti, pogotovo jer je izborna godina.Kada bi nikao istok ja bih bio prezadovoljan jer bi stadion imao kakve takve konture.
Trebalo bi uloziti 250-500 000 maraka u onaj sjever da ne propada. Za 6-7 godina mozes ga yebat i ulaganje ce biti ssmo vece.ovisnik je napisao/la: ↑13 dec 2023, 20:50Moglo bi biti nekog hajra od stadiona iduće godine, Zlatan Begić kao dokazani Slobodaš, zatražio je da u novi budzet kantona budu uvrštana sredstva za gradnju stadiona Tušanj, i ponudio gradu da u istom iznosu i oni učestvuju i zajednički grade stadion.Ovo bi bilo prvi puta da kanton daje neke pare za Tušanj, a i Lugavić bi to treebao prihvatiti, pogotovo jer je izborna godina.Kada bi nikao istok ja bih bio prezadovoljan jer bi stadion imao kakve takve konture.
Koliko sam ja u toku,zapad se natkriva svlačionice se rade i pomoćni stadion teren i tribine...Radi se na povećanju kategorije stadiona za Uefa takmičenjaovisnik je napisao/la: ↑13 dec 2023, 20:50Moglo bi biti nekog hajra od stadiona iduće godine, Zlatan Begić kao dokazani Slobodaš, zatražio je da u novi budzet kantona budu uvrštana sredstva za gradnju stadiona Tušanj, i ponudio gradu da u istom iznosu i oni učestvuju i zajednički grade stadion.Ovo bi bilo prvi puta da kanton daje neke pare za Tušanj, a i Lugavić bi to treebao prihvatiti, pogotovo jer je izborna godina.Kada bi nikao istok ja bih bio prezadovoljan jer bi stadion imao kakve takve konture.
Ne znam šta je u planu da se radi, znam da se trenutna vlast kantona SDA-DF usaglasila da u budžetu budu planirana sredstva za stadion i da je Begić izjavio da će gradu biti ponuđeno da zajednički, što bi rekli pola-pola, ulože u stadion.Pošto budzet kantona još nije dat na usvajanje, ne može se vidjeti kolika sredstva su planirana za tu namjenu.Kako god, što god se uradi dobro je, jer je ovo sad pravo ruglo.Edin1982 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 20:59Koliko sam ja u toku,zapad se natkriva svlačionice se rade i pomoćni stadion teren i tribine...Radi se na povećanju kategorije stadiona za Uefa takmičenjaovisnik je napisao/la: ↑13 dec 2023, 20:50Moglo bi biti nekog hajra od stadiona iduće godine, Zlatan Begić kao dokazani Slobodaš, zatražio je da u novi budzet kantona budu uvrštana sredstva za gradnju stadiona Tušanj, i ponudio gradu da u istom iznosu i oni učestvuju i zajednički grade stadion.Ovo bi bilo prvi puta da kanton daje neke pare za Tušanj, a i Lugavić bi to treebao prihvatiti, pogotovo jer je izborna godina.Kada bi nikao istok ja bih bio prezadovoljan jer bi stadion imao kakve takve konture.
Ne treba Begiću vjerovati plaho, taj slaže i prije nego usta otvori.ovisnik je napisao/la: ↑13 dec 2023, 21:23Ne znam šta je u planu da se radi, znam da se trenutna vlast kantona SDA-DF usaglasila da u budžetu budu planirana sredstva za stadion i da je Begić izjavio da će gradu biti ponuđeno da zajednički, što bi rekli pola-pola, ulože u stadion.Pošto budzet kantona još nije dat na usvajanje, ne može se vidjeti kolika sredstva su planirana za tu namjenu.Kako god, što god se uradi dobro je, jer je ovo sad pravo ruglo.Edin1982 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 20:59Koliko sam ja u toku,zapad se natkriva svlačionice se rade i pomoćni stadion teren i tribine...Radi se na povećanju kategorije stadiona za Uefa takmičenjaovisnik je napisao/la: ↑13 dec 2023, 20:50Moglo bi biti nekog hajra od stadiona iduće godine, Zlatan Begić kao dokazani Slobodaš, zatražio je da u novi budzet kantona budu uvrštana sredstva za gradnju stadiona Tušanj, i ponudio gradu da u istom iznosu i oni učestvuju i zajednički grade stadion.Ovo bi bilo prvi puta da kanton daje neke pare za Tušanj, a i Lugavić bi to treebao prihvatiti, pogotovo jer je izborna godina.Kada bi nikao istok ja bih bio prezadovoljan jer bi stadion imao kakve takve konture.
to je jedan ot top 5 interesdžija u kantonu. samo pogledajte stavove o politici prije nego je ušao u nju i nakon toga. kao i mnoštvo kontradiktornih izjava, sa jedinom svrhom da prikupi glasove. na tribinama bio samo kad je trebalo glasove skupljati.
ljudi izborna je godina na pragu i političarima, a posebice tipa Begića, ne treba vjerovati ni sekunde.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Tema sastanka je bila poboljšanje uslova infrastrukture stadiona Tušanj radi dobijanja licence za drugu kategoriju, što bi značilo igranje utakmica u propisanom broju pretkola evropskih takmičenja. Predstavnici Gradske uprave arhitekti, koje je odredio gradonačelnik grada Tuzla gdin Zijad Lugavić i predstavnik NS BiH gdin Hodžić su zajedno zaključili i evidentirali probleme i rješenja vezano za stadion Tušanj u Tuzli.
Uslovi koji su potrebni za dobijanje licence druge kategorije evropskih takmičenja za stadion Tušanj su slijedeće:
Rekonstrukcija službenih prostorija u koje spada izgradnja novih svlačionica, adekvatne prostorije ambulante, sale za press konferenciju, prostorija za doping kontrolu, prostorija za trenere i sudije, prostorija za delegata uključujući i prostor za brifing utakmice,
pokrivanje i uređenje zapadne tribine i
obezbjeđenje parking mjesta za službena lica i autobus gostujućih ekipa, u cilju bezbjednosti za odigravanje utakmica Premijer lige BiH i utakmica međunarodnog karaktera.
Sa razgovora u ns BiH
A na stadionu su mi rekli da ide i rekonstrukcija pomoćnog terena i tribina!!!
Uslovi koji su potrebni za dobijanje licence druge kategorije evropskih takmičenja za stadion Tušanj su slijedeće:
Rekonstrukcija službenih prostorija u koje spada izgradnja novih svlačionica, adekvatne prostorije ambulante, sale za press konferenciju, prostorija za doping kontrolu, prostorija za trenere i sudije, prostorija za delegata uključujući i prostor za brifing utakmice,
pokrivanje i uređenje zapadne tribine i
obezbjeđenje parking mjesta za službena lica i autobus gostujućih ekipa, u cilju bezbjednosti za odigravanje utakmica Premijer lige BiH i utakmica međunarodnog karaktera.
Sa razgovora u ns BiH
A na stadionu su mi rekli da ide i rekonstrukcija pomoćnog terena i tribina!!!
- Beduin
- Kontakt:
Bice zanimljivo na narednoj Skupstini, bice nekih prijedloga od mrskih im ljudi 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
I na kraju Aco stavi Babilona
Vavju Aco, mrtva carsijo
Kad je ta Skupstina?

Vavju Aco, mrtva carsijo

Kad je ta Skupstina?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Sta kazu Senad ne podnosi izvjestaj, dug nabio, a sta ce Secer reci kad izadju uskoro nove tuzbe i potrazivanja igraca? A Abid, a Almir, a ovaj pa onaj... hu huuu
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
A 2 standardna što traže papire
Vavjuuuu tenkjuuu

Vavjuuuu tenkjuuu

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Otjeraju svakog ko je spreman uloziti svoj novac i vrijeme da vodi ovu propast,...
Ta skupstina je najvece zlo.
Ta skupstina je najvece zlo.
- Beduin
- Kontakt:
Hoce li se navuci na 150k, - ili + 150k, sta velis?
I provjeri jesu li dezinformacije od Beduina, jel, advokat vec spremio par tuzbi i prikazao im (upoznao ih) ili tek ovih dana za stol se sjeda?
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Najveci apsurd.
Ili sto bi se reklo dupli arsini.
Senadu se trazi dlaka u jajetu, al seceru se presutilo sve cak i nakon ispadanja.
A sto se tice igraca, dodat i tu Jusica kojem se duguju velike pare.
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Ima igraca itekako, samo necu ja to sve javno. Samo hint malo bacim posto me nervira kad oni, dokazani sarlatani i neznalice koje su klub izbacile u nizi rang prozivaju nekoga za dugove i nerad, a oni...antisisoja1919 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 16:21Najveci apsurd.
Senadu se trazi dlaka u jajetu, al seceru se presutilo sve cak i nakon ispadanja.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Tako i treba. Svako ko zna bilo sta, a da je za javnosti, samo pisat i prozivat gamad.Beduin je napisao/la: ↑14 dec 2023, 16:24Ima igraca itekako, samo necu ja to sve javno. Samo hint malo bacim posto me nervira kad oni, dokazani sarlatani i neznalice koje su klub izbacile u nizi rang prozivaju nekoga za dugove i nerad, a oni...antisisoja1919 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 16:21Najveci apsurd.
Podrzavala je ova skupština one lopove (secer i co) skoro 4 godine, sa kojima smo se u te 4 godine stalno za opstanak borili. Korona nas spasila ispadanja prije.
Nametala se nama prica o stabilizaciji, a na kraju kad se podvuce crta na rad najgore uprave ikad, vidjet cemo da se mi nismo ni milimetar pomjerili u pozitivnom smislu po pitanju neke finansijske stabilnosti.
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Naravno da se nismo pomjerili ni milimetar naprijed. Nego smo cak i nazadovali i ispali iz PL kao dodatna pogubnost za njihov CV.
Na sva zvona su pricali o placanju mjesta u Skupstini dok nisu oformili je po svom kroju od jarana i poznanika zbog vecine. A sad sute o tome jer su odmah povukli tu obavezu placanja stolice, a i ko bi od njih placao ba!?
Sad kad se opet ponudi ta opcija i pare unaprijed, vidicemo sta ce biti.
Na sva zvona su pricali o placanju mjesta u Skupstini dok nisu oformili je po svom kroju od jarana i poznanika zbog vecine. A sad sute o tome jer su odmah povukli tu obavezu placanja stolice, a i ko bi od njih placao ba!?
Sad kad se opet ponudi ta opcija i pare unaprijed, vidicemo sta ce biti.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.