Davidoffgold je napisao/la: ↑13 dec 2023, 11:52
senjak075 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 01:40
Davidoffgold je napisao/la: ↑12 dec 2023, 22:57
Cuj fukare kasne sa robijasima, drug fukare ne postoje hahaha.... Ja sam tuzlak i isao sam na meceve ove sezone. To je jedva sad vec bivsi vodja okupljao makar 50 tak clanova i to su vecinom djeca. Ne shvata ti njih niko ozbiljno. A i gdje ce shvacat kad ljudi skandiraju imena nekih pokojnih clanova od kojih je realno rade simic jedini zasluzio tu cast. Ruku na srce momak je pokojni vojnik nase armije, ovo sve ostalo necu da komentarisem duse da ne grijesim. Gdje ce ih neko ozbiljno shvacat kad ih kupe ljudi za 20 maraka... Fukare su postojale tamo do 2014-5. Ovo sad je malo jace od kisele. Nema ko pokrenut te stvari....sportski pozdrav !
Nemoj više pisat nešto ovako glupo, da se ovi radioaktivni retardi mogu naslađivat
I nemoj bezveze spominjat nikog od pokojnika
Nije glupo ako je istina komsija ybg. A kao drugo mozda ce se u Zenici kratko slaviti ako se Azmir i Senad udruze

...bice nesto mora
Evo ja ti kao navijač Čelika kažem dabogda vi odmah ušli u PL i borili se sa Borcem,Zrinjskim,Sarajevom,Velezom itd...za titulu akobogda
Ali evo citiraj me ovdje nema ništa od vraćanja u Slobodu vam Husica i Mujkanovica
Ti stvarno misliš da će dozvoliti ovi koju su ljetos Azmira izbacili iz igre i sad otjerali Senada da ce ih pustiti u klub i da ne raspolažu trasom grada koji daje Slobodi
Ne budite naivni,vide da navijaci vaši sute i ništa ne poduzimaju nemaju pritiska nikakvog
Tako su i u nas radili pa 10 pura prekidane skupštine nema kvoruma itd..
Pa na zadnjoj sjednici kad se usvajao statut kluba sadašnji nas i tad su na tu foru htjeli da ne usvoje pa su Robijasi tad rekli da nema zezanja pa su neki dovodeni iz bolnice da glasaju na skupštini pa se vratili na liječenje odmah poslije