FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
21
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 237

Lucas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lucas » 13 dec 2023, 00:37

NajvecaRadosti je napisao/la:
12 dec 2023, 22:25
Fkt Renan ide ili sprdate?
Ne bi ja ispod 2 miliona ni sjeo za sto.Vrijedi sigurno
Milion ako plate, treba sa skačemo od srece. Uprave i direktori svakog ozbiljnog evropskog kluba prvo gledaju rubrike trofeji (doprinos igraca kojeg imaju namjeru kupiti u njima) i evropske utakmice, jer Evropa je izlog.
Renan nije sa nama osvojio ni jedan trofej, u Evropi dao jedan gol gruzijskim amaterima, od kojih smo ispali.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 13 dec 2023, 00:50

Lucas je napisao/la:
13 dec 2023, 00:37
Milion ako plate, treba sa skačemo od srece. Uprave i direktori svakog ozbiljnog evropskog kluba prvo gledaju rubrike trofeji (doprinos igraca kojeg imaju namjeru kupiti u njima) i evropske utakmice, jer Evropa je izlog.
Renan nije sa nama osvojio ni jedan trofej, u Evropi dao jedan gol gruzijskim amaterima, od kojih smo ispali.
Sve preko miliona (ako i toliko dobaci) je da budemo presretni. Svi razlozi su nabrojani u zadnjih 10-15 postova. Iz ove lige sad za sad i i jos za dugo neces moc prodat igraca preko te cifre pa da je novi Ronaldo.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 13 dec 2023, 01:33

Samo da se zna da sam bacio bombu za odlazak Renana a vidim primilo se ono crnogorsko **** ko saucesce. :urnebes: :rol:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 13 dec 2023, 01:42

Primili se ko dojence na sisu. To stranice na forumu lete :urnebes:
U novi boj ...

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 13 dec 2023, 08:05

Lakoste je napisao/la:
13 dec 2023, 01:33
Samo da se zna da sam bacio bombu za odlazak Renana a vidim primilo se ono crnogorsko **** ko saucesce. :urnebes: :rol:
A nije ti ovo halal. :D :
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 dec 2023, 08:42

Lakoste je napisao/la:
13 dec 2023, 01:33
Ti si ono i za predstavljanje igrača rekao da su te izvukli pretpošle zime kad je bilo? :rol: Da budeš u videu :urnebes:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 13 dec 2023, 09:10

nebitno je jesil se sprdao ali je vakat da se misli i o Renanu kao jednom od najboljih napadaca ove lige .
da li trebamo biti spremni da takvog igraca pustimo za 1.5m ili eventualno 2m,kada u svijetu malo bolji igrac kosta preko 30m,s tim da je u najobljim godinama.
pitanje je vremena kad ce se prica aktuelizirati o njegovom odlasku,momak je nivo iznad lige i sigurno je da nece kod nas ostati dugo
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 dec 2023, 09:43

TurkishAirlines je napisao/la:
12 dec 2023, 20:50
Nama treba igrac koji ce da trci bas puno u sredini, da je borben... Nesto ala Djokanovic, to fali ekipi. Jak DMF.
ne slazemo se Turkish, pa imas Julardziju i Buljubasica pa radilice obje. Njima treba doktor nauka jos koji ce to sto oni prerade, dalje prenositi.. na krila i napadacu i sam rjesavati situacije
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 dec 2023, 09:52

Lucas je napisao/la:
Ni Dal nista od toga nema pa je otisao za 1.2milion.A porediti Renana i Dala smijesno.Jedina prednost sto je ovaj drugi mladji 4 godine.Valjda smo naucili do sad da se najbolji igrac ne pusta tek tako.Naravno ako je u pitanju cifra od 2 milona nema se tu sta reci ali ispod toga ne bi ni pricao.Ko ga stvarno hoce nije mu problem to platiti.
Produzio bi ja njemu ugovor na 2027,saceko kraj sezone da jos nabije statistiku,odigra Evropu i nakon Evrope moze ici a mi do tada da dovedemo adekvatnu zamjenu.

Sve u svemu vjerujem Senijadu i Ismiru i ne sumnjam da ce dobar posao odraditi kao za svaki transfer do sada.
Isto tako se nadam da ce novi napadac biti stranac i da vise nikad u historiji kluba necemo dovesti bh napadaca,taman bio Bilbija.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 dec 2023, 09:52

sto se Renana tice, protiv sam ovog brzeg napustanja igraca. Ali nece nam, i ako se desi ovaj scenario, to biti uobicajna situacija.
Za Renana, jednostavno on mora iskorisiti ovaj momentum karijere. On ce se za dvije godine ili probiti do lige petice, ili je to to. Sto neko veli, ne daj Boze i povrede. On je u maksimalnoj uzlaznoj putanji.
Mi moramo naci dobro adekvatno pojacanje ako je tako. A ne sumnjam.

Sjetite se pitari ranijih prelaznih rokova, traju dok je ekipa na pripremama :urnebes: a sad se kriza sve nije jos ni kraj polusezone.

Sretno novomo golmanu, nije mala stvar ovo sto je do sad uradio u karijeri. Ako se po Delacu dan poznaje onda nema zime na golu.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

kleja
Kontakt:

Post Postao/la kleja » 13 dec 2023, 10:16

donDondon je napisao/la:
13 dec 2023, 09:10
nebitno je jesil se sprdao ali je vakat da se misli i o Renanu kao jednom od najboljih napadaca ove lige .
da li trebamo biti spremni da takvog igraca pustimo za 1.5m ili eventualno 2m,kada u svijetu malo bolji igrac kosta preko 30m,s tim da je u najobljim godinama.
pitanje je vremena kad ce se prica aktuelizirati o njegovom odlasku,momak je nivo iznad lige i sigurno je da nece kod nas ostati dugo
za te cifre ti treba bolji izlog, a to su evropska takmičenja.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 13 dec 2023, 10:22

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
13 dec 2023, 09:43
TurkishAirlines je napisao/la:
12 dec 2023, 20:50
Nama treba igrac koji ce da trci bas puno u sredini, da je borben... Nesto ala Djokanovic, to fali ekipi. Jak DMF.
ne slazemo se Turkish, pa imas Julardziju i Buljubasica pa radilice obje. Njima treba doktor nauka jos koji ce to sto oni prerade, dalje prenositi.. na krila i napadacu i sam rjesavati situacije
Po meni, iako sam duboko vjerovao da ce to biti stabilna sredina, nije dovoljno. Fali nesto, a vjerujem neki jak DMF. Imam osjecaj da smo tu najtanji, krhnki, lahko lomljivi.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 13 dec 2023, 10:36

21.12. žrijeb Kup-a. Utakmice 1/8 finala igraju se uoči nastavka Premijer lige.

Napomenuo bih samo da je Simon u Domžalama i Rijeci osvajao kupove u debitantskim sezonama.
šta šta je, je*em ti

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 13 dec 2023, 10:48

13 dec 2023, 09:52
Lucas je napisao/la:
Ni Dal nista od toga nema pa je otisao za 1.2milion.A porediti Renana i Dala smijesno.Jedina prednost sto je ovaj drugi mladji 4 godine.Valjda smo naucili do sad da se najbolji igrac ne pusta tek tako.Naravno ako je u pitanju cifra od 2 milona nema se tu sta reci ali ispod toga ne bi ni pricao.Ko ga stvarno hoce nije mu problem to platiti.
Produzio bi ja njemu ugovor na 2027,saceko kraj sezone da jos nabije statistiku,odigra Evropu i nakon Evrope moze ici a mi do tada da dovedemo adekvatnu zamjenu.

Sve u svemu vjerujem Senijadu i Ismiru i ne sumnjam da ce dobar posao odraditi kao za svaki transfer do sada.
Isto tako se nadam da ce novi napadac biti stranac i da vise nikad u historiji kluba necemo dovesti bh napadaca,taman bio Bilbija.
Sve si sam rekao. Dal je 4 god. mladji, samim tim s vise potencijala. To sto je bio u Livepoolu it to se negdje broji. Tad se vec znalo da ce bit reprezentativac (svejedno sto za sad ne igra)
Renan jeste nas najbolji igrac ali nasa liga, njegov CV i godine mogu dobacit na max milion i to je to. Pa samo uzmi za koliko je dosao nama nakon bolje sezone (golgeterski) iz po rankingu slicne lige (mozda bolje) a bio je mladji. Daj boze da nisam upravu pa da klub uzme tri put vise, al realno tesko.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 dec 2023, 10:55

badboy je napisao/la:
13 dec 2023, 10:48
13 dec 2023, 09:52
Lucas je napisao/la:

Sve si sam rekao. Dal je 4 god. mladji, samim tim s vise potencijala. To sto je bio u Livepoolu it to se negdje broji. Tad se vec znalo da ce bit reprezentativac (svejedno sto za sad ne igra)
Renan jeste nas najbolji igrac ali nasa liga, njegov CV i godine mogu dobacit na max milion i to je to. Pa samo uzmi za koliko je dosao nama nakon bolje sezone (golgeterski) iz po rankingu slicne lige (mozda bolje) a bio je mladji. Daj boze da nisam upravu pa da klub uzme tri put vise, al realno tesko.
Tako je,sve se slazem. Ljudi misle kad igrac zabije u ovoj ligi 30 golova da ide za par miliona,medjutim realnost i cinjenice pokazuju nesto drugo. Iz ove lige 1.5 mil je maks koliko se moze uzeti za igraca,zasto je to tako faktora je mnogo. Jedna od najgorih liga,repka u rangu San Marina,presli su nas i Malta,Luxemburg i Lithenstajn,pasos,ekipe u evropi ocaj itd itd kad to dignes na level veci kao u HR onda ide to bolje

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 dec 2023, 11:38

https://www.transfermarkt.com/igor-savi ... ler/454888

Piše SS da bi Savic mogao biti opcija za DM...Valjao bi iskreno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 13 dec 2023, 11:49

miky_hz je napisao/la:
13 dec 2023, 11:38

U zrinjskom bio odlican. Uz to mlad i velika radilica. Valjao bi.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 13 dec 2023, 11:54

miky_hz je napisao/la:
13 dec 2023, 11:38

Kapitalac na kvadrat, on i Đuričković u tandemu na zadnjim veznim bi ubijali. Kod Jakirovića je bio jedan od najvažnijih šarafa u onoj njihovoj ubitačnoj sezoni i kasnije u Evropi. On bi trebao biti prioritet za Ibričića.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 13 dec 2023, 11:55

Dobar je i Savić, nema šta. Mada bi meni svanulo da na ovu poziciju dovedemo nekog crnca sa plućima ko Mo Farah.

Al da bude izvorni sa odgovarajućim prezimenom ala N'Diaye, Gueye i slično, a ne neki fejk. Samo da nabija kilometražu, pritišće protivnike, razbija napade. On, Buljubašić i još jedan kreativni veznjak pa da sve puca.
The saddest thing in life is wasted talent.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 13 dec 2023, 12:19

scholsey je napisao/la:
13 dec 2023, 11:55
Dobar je i Savić, nema šta. Mada bi meni svanulo da na ovu poziciju dovedemo nekog crnca sa plućima ko Mo Farah.

Al da bude izvorni sa odgovarajućim prezimenom ala N'Diaye, Gueye i slično, a ne neki fejk. Samo da nabija kilometražu, pritišće protivnike, razbija napade. On, Buljubašić i još jedan kreativni veznjak pa da sve puca.
i dodje mateo musa i ne svira ofsajd od 4 metra :bale:
NEMA NAZAD

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”