FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
IZDRZI MAJSTORE !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
veceras su na stadionu reala svi podrzali naseg abidala, jesmo rivali, al svaka im cast i hvala
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Pa naravno, prije svega u pitanju je ljudski život, vjerujem da bi publika na Nou Campu učinila isto da je netko iz Reala u pitanju..Romariooo je napisao/la:veceras su na stadionu reala svi podrzali naseg abidala, jesmo rivali, al svaka im cast i hvala

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Toxicity je napisao/la:Pa naravno, prije svega u pitanju je ljudski život, vjerujem da bi publika na Nou Campu učinila isto da je netko iz Reala u pitanju..Romariooo je napisao/la:veceras su na stadionu reala svi podrzali naseg abidala, jesmo rivali, al svaka im cast i hvala
Ma kad su ovakve stvari u pitanju, onda treba rivalstvo ostaviti po strani...
Espanyol i Barca su rivali takođe, ali Iniesta je gol u finalu SP posvetio tragicno preminulom igracu Espanyola...
Ovo je svakako pohvalan potez, svaka cast...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
Aha... bi, bi, i De la Red je dozivio nesto slicno, pa ...Toxicity je napisao/la:Pa naravno, prije svega u pitanju je ljudski život, vjerujem da bi publika na Nou Campu učinila isto da je netko iz Reala u pitanju..Romariooo je napisao/la:veceras su na stadionu reala svi podrzali naseg abidala, jesmo rivali, al svaka im cast i hvala

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- anonymousHD
- Kontakt:
ANIMO ABIDAL!

Porediti srcani arest i tumor na jetriPortillo je napisao/la:Aha... bi, bi, i De la Red je dozivio nesto slicno, pa ...Toxicity je napisao/la:Pa naravno, prije svega u pitanju je ljudski život, vjerujem da bi publika na Nou Campu učinila isto da je netko iz Reala u pitanju..Romariooo je napisao/la:veceras su na stadionu reala svi podrzali naseg abidala, jesmo rivali, al svaka im cast i hvala

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Ma lijepo je to od njih što su uradili. Vrlo je važno da se Abi oporavi aBd, ali je isto tako važno da ekipa ostane fokusirana na buduće susrete.
mes que un club
-
- Kontakt:
Pozdrav navijacima Barcelone,vidjeo sam za Erica Abidala jbg tuzno zelim mu sto brzi oporavak za vas navijam dalje sretno...stavim i sliku barce messi For the win... 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kako samo velicanstveni timovi i ljudi. Nocas je nekako bas cudna noc.... hvala svima za podrsku Abiu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Inter, Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Tottenham, Shakhtar & Schalke
prizeljkujem reala ili intera
u biti svejedno mi je koga god da izvuku.
prizeljkujem reala ili intera

- The Punisher92
- Kontakt:
Ja bi nekako najradije Tottenhema u 1/4,a Real abd na wembleyuDonnie Darko je napisao/la:Inter, Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Tottenham, Shakhtar & Schalke
prizeljkujem reala ili interau biti svejedno mi je koga god da izvuku.

I volio bih nekako da Real dobije Chelsea

Eric Abidal!!!
definitivno Schalke,ako je moguce u polufinale na pobjednika duela Tottenhem-Shakhtar,ono prizeljkujem ovoDonnie Darko je napisao/la:Inter, Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Tottenham, Shakhtar & Schalke
prizeljkujem reala ili interau biti svejedno mi je koga god da izvuku.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako Bog da Abidal ce biti u konkurenciji za prvih 11 u narednom el-clasicu. Ne daj se Abidal...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- nidjo_barca
- Kontakt:
Slazem se definitivno.Schalke,Tottenham i Shakhtar,jedna od ove 3 ekipa najpozeljnije,pa i u 1/2 finalu onda s jednom od ove 3miky_hz je napisao/la:definitivno Schalke,ako je moguce u polufinale na pobjednika duela Tottenhem-Shakhtar,ono prizeljkujem ovoa sto jednostavno uvijek sam za sto sigurniju varijatnu,a bez podcjenjivanja ove tri ekipe su losije od ostalih,ono fino bi bilo vidjeti neku extra jaku utakmica al neka ima takvih eno ga finale kupa kud ces bolje prejaka utakmica,a ovamo ako moze sto lakse ako ne **** valja igrat ko god da dodje

Mislim,u biti mi je svejedno koga cemo izvuc,jer ako zelis osvojiti,pobjedi najjace,to ces morati uraditi,prije ili kasnije.
Samo eto,zbog Primere bih volio ovako nekog malo lakseg.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
A jest me ovo skrhalo s Abijem da mi je sve zasjenilo. Sve mi nekako postade manje vazno. I titule i LP. Samo da se insan vrati - bice titula.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
jbg to ti je zivot,samo kad se sjetim kako je Puerta preminuo ni dan danas nekako to nisam prezaliobparena je napisao/la:A jest me ovo skrhalo s Abijem da mi je sve zasjenilo. Sve mi nekako postade manje vazno. I titule i LP. Samo da se insan vrati - bice titula.![]()
![]()
![]()

abd uz Boziju pomoc Abidal ce ovo pregurati

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Inter bi najviše volio u cetvrtfinalu...odmah da poravnamo dugove sa njima, mada ni Real ili Šalke nisu loša opcija za mirniji prolaz.
Ako BogdaL-Train je napisao/la:jbg to ti je zivot,samo kad se sjetim kako je Puerta preminuo ni dan danas nekako to nisam prezaliobparena je napisao/la:A jest me ovo skrhalo s Abijem da mi je sve zasjenilo. Sve mi nekako postade manje vazno. I titule i LP. Samo da se insan vrati - bice titula.![]()
![]()
![]()
![]()
abd uz Boziju pomoc Abidal ce ovo pregurati

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.