FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba nam 10-ka a ne defanzivni vezni.
Nakon Zrinjskog? A u pič.ku materinu, najdraži igrač

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Pustiti Renana da ode bi bila velika greška, a zamjeniti ga ili dovesti nekoga na njegovu poziciju još veća. Poboljšati igru tima ne možeš tako što mijenjaš igrače koji su dobri pa makar ih mijenjali sa boljim od njih, već mijenjaš igrače koji su loši, džaba ti ronaldo kad imaš 10 panjeva ne bi mogao Natron Maglaj dobiti.
E strasno koliko gluposti zadnjih par stranica.
Koliko volim prelazni rok jer je uvijek zanimljivo, prezirem ga zbog ovakvih stvari
Koliko volim prelazni rok jer je uvijek zanimljivo, prezirem ga zbog ovakvih stvari
-
- Kontakt:
Pa dobro, za očekivati je da Renan jednog dana ode, samo bi mi bilo draže da to bude na kraju a ne na polusezoni.
Nacho Vidal 

Renan nažalost ide
Hvala za sve majstore
Hvala za sve majstore

Nazalost
Utihnu sve kako najaviše Renanov odlazak... 

I treba da ide, ova liga mu je prolazna faza samo. Nadam se da nece ispod 3 miliona eura.
NEMA NAZAD
Za koliko love ide?
Ma bilo je neminovno da ce otici. Samo sam se nadao da ce to biti na kraju sezone, a ne sada.
Ma bilo je neminovno da ce otici. Samo sam se nadao da ce to biti na kraju sezone, a ne sada.
- FKS -
- hordasDoboj
- Kontakt:
Šteta ako ide ali očekivano. Nećemo imati problema ako nam skauting ovako nastavi raditi
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- skullcrusher
- Kontakt:
Renan je igrac koji vrijedi milione ali to je nasa liga pa ako uzmu milion eura dobro je
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- luckystrike
- Kontakt:
Đe će u guz&cu tek je došao...
Novom golmanu puno sreće i uspjeha želim. Mada nisam nešto optimističan s obzirom na 20ak utakmica u posljednje dvije sezone, prije povrede. Vrlo vjerovatno će Rogić biti 1. opcija.
Novom golmanu puno sreće i uspjeha želim. Mada nisam nešto optimističan s obzirom na 20ak utakmica u posljednje dvije sezone, prije povrede. Vrlo vjerovatno će Rogić biti 1. opcija.
šta šta je, je*em ti
To je i moja prva reakcija bila, sad nešto kontam možda se ide na to da se nova devetka uigrava za Europu da probamo koje pretkolo proć. Od titule ionako nema ništa s Renanom ili bez njega.
S obzirom da je Rozman rekao da se tim za Europu stvara na zimskom prelaznom roku onda ok! Na vrijeme sve.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Nema napredka ako ćeš dobrog igrača držati godinu dana. Nikad nećeš sklopiti ozbiljnu ekipu. Nadam se da za Renana nije istina.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], Kyle88, MokraKifla, Pantelija, SamoDaKazeem, TETRAPAK i 53 gosta.