Brate kako sam vidio Juve bi trazio nekih 40-50 mil za njega.harden je napisao/la: ↑11 dec 2023, 22:22Sta ce nam ovakav igrac makar bio otac fudbala? Bolje sve usmjeriti na Wirtza. Chiesa ce ti faliti kad it najvise bude trebao, yebo te toElber111 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 22:15Djeluje mi d asu ozbiljno shvatili ovaj janiaraki rok,i očekujem pojačanja zaista vrlo brzo.
Ali moram reći da me ozbiljno brine da to nebude samo krpljenje rupa tipa transfera Belinda,ili Tasčija ako se neko sjeća.
Na ljeto bi zaista volio da vidim Chiesu u Bayernu.
Mislim da nam treba osvježenja na krilima,i vjerujem da bi on bio top stvar.
A s obzirom na Juventusov problem sa financijama uz malo keše i možda Ganabrya poslati mislim da bi bilo izvedivo.
Uz Sanea,Kejan,Musialu bio bi savršen dodatak.
Uz sredjenu odbranu i valjda aTuchel napokon napravi taj tim kakav želi sa tom šesticom bilo bi savršeno.
Jedino neznam kako misle napraviti mjesto za Wirtza nebitno ovo ili sljedeće ljeto.
A trenutno je u odnosu na Comana i Ganabrya doktor za tu poziciju Wingera.
Naši wingeri prije Ribery,Roben,Costa...da ne nabrajam sve igrači koji su mogli na postavljene i povučene odbrane da rješe situaciju 1-1,da probaju prostor prodju jednog dva igrača i daju gol.
Sad Coman...svaka mu čast kad je u formi i kada nije povrijedjen zna igrati ali tada samo ako ima prostora da trči,pretrči svog čuvara u situaciji kada igraš za Bayern to su utakmice tamo od 1/4 LP,i to je to.
Sve ostalo je vrati onom do sebe loptu i to je to.
Ganabry nema ni brzinu Comana tehnika ubi me ako se sjećam i jednog jedinog igrača da je on predriblao.
Chiesa ima povreda ali imao je i Roben pa je kod nas posto legenda.
A ako ćeš tražiti nekoga sličnog recimo sa boljim zdravstvenim kartonom trebaće ti 100 miliona i opet upitnik kako će to izgledati dovoljno pogledati Antonya u Manchesteru.
Chiesa je već pokazao da može i da ima kvalitet.
Možda griješim ali s njim bi dobili već gotovog igrača koji igra i lijevo i desno i bukvalno je u najboljim godinama.
A realno već par godina se on dovodi u vezu sa nama i sigurno da će o njemu razmišljati i na ljeto.
U situaciji kada nam fali toliko igrača i očekuju se neki veliki transferi nemozemo očekivati da za svako pojačanje bacimo 80-100mil.
A ovom tim treba igrača sa mentalitetom pobjednika i željom za trofejima jer trenutno nema niko ko bi pogurao i natjerao i ostale da igraju.
Ja bi sutra poslao Comana ili Ganabrya u Torino za Chiesu.
Nije da su nama ova dvojica zdravi i poletni d aigraju svaku utakmicu.
Ganabry nema ga već odavno.
Coman neznam i kad je oporavljen ko da ga nema u zadnje vrijeme.
I brat bratu koliko god trebali toga štopera,i šesticu,pa i desnog beka.
Nama treba i igrača koji znaju rješiti utakmicu,igrati jedan na jedan a ne samo trčati i imati tamo u statistici Dejvis 36km brzina,Coman 35,8, itd...a niko nezna ubaciti,proći igrača.
Vidi ja bi više volio Vinicijusa ili možda Rafaela Lea ali realno pored svih deficitarnih pozicija po meni realnije je da bi u nekoj trampi uzeli Chiesu