Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Nalić ima 2 godine ugovora, po oko 5 hiljada mislim. Kakve 3 tužbe ba @truhlo? 120 hiljada i to je sve.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Novac koji je posudio za licencu. Aktivne su tri tužbe na opštinskom sudu i to poodavno već, tako da će se morati isplatiti kad, tad.simonknows je napisao/la: ↑12 dec 2023, 16:59Nalić ima 2 godine ugovora, po oko 5 hiljada mislim. Kakve 3 tužbe ba @truhlo? 120 hiljada i to je sve.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Fukare su izgubljene u fazonu yebe lud zbunjenog. Prvo su otjerali Sisoja, onda pisali peticije i lijepili plakate protiv Mačka a sad plaču za njima i tepaju im Aza i Senči. Baš su fukare u pravom smislu riječi 

Da se malo vratimo throwback. Dobro je profa evo, otjera vam predsjednika sad će sebe postavit na neku vd dužnost.

I djeca vam se smiju!

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- VivaLaStella
- Kontakt:
ma gdje ćeš njemu objašnjavatBatistutA19 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 16:42Ma vala covjek nebuloze pise ,ne pada mi napamet ni pokusat objasnitVivaLaStella je napisao/la: ↑12 dec 2023, 15:55Ma pusti Čapeta, fulao terapiju opetBatistutA19 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 14:46Sta ovaj Chapman napisa boze dragi i hajd ti takvim bar pokusaj nesto objasnit
Nema ni Ledenog i on digo ruke i ovo sta par razumnih tuzlaka nemaju sa kim ovde nista od svojih
Zenica i Tuzla su ko Nebo i Zemlja sto se tice borbe i navijackog mentaliteta ,mogu jos to Zeljini i Velizovi i Horde ,Tuzla i Banjaluka placenici .

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
VivaLaStella je napisao/la: ↑12 dec 2023, 17:58ma gdje ćeš njemu objašnjavatBatistutA19 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 16:42Ma vala covjek nebuloze pise ,ne pada mi napamet ni pokusat objasnitČape ti je boomerska verzija ajstija

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ne sad ozbiljno pitam, jel tebi ok prodati na primjer igrača u Sarajevo za 100.000 maraka a od toga da Sloboda dobije 30.000 maraka? Ili možda da neko daje igračima plate a za uzvrat dobije neki tender u vrijednosti koja je vjerovatno barem duplo veća?FKBilder je napisao/la: ↑12 dec 2023, 16:17Jesi glup prirodno ili se trudis iz petnih zila![]()
S obzirom da klub ne moze biti privatizovan slican nacin ponudis onom ko je voljan pomoci klubu finansijski i voditi ga.
Hbt led rshmetli Ciro imao procenat u repki od sponzora, ali eto nasem pametnom zeniCaninu smijesno ponuditi slican princip nekome u klubu. Jbt led
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Pa svugdje u svijetu ljudi ulazu u nogomet da bi ostvarili neki profit, samo kod nas izgleda da je tosamocelik je napisao/la: ↑12 dec 2023, 18:26Ne sad ozbiljno pitam, jel tebi ok prodati na primjer igrača u Sarajevo za 100.000 maraka a od toga da Sloboda dobije 30.000 maraka? Ili možda da neko daje igračima plate a za uzvrat dobije neki tender u vrijednosti koja je vjerovatno barem duplo veća?FKBilder je napisao/la: ↑12 dec 2023, 16:17Jesi glup prirodno ili se trudis iz petnih zila![]()
S obzirom da klub ne moze biti privatizovan slican nacin ponudis onom ko je voljan pomoci klubu finansijski i voditi ga.
Hbt led rshmetli Ciro imao procenat u repki od sponzora, ali eto nasem pametnom zeniCaninu smijesno ponuditi slican princip nekome u klubu. Jbt led
nemoguce

Tabu tema jbt

-
- Kontakt:
Ma druze ovo nema veze da li placemo za nekim, ili da nekom dajemo podrsku.KimJongEsmer je napisao/la: ↑12 dec 2023, 17:53Fukare su izgubljene u fazonu yebe lud zbunjenog. Prvo su otjerali Sisoja, onda pisali peticije i lijepili plakate protiv Mačka a sad plaču za njima i tepaju im Aza i Senči. Baš su fukare u pravom smislu riječi![]()
Ovdje je sav problem i revolt navijaca u tome, sto skupina olosa pod izgovorom da su veliki Slobodasi, unistava klub i ne planira stati.
Radi onako kako se njima qurac digne, bez da gledaju volju navijaca.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Nemas ti pojma druze, nazalost.laudrop je napisao/la: ↑12 dec 2023, 17:57Da se malo vratimo throwback. Dobro je profa evo, otjera vam predsjednika sad će sebe postavit na neku vd dužnost.![]()
I djeca vam se smiju!![]()
Samo pokusavas bit zanimljiv.
Da je ovdje problem profa.
Svi Slobodini problemi bi se mogli vec sutra rijesiti.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Pa onda uradite kao i Robijaši. Protesti,blokade, yebite mater Aci, Lakiću, Šećeru i ostalim grobarima Slobode. Nema nista od tipkanja po tastaturiantisisoja1919 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 19:27Ma druze ovo nema veze da li placemo za nekim, ili da nekom dajemo podrsku.KimJongEsmer je napisao/la: ↑12 dec 2023, 17:53Fukare su izgubljene u fazonu yebe lud zbunjenog. Prvo su otjerali Sisoja, onda pisali peticije i lijepili plakate protiv Mačka a sad plaču za njima i tepaju im Aza i Senči. Baš su fukare u pravom smislu riječi![]()
Ovdje je sav problem i revolt navijaca u tome, sto skupina olosa pod izgovorom da su veliki Slobodasi, unistava klub i ne planira stati.
Ma kakvi oni, šećer bi ih pošutao kao zečeve.KimJongEsmer je napisao/la: ↑12 dec 2023, 19:58Pa onda uradite kao i Robijaši. Protesti,blokade, yebite mater Aci, Lakiću, Šećeru i ostalim grobarima Slobode. Nema nista od tipkanja po tastaturiantisisoja1919 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 19:27Ma druze ovo nema veze da li placemo za nekim, ili da nekom dajemo podrsku.KimJongEsmer je napisao/la: ↑12 dec 2023, 17:53Fukare su izgubljene u fazonu yebe lud zbunjenog. Prvo su otjerali Sisoja, onda pisali peticije i lijepili plakate protiv Mačka a sad plaču za njima i tepaju im Aza i Senči. Baš su fukare u pravom smislu riječi![]()
-
- Kontakt:
Ma o tome sam vec s nekim ovdje pricao. Dug je ovdje lanac lopovluka, koji je isključivo inslatiran od strane politike (SDP-a)KimJongEsmer je napisao/la: ↑12 dec 2023, 19:58Pa onda uradite kao i Robijaši. Protesti,blokade, yebite mater Aci, Lakiću, Šećeru i ostalim grobarima Slobode. Nema nista od tipkanja po tastaturiantisisoja1919 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 19:27Ma druze ovo nema veze da li placemo za nekim, ili da nekom dajemo podrsku.KimJongEsmer je napisao/la: ↑12 dec 2023, 17:53Fukare su izgubljene u fazonu yebe lud zbunjenog. Prvo su otjerali Sisoja, onda pisali peticije i lijepili plakate protiv Mačka a sad plaču za njima i tepaju im Aza i Senči. Baš su fukare u pravom smislu riječi![]()
Volim tebe, više od sebe
- BatistutA19
- Kontakt:
Ali dobro si to reko UNISTAVAJU KLUB I NE PLANIRAJU STATI ,pa dokad cete vi onda sutit i tolerirat koja je crvena linija vasa ,tu ne mislim na Fukare oni nemaju ni stava ni obraza, njima svako godi ko im plati.Hocete li vi samo gledat i cekat da vam totalno uniste klub ,oni rade sad sta hoce mijenjaju statut kako hoce a vi pojma nemate a mi pisemo ko budale yebo te lopta i PL I tabela i onda ispadamo ili ljubomorni ili vam zelimo zlo a nista od toga nije istina.Sloboda je bolan ko Celik mafija i politika i gradske pare i licni interesi e sa takvim se mi ganjamo 10 godina .stim sto njih vise nema ali nas yebe sve to unazad sta smo u nam uradili..POKRENITE SE DOK NE BUDE KASNO I Sloboda je u boljoj poziciji sto je Celik bio ,nama je samo cistacica predala kljuc bez ikog u klubu i bez marke u kusi i sa dugom i spremnim klubom FK Patriot samo da uleti a Celik da se ugasi..antisisoja1919 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 19:27Ma druze ovo nema veze da li placemo za nekim, ili da nekom dajemo podrsku.KimJongEsmer je napisao/la: ↑12 dec 2023, 17:53Fukare su izgubljene u fazonu yebe lud zbunjenog. Prvo su otjerali Sisoja, onda pisali peticije i lijepili plakate protiv Mačka a sad plaču za njima i tepaju im Aza i Senči. Baš su fukare u pravom smislu riječi![]()
-
- Kontakt:
Ma s kim krenuti u neku borbu i proteste, kad vise ne znas kome vjerovati i kakve su cije namjere.BatistutA19 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 20:18Ali dobro si to reko UNISTAVAJU KLUB I NE PLANIRAJU STATI ,pa dokad cete vi onda sutit i tolerirat koja je crvena linija vasa ,tu ne mislim na Fukare oni nemaju ni stava ni obraza, njima svako godi ko im plati.Hocete li vi samo gledat i cekat da vam totalno uniste klub ,oni rade sad sta hoce mijenjaju statut kako hoce a vi pojma nemate a mi pisemo ko budale yebo te lopta i PL I tabela i onda ispadamo ili ljubomorni ili vam zelimo zlo a nista od toga nije istina.Sloboda je bolan ko Celik mafija i politika i gradske pare i licni interesi e sa takvim se mi ganjamo 10 godina .stim sto njih vise nema ali nas yebe sve to unazad sta smo u nam uradili..POKRENITE SE DOK NE BUDE KASNO I Sloboda je u boljoj poziciji sto je Celik bio ,nama je samo cistacica predala kljuc bez ikog u klubu i bez marke u kusi i sa dugom i spremnim klubom FK Patriot samo da uleti a Celik da se ugasi..antisisoja1919 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 19:27Ma druze ovo nema veze da li placemo za nekim, ili da nekom dajemo podrsku.KimJongEsmer je napisao/la: ↑12 dec 2023, 17:53Fukare su izgubljene u fazonu yebe lud zbunjenog. Prvo su otjerali Sisoja, onda pisali peticije i lijepili plakate protiv Mačka a sad plaču za njima i tepaju im Aza i Senči. Baš su fukare u pravom smislu riječi![]()
Da barem hoce ovdje ostat samo cistacica i da se krene od 0.
Barem bi znao na cemu si.
Ovdje taman jedne garniture lopova se rijesis, dodje druga. Zacarani krug kojem se nazalost tesko moze stati u kraj.
Volim tebe, više od sebe
Bas maloprije sjedimo u mahali i prica jedan istaknuti robijas kako ih je cistacica zvala predala kljuceva i kako je ona jedina ostala u klubuBatistutA19 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 20:18Ali dobro si to reko UNISTAVAJU KLUB I NE PLANIRAJU STATI ,pa dokad cete vi onda sutit i tolerirat koja je crvena linija vasa ,tu ne mislim na Fukare oni nemaju ni stava ni obraza, njima svako godi ko im plati.Hocete li vi samo gledat i cekat da vam totalno uniste klub ,oni rade sad sta hoce mijenjaju statut kako hoce a vi pojma nemate a mi pisemo ko budale yebo te lopta i PL I tabela i onda ispadamo ili ljubomorni ili vam zelimo zlo a nista od toga nije istina.Sloboda je bolan ko Celik mafija i politika i gradske pare i licni interesi e sa takvim se mi ganjamo 10 godina .stim sto njih vise nema ali nas yebe sve to unazad sta smo u nam uradili..POKRENITE SE DOK NE BUDE KASNO I Sloboda je u boljoj poziciji sto je Celik bio ,nama je samo cistacica predala kljuc bez ikog u klubu i bez marke u kusi i sa dugom i spremnim klubom FK Patriot samo da uleti a Celik da se ugasi..antisisoja1919 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 19:27Ma druze ovo nema veze da li placemo za nekim, ili da nekom dajemo podrsku.KimJongEsmer je napisao/la: ↑12 dec 2023, 17:53Fukare su izgubljene u fazonu yebe lud zbunjenog. Prvo su otjerali Sisoja, onda pisali peticije i lijepili plakate protiv Mačka a sad plaču za njima i tepaju im Aza i Senči. Baš su fukare u pravom smislu riječi![]()
Majke mi ev najezio sam se. Samo vam prenosimo dragi moji tuzlaci kakva je kod nas situacija bila i da smo izasli iz govana a mi vas uputiomo ko bracu a vi se upalite ko kidare kakve. P zar nije bolje prihvatit kritiku ako znas da vam je klub trenutno truhal od silnih muljatora. Mozda mislite da vas zajebajemo al i da jest tako pa makar se pokrenite **** vas makar malo inata da vam izganjamo
sportski pozdrav
- Davidoffgold
- Kontakt:
Fukare i ne postoje da se ne lazemo...
Une vie honorable est une vie éternelle
- BatistutA19
- Kontakt:
Meni je najveca Tuga Fukare da se prodaju ko god dodje ko im da nesto podrze ga,onda mnogi navijaci koji samo loptu gledaju.Po meni trebaju skolovani prvo ljudi poput NGG da urade statut i onda krenut u taj pritisak prema njima i da ga ovi moraju usvojit.Ovako nikad se ovih necete rijesit mafije i.politike dobra para od grada i svi dobri i kod nas je tako davo grad talile se dok nije djavo doso po svoje pred gasenje.I onda evo mi se ganjamo 10 god vidis i sam nesto rijesis nesto.koci i tako ali bar nema ti hostaplera i politike nit si znao ko je tu ni kako funkcionise i kad ocekujes nesto.ili su godisnji ili praznici ili nema kvoruma.Sad sve imamo to zdravo naravno sportski ni blizu ali mi smo zadovoljni.antisisoja1919 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 20:24Ma s kim krenuti u neku borbu i proteste, kad vise ne znas kome vjerovati i kakve su cije namjere.BatistutA19 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 20:18Ali dobro si to reko UNISTAVAJU KLUB I NE PLANIRAJU STATI ,pa dokad cete vi onda sutit i tolerirat koja je crvena linija vasa ,tu ne mislim na Fukare oni nemaju ni stava ni obraza, njima svako godi ko im plati.Hocete li vi samo gledat i cekat da vam totalno uniste klub ,oni rade sad sta hoce mijenjaju statut kako hoce a vi pojma nemate a mi pisemo ko budale yebo te lopta i PL I tabela i onda ispadamo ili ljubomorni ili vam zelimo zlo a nista od toga nije istina.Sloboda je bolan ko Celik mafija i politika i gradske pare i licni interesi e sa takvim se mi ganjamo 10 godina .stim sto njih vise nema ali nas yebe sve to unazad sta smo u nam uradili..POKRENITE SE DOK NE BUDE KASNO I Sloboda je u boljoj poziciji sto je Celik bio ,nama je samo cistacica predala kljuc bez ikog u klubu i bez marke u kusi i sa dugom i spremnim klubom FK Patriot samo da uleti a Celik da se ugasi..antisisoja1919 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 19:27
Ma druze ovo nema veze da li placemo za nekim, ili da nekom dajemo podrsku.
Da barem hoce ovdje ostat samo cistacica i da se krene od 0.
Barem bi znao na cemu si.
Ovdje taman jedne garniture lopova se rijesis, dodje druga. Zacarani krug kojem se nazalost tesko moze stati u kraj.
Sloboda i Celik su slicna sudbina,et bili ste prvi euforija i pljus i hajd opet u krug udji ispadni bori se za deseto mjesto.Sta vama rada iza ledja koji je krajnji cilj bog zna..Ja znam nama da su klub napravili i bio je prijavljen i onda kad su vidjeli da nedamo.klub po cijenu Kantona ugasili su ga.Nek vam je sretno a pokrenit se morate kad tad.
- Chapman1886
- Kontakt:
o čemu vi pričate,čelik će u drugu federalnu opet nazad i gotovo...
Samo Sloboda | COYG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.