Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
gourcuff uz cissokha najlosiji na terenu , za ocekivati ulazak pjanica i abd gol
dobar je moj imenjak..nije on kriv što lyonova sredina ništa ne radi pa je njegova obrana stalno na udaru petorice protivnika....inače pjanić nije u igri jer je loš defenzivno a trener lyona je htio uči opreznije da odmah ne prime gol...sada će ga sigurno uvestiharishp je napisao/la:Lovro zvani lav
lav igra,a zmaj vatrenim dahom grije klupu....STEVIE je napisao/la:srce vatrenoharishp je napisao/la:Lovro zvani lav

"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!
ma kakav ba Gourcuff, al opet puel genijalac nece uvest Miretaameltara je napisao/la:gourcuff uz cissokha najlosiji na terenu , za ocekivati ulazak pjanica i abd gol

eno Gomis se zagrijava i mogao bi uci umjesto kallstroma...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Vidi se iz prilozenogcrnaguja je napisao/la:lav igra,a zmaj vatrenim dahom grije klupu....STEVIE je napisao/la:srce vatrenoharishp je napisao/la:Lovro zvani lav

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 mar 2011, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Za ocekivati je da ce Puel ubaciti onu crncugu Gomisa, a Pjanica oko 85 minute
. Puelu 'ebem ti Puelinu

- Megamon
- Kontakt:
Bolja vojska magaraca koju predvodi lav nego vojska lavova koju predvodi magarac.crnaguja je napisao/la:lav igra,a zmaj vatrenim dahom grije klupu....STEVIE je napisao/la:srce vatrenoharishp je napisao/la:Lovro zvani lav
Samo sto su u ovom slucaju u puelcic i loverencic magarcici koji komotno mogu vozati raju po aleji na Ilidji

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
E moj Puel nabijem te na qitu
Namjerava li on uvest Miralema sjetim mu se sestricne.

Namjerava li on uvest Miralema sjetim mu se sestricne.
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Nek je Gourcoff dobar defanzivnodean_ je napisao/la:dobar je moj imenjak..nije on kriv što lyonova sredina ništa ne radi pa je njegova obrana stalno na udaru petorice protivnika....inače pjanić nije u igri jer je loš defenzivno a trener lyona je htio uči opreznije da odmah ne prime gol...sada će ga sigurno uvestiharishp je napisao/la:Lovro zvani lav

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
svakako bolji i više trči...pjanić me dosta posjeća na niku kranjčara....mađioničar s loptom i dobar šut...al defenzivno je loš i dosta je spor i zato grije klupu u tottenhamu, a umjesto njega igra nekakvo drvo piennar..on može igrat protiv slabijih ili sporijih ekipa.....slična je situacija i s pjanićem...al puel neće imat izbora,morat će uskoro uvest miralema jer lyon je bezopasan prema naprijedguber90 je napisao/la:Nek je Gourcoff dobar defanzivnodean_ je napisao/la:dobar je moj imenjak..nije on kriv što lyonova sredina ništa ne radi pa je njegova obrana stalno na udaru petorice protivnika....inače pjanić nije u igri jer je loš defenzivno a trener lyona je htio uči opreznije da odmah ne prime gol...sada će ga sigurno uvestiharishp je napisao/la:Lovro zvani lav![]()
![]()
![]()
.
bas igra, napadaci reala skacu od srece sto ti igra taj tvoj kockasti lavcrnaguja je napisao/la:lav igra,a zmaj vatrenim dahom grije klupu....STEVIE je napisao/la:srce vatrenoharishp je napisao/la:Lovro zvani lav

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
@Megamon
sad se koprcas...mora da si iz Zenice,pa ti Dejo povalio trebu kad je bio u rodnom gradu
P.S.udje zmaj crne boje,bravo Puel
sad se koprcas...mora da si iz Zenice,pa ti Dejo povalio trebu kad je bio u rodnom gradu

"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
- Megamon
- Kontakt:
Nisam.crnaguja je napisao/la:@Megamon
sad se koprcas...mora da si iz Zenice,pa ti Dejo povalio trebu kad je bio u rodnom gradu![]()

Jesi li ti iz Livna,hajd ba kad ne mozes gdje da umocis umoci barem u livanjski sir dok te nije progutalo Popovo polje

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Principatus
- Kontakt:
A moj tata je puno vise jaci od vasih...pustite ta prepucavanja.
Nije Lovren kriv sto je trener Lyona debil.
Nije Lovren kriv sto je trener Lyona debil.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Ponos Torina
- Kontakt:
mora da su Puel i Gourcuff u nekoj veza ebo im ja sve sugavo,od zla oca od gore matere,nezna se koji je gori....E moj Miraleme ebi Puelu mamu mozda te ozbiljno shvati...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Goalgetter
- Kontakt:
FUJ FUJ FUJ FUJ .. Izlazi Gourcuff ulazi Pied .. 'ebo mu pjed sve njegovo ..
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 16 mar 2011, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
**** mu ja familiju, opet nece Pjanica da ubaci

Dabogda jos 2 primili.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Xguber90 je napisao/la:Dabogda jos 2 primili.

hebo li mu Pied sve sto ima i mrtvo i zivo !!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 27 gostiju.