NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

zenicanin
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la zenicanin » 11 dec 2023, 12:06

Hoce li biti skupstine ovaj mjesec?

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 11 dec 2023, 14:10

zenicanin je napisao/la:
11 dec 2023, 12:06
Hoce li biti skupstine ovaj mjesec?
Nadam se izvjestaju od kluba u narednim danima
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 11 dec 2023, 17:32

dinodino2019 je napisao/la:
11 dec 2023, 09:01
zamorano je napisao/la:
09 dec 2023, 22:24
convict35 je napisao/la:
09 dec 2023, 15:58
Sta je ovo zaglavilo s platama u Celiku jel istina sto se prica.
Molio bi i volio da demantzju ovi blize klubu upravi da ovo nije istina i da su samo mahalske.
Aliguns,dino,habuba i ostali
Kakve bolan plate,pola njih nije ni zaslužilo platu? Jel Karič treba i fening dobiti??? Stoka nas košta 15000 km godišnje u usta mu se nakenjam!!! Pola igrača treba da vrate 6 plata,jel Duvnjak zaradio ijednu platu? Sreča skinuše ga sad bi imali 14 bodova da je osto majmun! Čuj trebaju i plate dobijat? Zašto? Što si ko neki igrac??? Duvnjak,Karic,Žuna,Salkanovic,Piljug to nije feninga zaradilo,samo su trošak bili ovu polusezonu! E to vam je ono nema veze tabela i sportski segment,vidi i budala da ima itekako veze. Da se bolje i ljepše igralo bilo bi i više para,a ovako ne znam šta igrači da očekuju plate redovne a kurcobolja na terenu...e neče da može😁
Alo indijanac smiri se malo i prestani vrijedjati sve zivo. Nije ovo vrijeme od prije 20 godina, sad moras isolatiti platu na vrijeme inace se raskida reprogram, ali i igraci te tuze zasticeni su ko nikad. Tvoje ponizavanje svakoga mi ide na zivce, pravi si onaj seljober sa zapadne tribine koji krene psovat, a da utakmica nije ni pocela.
Koga ja ponižavam???? Kariča jel? Duvnjaka? Žunu? koga? Sve je to stoka obična sreča odoše ova dvojica još Kariča nabit u pakaš nogom i mrš!! Jel po tebi Karic zaradio 12 plata pošteno ove godine?? Ako jest mozak ti tako radio kao što karič igra u Čeliku 😂😂😂
::::SAMO ČELIK::::

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 11 dec 2023, 18:54

Truhlo je napisao/la:
08 dec 2023, 21:29
Arslan, pa onaj trener što je dobio Širokog i Veleža u gostima, kući x sa Sarajevom i poraz od Želje kući kad su nas sudije pokrale. Tada je i otišao. Zaboravio sam mu ime.

Ornek srednja žalost, onaj umit je najveća ubleha koja je kročila na stadion.
Hasan Ozer. Po meni najbolji trener u posljednjih nekoliko godina koji nas je vodio. I Arslan je bio solidan.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 11 dec 2023, 20:44

kirat410 je napisao/la:
11 dec 2023, 18:54
Truhlo je napisao/la:
08 dec 2023, 21:29
Arslan, pa onaj trener što je dobio Širokog i Veleža u gostima, kući x sa Sarajevom i poraz od Želje kući kad su nas sudije pokrale. Tada je i otišao. Zaboravio sam mu ime.

Ornek srednja žalost, onaj umit je najveća ubleha koja je kročila na stadion.
Hasan Ozer. Po meni najbolji trener u posljednjih nekoliko godina koji nas je vodio. I Arslan je bio solidan.

To je zadnja utakmica na kojoj je Bilino bilo ispunjeno skoro do posljednjeg mjesta, preko 12000 na stadionu.

Potencijal kluba je ogroman kada stane na zdrave noge. Još malo :pray:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 11 dec 2023, 21:05

Otišli Žuna i Nurković, šta je s Pehiljem, Šetkićem, koga će još tjerati

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 11 dec 2023, 21:56

11 dec 2023, 21:05
Sto bi se Setkica tjeralo? Trenutno stoper sa najvecim potencijalom u ekipi.
Srce, čast i ponos!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 11 dec 2023, 23:25

Venom je napisao/la:
11 dec 2023, 21:56
11 dec 2023, 21:05
Sto bi se Setkica tjeralo? Trenutno stoper sa najvecim potencijalom u ekipi.
Bravo, za Smajića Jap Stam.

Kada će raskid najvećem uhljebu u državi :ljepota: Po nastupu zaradi preko 1000KM :tokralju:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 11 dec 2023, 23:28

3 nastupa, 52 minute i preko 6000KM za 6 mjeseci :bow:

Minuta košta preko 115KM, Mahir Karić :opaopa:

Nera1982
Kontakt:

Post Postao/la Nera1982 » 11 dec 2023, 23:41

Truhlo je napisao/la:
11 dec 2023, 23:28
3 nastupa, 52 minute i preko 6000KM za 6 mjeseci :bow:

Minuta košta preko 115KM, Mahir Karić :opaopa:
manje po minuti zaradi Jao Felix u Barceloni :tokralju:

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 12 dec 2023, 00:41

Možda i Mehić ode za Njemačku

Gradaaa
Kontakt:

Post Postao/la Gradaaa » 12 dec 2023, 07:52

Ja samo ne znam za ove sto provociraju, psuju igracima da li smiju tako kad se uzivo vide sa igracima. Nije Mahir Karic u Njemackoj eto ga u Zenici fino odes i nagovoris mu se, a ne ovdje po forumu srat. Pojedincima niko ne valja idi onda u klub i probaj nac igraca za sitne pare. Znate samo lajat po forumu a uzivo kad bi sreli Mahira jos bi ga pitali mozel slika. Slazem se ja da je Zuna podbacio ove sezone, isto tako slazem se da Mahir Karic ako nece davat 100% od sebe treba otic al cemu proviciranje i psovanje nekog. Kad nesto komentarisete vodit te se argumentima koji u ovom slucaju ima i na pretek. Al nema potrebe se neko provocira ili psuje.

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 12 dec 2023, 09:26

Celicni je napisao/la:
09 dec 2023, 22:11
macak_ je napisao/la:
09 dec 2023, 21:27
U zrinjskom kasnile plate 3 mjeseca, niko nigdje nista nije rekao. Kod nas plate ne kasne ni dan, ljudi prave problem.

I kaze budi normalan…
Nebih ja baš rekao,mozda prije 10 godina.Da kasne sigurno nebi evropu igrali niti bi sebi to neko dopustio, da se spusti na razinu amaterizma.Znas li sta znaci kad ti kasni mjesec samo a ne kamoli 3.Bolje ti je daj mu onda 700 KM al nek je na vrijeme.
Provjerena info. Samo nisam siguran da li je bilo kasnjenje bas 3 mjeseca, ali je bilo znacajno.
Pravda za flash-a!!!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 12 dec 2023, 12:51

macak_ je napisao/la:
12 dec 2023, 09:26
Celicni je napisao/la:
09 dec 2023, 22:11
macak_ je napisao/la:
09 dec 2023, 21:27
U zrinjskom kasnile plate 3 mjeseca, niko nigdje nista nije rekao. Kod nas plate ne kasne ni dan, ljudi prave problem.

I kaze budi normalan…
Nebih ja baš rekao,mozda prije 10 godina.Da kasne sigurno nebi evropu igrali niti bi sebi to neko dopustio, da se spusti na razinu amaterizma.Znas li sta znaci kad ti kasni mjesec samo a ne kamoli 3.Bolje ti je daj mu onda 700 KM al nek je na vrijeme.
Provjerena info. Samo nisam siguran da li je bilo kasnjenje bas 3 mjeseca, ali je bilo znacajno.
Ako su forumske mahalske i tu provjerene info nema od toga nista, kao i ovde sto je dosla prica da kod nas kasne.Sarajevo najvise placa igrače pa Zrinjski, haj da kasne mjesec pa bih povjerovao, al 2-3 mjeseca...možda premije da kasne i te stvari to je nesto drugo.Ekipa koja se nabrala para ove godine, najskuplja ekipa u ligi, najskupljeg igrača lige imaju, gdje se svi otimaju da igraju, ponovo u vrhu ove godine, sigurno nije odraz igranja za kikiriki ili kašnjenja nekog.Isplivalo bi to drug negdje da je to tako, ili bi se odrazilo na rezultate.Izgube od Zvijezde odma kazu kasne plate.Bitno mi je kod nas da ide sve na vrijeme, pa sedam stoja sedam stoja, al nek je na vrijeme, jer cim nije na vrijeme stvaras lošu sliku i svako bjezi od tog kluba.Nije ovo vakat ko prije 20 godina.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 12 dec 2023, 13:53

Da ko prato sta u nogometu znao bi da postoji Sindijat nogometasa i ako igrac ne primi dvije plate moze podnijeti preko sindikata zahtjev za raskid ugovora. To brzo bude uavrseno i igrac bude slobodan, a klub igracu mora isplatiti svaku marku do kraja ugovora. Smijesne price inza malu djecu kakav Zrinjski i kasnjenje plata, smijesno. Trebamo se brinuti o sebi, kad krecu pripreme, pojacanja...

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 12 dec 2023, 13:57

Gradaaa je napisao/la:
12 dec 2023, 07:52
Ja samo ne znam za ove sto provociraju, psuju igracima da li smiju tako kad se uzivo vide sa igracima. Nije Mahir Karic u Njemackoj eto ga u Zenici fino odes i nagovoris mu se, a ne ovdje po forumu srat. Pojedincima niko ne valja idi onda u klub i probaj nac igraca za sitne pare. Znate samo lajat po forumu a uzivo kad bi sreli Mahira jos bi ga pitali mozel slika. Slazem se ja da je Zuna podbacio ove sezone, isto tako slazem se da Mahir Karic ako nece davat 100% od sebe treba otic al cemu proviciranje i psovanje nekog. Kad nesto komentarisete vodit te se argumentima koji u ovom slucaju ima i na pretek. Al nema potrebe se neko provocira ili psuje.
Ja nikada nisam nista nisam napisao protiv Maheta. Podrzavao sam ga od prvih dana jos dok je junior bio, prvjenac nastup protiv Zelje, kad su manijaci postavili onu srmanu parolu,na njemu napravljen penal cist ko suza i dobili smo Zelju 1:0. Ovu i proslu sezonu se nije proslavio, vjerovatno je dostigao limit, to sto je u timu to je do trenera ne do njega
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 12 dec 2023, 15:11

12 dec 2023, 13:53
Da ko prato sta u nogometu znao bi da postoji Sindijat nogometasa i ako igrac ne primi dvije plate moze podnijeti preko sindikata zahtjev za raskid ugovora. To brzo bude uavrseno i igrac bude slobodan, a klub igracu mora isplatiti svaku marku do kraja ugovora. Smijesne price inza malu djecu kakav Zrinjski i kasnjenje plata, smijesno. Trebamo se brinuti o sebi, kad krecu pripreme, pojacanja...
Ljudi dočekuju Aston Vilu koja je 2. na tabeli najjače lige na svijetu i kaže 3 plate nisu primili :rol: :rol: Kao što kažeš trebamo se mi brinuti o sebi.

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 12 dec 2023, 17:25

Celicni je napisao/la:
12 dec 2023, 15:11
Ljudi dočekuju Aston Vilu koja je 2. na tabeli najjače lige na svijetu i kaže 3 plate nisu primili :rol: :rol: Kao što kažeš trebamo se mi brinuti o sebi.
Ti si stvarno plitak ko potočić. Kakve veze Vila ima s njihovim platama? I ja sam čuo da im se kasnilo s platama ali nije 3 mjeseca vec mjesec dva i to je sasvim normalno u klubovima. Bitno je da se sve na kraju izmiri.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 12 dec 2023, 18:45

PonosniSmogovci je napisao/la:
12 dec 2023, 17:25
Celicni je napisao/la:
12 dec 2023, 15:11
Ti si stvarno plitak ko potočić. Kakve veze Vila ima s njihovim platama? I ja sam čuo da im se kasnilo s platama ali nije 3 mjeseca vec mjesec dva i to je sasvim normalno u klubovima. Bitno je da se sve na kraju izmiri.
Pa niko jadan ne misli bukvalno da izvlacis iz konteksta,jesi toliko ograničen?Igranje grupne faze i biti u vrhu lige u isto vrijeme, osvajanje konstantno trofeja, to ne dolazi na guzove, pusti te se te priče šupačke ja čuo, evo došla je ovde info da kasne i kod nas i tako se prošire i onda bude ja čuo, pa čovjek demantovao ovdje, mi da budemo uspješni kao zrinjski ja zadovoljan.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 13 dec 2023, 11:34

U Celiku je bio javasluk zadnjih neki 20-ak godina do formiranja ideje o spasavanju Celika "kako-tako". Celik je evo 4 godine u fazi spasavanja (1god kantona, 2god druge federalne i sad 1god prva federalna) i ocito je da necemo brzo izaci na zelenu granu. Na ruku nam ide i ova inflacija, jer nije isto milion maraka danas i prije 20 godina.
Bez obzira na sve, ovo odblokiranje racuna se oteglo. Nadat se da ce se do kraja sezone rijesit. Sporski segment je nebitan (barem meni), mozda ono "vazno je ne ispast". Mislim da se necemo ni naredne sezone boriti za PL, sem ako se rezultati ne poklope. :lol:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: NeRi_K i 3 gosta.