FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Elber111
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Elber111 » 12 dec 2023, 12:05

harden je napisao/la:
11 dec 2023, 22:22
Elber111 je napisao/la:
11 dec 2023, 22:15
Djeluje mi d asu ozbiljno shvatili ovaj janiaraki rok,i očekujem pojačanja zaista vrlo brzo.
Ali moram reći da me ozbiljno brine da to nebude samo krpljenje rupa tipa transfera Belinda,ili Tasčija ako se neko sjeća.
Na ljeto bi zaista volio da vidim Chiesu u Bayernu.
Mislim da nam treba osvježenja na krilima,i vjerujem da bi on bio top stvar.
A s obzirom na Juventusov problem sa financijama uz malo keše i možda Ganabrya poslati mislim da bi bilo izvedivo.
Uz Sanea,Kejan,Musialu bio bi savršen dodatak.
Uz sredjenu odbranu i valjda aTuchel napokon napravi taj tim kakav želi sa tom šesticom bilo bi savršeno.
Jedino neznam kako misle napraviti mjesto za Wirtza nebitno ovo ili sljedeće ljeto.
Sta ce nam ovakav igrac makar bio otac fudbala? Bolje sve usmjeriti na Wirtza. Chiesa ce ti faliti kad it najvise bude trebao, yebo te to
slika
Brate kako sam vidio Juve bi trazio nekih 40-50 mil za njega.
A trenutno je u odnosu na Comana i Ganabrya doktor za tu poziciju Wingera.
Naši wingeri prije Ribery,Roben,Costa...da ne nabrajam sve igrači koji su mogli na postavljene i povučene odbrane da rješe situaciju 1-1,da probaju prostor prodju jednog dva igrača i daju gol.
Sad Coman...svaka mu čast kad je u formi i kada nije povrijedjen zna igrati ali tada samo ako ima prostora da trči,pretrči svog čuvara u situaciji kada igraš za Bayern to su utakmice tamo od 1/4 LP,i to je to.
Sve ostalo je vrati onom do sebe loptu i to je to.
Ganabry nema ni brzinu Comana tehnika ubi me ako se sjećam i jednog jedinog igrača da je on predriblao.
Chiesa ima povreda ali imao je i Roben pa je kod nas posto legenda.
A ako ćeš tražiti nekoga sličnog recimo sa boljim zdravstvenim kartonom trebaće ti 100 miliona i opet upitnik kako će to izgledati dovoljno pogledati Antonya u Manchesteru.
Chiesa je već pokazao da može i da ima kvalitet.
Možda griješim ali s njim bi dobili već gotovog igrača koji igra i lijevo i desno i bukvalno je u najboljim godinama.
A realno već par godina se on dovodi u vezu sa nama i sigurno da će o njemu razmišljati i na ljeto.
U situaciji kada nam fali toliko igrača i očekuju se neki veliki transferi nemozemo očekivati da za svako pojačanje bacimo 80-100mil.
A ovom tim treba igrača sa mentalitetom pobjednika i željom za trofejima jer trenutno nema niko ko bi pogurao i natjerao i ostale da igraju.
Ja bi sutra poslao Comana ili Ganabrya u Torino za Chiesu.
Nije da su nama ova dvojica zdravi i poletni d aigraju svaku utakmicu.
Ganabry nema ga već odavno.
Coman neznam i kad je oporavljen ko da ga nema u zadnje vrijeme.
I brat bratu koliko god trebali toga štopera,i šesticu,pa i desnog beka.
Nama treba i igrača koji znaju rješiti utakmicu,igrati jedan na jedan a ne samo trčati i imati tamo u statistici Dejvis 36km brzina,Coman 35,8, itd...a niko nezna ubaciti,proći igrača.
Vidi ja bi više volio Vinicijusa ili možda Rafaela Lea ali realno pored svih deficitarnih pozicija po meni realnije je da bi u nekoj trampi uzeli Chiesu

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 dec 2023, 12:13

Kakav ba Chiesa, gdje njega iskopa. Uprava bi morala sve karte baciti na Wirtza na ljeto, ali ništa od toga. Produžit će Mullera, umjesto da dobiješ igrača za još 10+ godina. Gnabry bi svakako trebao odlepršati, njemu je do para, a jedino Saudijci su dovoljno velike budale da mu daju još veću platu. I jest za Saudijske Arabije, nešto ala Mane. Šestica i štoper su pod moranje, i desni bek. Šta kontaju genijalci sa Nubelom iduće sezone? Opet posudba pa da mu istekne ugovor da nije dobio poštene prilike?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 12 dec 2023, 12:57

Hajde možda griješim ali iskreno mislim d aje Chiesa bolji igrač i od Ganabrya i od Comana.
Sve priče o Wirtzu govore da on dolazi u Bayern 2025.
I da će odigrati LP sa Leverkuzenom.
Mi po imenima imamo top tim ali fali ovoj ekipi onaj x igrač koji će ih sve vući naprijed,mentalitetom,kvalitetom.
Imali smo to u onom starom Kimichu,možda prajm Noueru.
Ali igrač mentaliteta Svajnija,Effenberga....ili kvaliteta Roberya definitivno fali.
Wirtz meni najveća želja od kada se pojavio na sceni.
Ali s njim dobijamo još jednog ofanzivnog igrača na poziciji na kojoj imamo Musialu,Mullera.
Eventualno d nam on igra desno umjesto recimo Comana.
U tom slučaju nam treba desni bek tipa Dejvisa koji će pokrivati cjeli stranu i pomagati gore.
Realno Frimpong jedini mi pada na pamet,a da nam Leverkuzen da dva igrača nema šanse.
Sane koliko god dobar bio ove sezone i dalje nije igrač koji će sam rješiti utakmicu,dati gol ala Roben na old Traffordu nakon onog kornera,ili Ribery nekim soloprodorom kroz cijelu odbranu.
Mene mnogo brine i ova situacija oko Arauha iz Barce baciti 80 -100 mil na njega dok ti DeLiht sjedi na klupi je glupost.
Još imaš Kima i Upamecana nebitno jesu li loši ili ne ali šta sa tolikim štoperima.
Osim ako ne misle prodati jednog ili dvojicu a u tom slučaju koliko Tuchel voli Delihta jasno je da bi on bio taj.
A ja ga ne bi dao nikada za Arauha ili kako se već zove.
Ako već daju toliki novac dovedite kvalitetnog igrača u vezu ili na krilo.
Smiješno je svake sezone bacati pare na štopere i gomilati ih a ode ti npr Dejvis,nemaš desnog beka,želiš šesticu,trebaš wingera.
U biti koliko god dobri bili nama izgleda treba 500 mil za sve te pozicije.
Nadam se da ce DeLiht dobiti pravu priliku u drugom djelu sezone i da će Tuchel napokon da ga pogleda.
Slično je i sa Millerom ako već ne igra Musiala daj Mullera kakav Choupo.
Previše je tih medijskih nagadjanja i patki,najbolji scenarij bi bio da nam prije kraja sezone objave da su produžili i Dejvisa,i Sanea i Musialu.
Po meni tada bi tek mogli gledati ka Wirtzu,i ostalim željama.
Jer Musiala ako ne produži do ljeta eto opet priče kao i sa Dejvisom zadnja godina ugovora,neće da produži i eto ti na vratima Real,City,Li erpool...i opet čekanje i nadanje.
Nego da mi večeras prvo dobijemo Utd i malo popravimo ovo tmurno raspoloženje od vikenda

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 dec 2023, 14:02

Pa neka je bolji, moze biti prime Ribery ali lik svako malo povreda, to je poenta, nije kvalitet.

Wirtz se ne smije izgubiti, lik navijac Bayerna
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 12 dec 2023, 14:40

Kvalitet pa makar i povrijeđeni koji može donijeti prevagu u nekom važnom meču (ako se pogodi da je u tom trenutku zdrav) je IMO daleko iznad beskorisne preplaćene budale koja je stalno zdrava i koji briljira protiv kanti, ali će zato u najbitnijem dijelu sezone biti najlošiji i promašivati mrtvace.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 dec 2023, 14:47

Chiesa bi u Bayernu bio lošiji od mršavice Serža. Uz svo dužno poštovanje prema Juventusu, Bayern u ovom momentu igra mnogo ozbiljniji fudbal i na većem nivou. 'talijan može doć' u obzir samo ako je generacijski talenat, ostalo ništa.

Još samo da me razočaraju vcrs i spalit' ću sve rekvizite Bayerna koje imam. Nakupilo se toga godinama, tak da ako zayebu biće to ozbiljan požar.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 dec 2023, 15:29

Bayern je ionako Krankenhaus već dugo vremena. Da su to klasetine tipa Ribery ili Robben bilo bi to u redu. Jer su ti ljudi uvijek pravili razliku na terenu, kad god su igrali. Sad imaš dosta beskorisnih igrača koji provedu više vremena u bolnici nego na terenu. Tipa Gnabry, Coman, Goretzka, prije Hernandez. Od takvih igrača nemaš nikakve koristi koja bi opravdala 20 miliona godišnje. Dakle, no brainer je da bi ih se trebalo riješiti.

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 12 dec 2023, 15:34

Centre forward je napisao/la:
12 dec 2023, 14:47
Chiesa bi u Bayernu bio lošiji od mršavice Serža. Uz svo dužno poštovanje prema Juventusu, Bayern u ovom momentu igra mnogo ozbiljniji fudbal i na većem nivou. 'talijan može doć' u obzir samo ako je generacijski talenat, ostalo ništa.

Još samo da me razočaraju vcrs i spalit' ću sve rekvizite Bayerna koje imam. Nakupilo se toga godinama, tak da ako zayebu biće to ozbiljan požar.
Jesi normalan ti? Sta bi ti bolan palio, pa bayern je prvi u grupi, apsolutno ne bitno pobjedili ili izgubili... ne shvatam takvo razmisljanje

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 dec 2023, 15:36

Ma veceras zarotirati, nema potrebe umarati ekipu dodatno, dati priliku ovima sto su manje igrali
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 dec 2023, 15:39

harden je napisao/la:
12 dec 2023, 15:36
Ma veceras zarotirati, nema potrebe umarati ekipu dodatno, dati priliku ovima sto su manje igrali
Ma nema od tog ništa. Nakon debakla protiv Frankfurta, ne smiju sebi dozvoliti ležernost. U ovisnosti o rezultatu će i biti izmjena.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 dec 2023, 15:52

SWOT je napisao/la:
12 dec 2023, 15:34
Centre forward je napisao/la:
12 dec 2023, 14:47

Jesi normalan ti? Sta bi ti bolan palio, pa bayern je prvi u grupi, apsolutno ne bitno pobjedili ili izgubili... ne shvatam takvo razmisljanje
Baš tako drug. :thumbup:

PS: Yebem ti učiteljicu. :thumbup:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 dec 2023, 16:38

Na ljeto se očekuje rekonstrukcija ekipe pod lupom su Gnarby,Goretzka,Kimmich,Davies.Ako ne podignu nivo igre ide šut karta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 12 dec 2023, 17:34

harden je napisao/la:
Ne dolazi u obzir.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 dec 2023, 17:39

Arvid je napisao/la:
12 dec 2023, 17:34
harden je napisao/la:
Ne dolazi u obzir.
Sta se treses, ovi ce ispasti svakako :mrgreen:

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 12 dec 2023, 20:03

Sve je isto samo Musiala umjesto Choupe.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 12 dec 2023, 20:15

momci dajte neki link da gledam tekmu nemogu nista naci
Pravda za Tyson Furya

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 12 dec 2023, 20:23

Jup je napisao/la:
12 dec 2023, 20:15
https://****.app/soccer/mancheste ... n/34549848
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 12 dec 2023, 20:30

dirkules je napisao/la:
12 dec 2023, 20:23
Jup je napisao/la:
12 dec 2023, 20:15
https://****.app/soccer/mancheste ... n/34549848
hvala brat moj :cool: :salut: :thumbup: lav si :thumbup:
Pravda za Tyson Furya

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 12 dec 2023, 20:36

jel ovo nas owen komentarise tekmu,sta mislite jel vise voli nas ili man utd
Pravda za Tyson Furya

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 dec 2023, 21:18

Cist penal nisu svirali.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 13 gostiju.