FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Babilon, babilon povedi nas carsijooo
Nastavlja Secerni gdje je stao... Prisjela vam svaka marka od kluba.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
A jest vala Senad i potrcao da zajebe Azmira xaxaxaxaxaxaxa
carko jesi poletio pred rudu tj .udo Secerovo

Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
- Davidoffgold
- Kontakt:
Jes vala, klepio Azi pred ocima trebuIbrahimAga075 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 11:15A jest vala Senad i potrcao da zajebe Azmira xaxaxaxaxaxaxa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
carko jesi poletio pred rudu tj .udo Secerovo
![]()
![]()
![]()
![]()
Une vie honorable est une vie éternelle
"Bilo je samo pitanje da li ja hocu da preuzmem klub".
Yebase ga oni sto su ga i doveli. E moj Senade, ispao si bas glup sto si mislio da te nece smijeniti. Bio si im samo pijun...

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ono sto je Aza trazio, sada je Senad trazio...Moraju kaze otici pojedini...
**** Azu sa Senadom, a sada i Senada.
Privatni klub pojedinaca, igracka isto ko i tkz okk.
**** Azu sa Senadom, a sada i Senada.
Privatni klub pojedinaca, igracka isto ko i tkz okk.
- Davidoffgold
- Kontakt:
Nije mi jasno da ljudi koji kad se svi saberu nemaju 20000 maraka u dzepovima sjebase Senada/Azu koji su teski brat bratu desetak miliona zajedno
Ja bi volio vidjeti njih dvojicu u tandemu na celu Slobode.
Zivimo u takvom svijetu gdje je para i interes sve, ok njih dvojica barem imaju nesto da ponude. Druze nama daj nase, igre, teren evropa, kup ili titula uzmi ba nosi, halal ti bilo.
Senad se ugradio tender, halal, Aza uzeo 70 posto transfera sebi, halal dao si i uzmi nazad.
Samo dajte i nama nesto, izyebase nas ovi PODUZETNICI sa 1000 maraka obrta.
Muka mi od praznih rijeci, sve je svih nas a par ljudi kupi kajmak dok sve propada.
Zivimo u takvom svijetu gdje je para i interes sve, ok njih dvojica barem imaju nesto da ponude. Druze nama daj nase, igre, teren evropa, kup ili titula uzmi ba nosi, halal ti bilo.
Senad se ugradio tender, halal, Aza uzeo 70 posto transfera sebi, halal dao si i uzmi nazad.
Muka mi od praznih rijeci, sve je svih nas a par ljudi kupi kajmak dok sve propada.

100%. Ovi svakako kradu sve zivo, a nema nikakve koristi klub od njih. Ova dvojica bi makar podigli klub da ne zivotari. Steta sto se to nikad nece desiti, a bilo bi dobro.FKBilder je napisao/la: ↑12 dec 2023, 12:33Ja bi volio vidjeti njih dvojicu u tandemu na celu Slobode.
Muka mi od praznih rijeci, sve je svih nas a par ljudi kupi kajmak dok sve propada.![]()
Isto kao kod Dinama. Optuzuju Mamica, a lik digao klub na nivo koji nece niko nikad dostici sa Balkana. Daj nek se i ova dvojica tale, ali ce makar klub imati debele koristi od toga.
"Veliki Slobodasi" sa sendvicima ukopase klub sve vise i vise...

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Davidoffgold
- Kontakt:
Pa normalno da kad nesto radis ocekujes odredjenu dobit od toga (Mamic,Husic,Mujkanovic).... Et aco i secer rade jer vole klub ahaaa
Ma kakvi, ali bi sa onom dvojicom klub imao itekakve koristi. Sa konobarom i buljavim koristi imaju samo njih dvojica. Klub nikakve koristi nema.Davidoffgold je napisao/la: ↑12 dec 2023, 13:08Pa normalno da kad nesto radis ocekujes odredjenu dobit od toga (Mamic,Husic,Mujkanovic).... Et aco i secer rade jer vole klub ahaaa
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
oni rade dobrotvorno, jer čak o svom trošku hrane i igrače. jeste da su sendvici al ne treba biti proklet, neće se bit gladno.Davidoffgold je napisao/la: ↑12 dec 2023, 13:08Pa normalno da kad nesto radis ocekujes odredjenu dobit od toga (Mamic,Husic,Mujkanovic).... Et aco i secer rade jer vole klub ahaaa
šta sad treba da nam neki Azmir ili Bundogalv i slični ovjde pokradu tranšu zato što su davali svoje pare.
prozreo je njih Acika Vavju i spasio tranšu u korist Slobode, Vesni mu zavalim.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- Davidoffgold
- Kontakt:
Nisam znao koliko je Azmir djubre. Frajer je ulozio SVOJE pare u slobodu i ej pazi djubreta on sad trazi te iste SVOJE pare od kluba... Ja sam znao da je on lopov al da trazi SVOJE pare e to nikad niko nije uradio..... Cuj ljudi hoce da uloze u klub i hoce da im se nesto od toga i vrati. Jest to bezobrazno, pa valjda trebaju vise da vole klub od svoje licne imovine i familijeMortus je napisao/la: ↑12 dec 2023, 14:31oni rade dobrotvorno, jer čak o svom trošku hrane i igrače. jeste da su sendvici al ne treba biti proklet, neće se bit gladno.Davidoffgold je napisao/la: ↑12 dec 2023, 13:08Pa normalno da kad nesto radis ocekujes odredjenu dobit od toga (Mamic,Husic,Mujkanovic).... Et aco i secer rade jer vole klub ahaaa
šta sad treba da nam neki Azmir ili Bundogalv i slični ovjde pokradu tranšu zato što su davali svoje pare.
prozreo je njih Acika Vavju i spasio tranšu u korist Slobode, Vesni mu zavalim.

to za Azmira da sam na njegovom mjestu, momentalno bi tražio da mi vrate pozajmicu, čisto da ih zajebavam.
jedino ne bih ako me vrate u UO i time bi im zapečatio sudbinu.
ili da vodim klub ili kljuc u bravu. Sad je prilika jer vjerujem da mu većina ne bi A rekla
jedino ne bih ako me vrate u UO i time bi im zapečatio sudbinu.
ili da vodim klub ili kljuc u bravu. Sad je prilika jer vjerujem da mu većina ne bi A rekla
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Sa merakom bi im trazio pare nazad. Cisto da sad on prca Vavju Acu, kao ovaj njega na ljeto.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne znam koliko je tacno, ali cuo sam da je Azmir oprostio dug.
Da li dio,ili sve e to ne znam.
Svejedno slazemo se da nas carsija i sendvic-poduzetnici ukopase. Kako god bilo ako mislimo ikada na zelenu granu klub moraju preuzeti, BEZ OPSTRUKCIJA ljudi koji imaju nesto malo kesa, i neku ozbiljnu djelatnost a da nije sendvicara.
Pa ako uloze ljudi, 300-400 000 maraka, milion nebitno neka i uzmu svoje.
Ali ovako stvarno ne moze..
Ovi Pavici, Babiloni, ovo je smijurija.
Svejedno slazemo se da nas carsija i sendvic-poduzetnici ukopase. Kako god bilo ako mislimo ikada na zelenu granu klub moraju preuzeti, BEZ OPSTRUKCIJA ljudi koji imaju nesto malo kesa, i neku ozbiljnu djelatnost a da nije sendvicara.
- Davidoffgold
- Kontakt:
Koliko se sjecam fina je svota u pitanju ? Nek mu vrati u burgerima iz irisha haha
čisto sumnjam da jeste, jer je i ljetos to spominjao kao garanciju i da će aktivirati ako klub dobije vlasnika, a posebno koliko kruži da i nije sa parama baš najboljiFKBilder je napisao/la: ↑12 dec 2023, 14:56Ne znam koliko je tacno, ali cuo sam da je Azmir oprostio dug.
ko sad cini odbor za izbot novog UO ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ne znam kakav je nisam mu zavirivao u racun, ali je milioner jos uvjek, to garantujemMortus je napisao/la: ↑12 dec 2023, 15:03čisto sumnjam da jeste, jer je i ljetos to spominjao kao garanciju i da će aktivirati ako klub dobije vlasnika, a posebno koliko kruži da i nije sa parama baš najboljiFKBilder je napisao/la: ↑12 dec 2023, 14:56Ne znam koliko je tacno, ali cuo sam da je Azmir oprostio dug.

Jaci je od sendvic kompany

Jedini nacin da se sto posto rijesimo parazita je da se ukine transa i da se klub sam finansira. Garantujem u roku 7 dana ne bi imali kvorum za skupstinu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.