Ma truhlo standardno provocira, dzaba se hvatate na ove njegove lose fazone.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Volim tebe, više od sebe
Na stranu sto zajebaje, ali 80% jesu amaterski ugovoriantisisoja1919 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:08Ma truhlo standardno provocira, dzaba se hvatate na ove njegove lose fazone.

Nije daleko od istine haha, opet nemamo mi para za njih, a ocigleno vise ni vi.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Zadnja izmjena: Bandit88, dana/u 11 dec 2023, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma kod ovih nabrojanih, 100% nisu.redbull93 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:18Na stranu sto zajebaje, ali 80% jesu amaterski ugovoriantisisoja1919 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:08Ma truhlo standardno provocira, dzaba se hvatate na ove njegove lose fazone.![]()
Nije daleko od istine haha, opet nemamo mi para za njih, a ocigleno vise ni vi.
Al nebitno vise, puno vecih problema ima od igraca.
Ma para nece biti nista manje, jer nije ni Senad davao pare pa da ce sad toga falit, nego je problem sto drugi put skupina olosa odlucise kako je njima volja, ne mareci ni 1% za misljenje ostalih.
Volim tebe, više od sebe
- prisonbreak
- Kontakt:
Svi navedeni na amaterskom ugovoru

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Strahota je koliko su Tuzlaci slabo upoznati s svojim klubom.
Ovi sto su preuzeli Slobodu hoce stabilizaciju tj nece da ulaze u rang više.
Vjerovatno ce sada krenuti odlazak igraca jer su osigurali opstanak.
Isto tako mislim da će Stupčanica uzeti sebi ove najbolje...
Ako je neko upoznat Stupčanica za licencu mora prijaviti drugi stadion jer na svom ne moze? Nema ni 1500 mjesta od potrebnih 3000..
Gdje ce igrati Premijer ligu. Ako se ne varam ovo sto sam upratio moraju imati reflektore radi nocnih utakmica iduce sezone i utakmica mora biti u nasem kantonu tj ostaje opcija samo Bilino Polje. Moze li stadion Mladost DK.
Ako je neko upoznat Stupčanica za licencu mora prijaviti drugi stadion jer na svom ne moze? Nema ni 1500 mjesta od potrebnih 3000..
Gdje ce igrati Premijer ligu. Ako se ne varam ovo sto sam upratio moraju imati reflektore radi nocnih utakmica iduce sezone i utakmica mora biti u nasem kantonu tj ostaje opcija samo Bilino Polje. Moze li stadion Mladost DK.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Na kraju kada svi odustanu i mi kao 7mi odemo u PL 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Al pazi sad ovog scenarija..
Ovi uhljupi ugase slobodu, azmir preimenuje tuzla city u slobodu i samo tako dalje nastavi. Opet slobodu ima, samo sada 1/1
Win-win situacija
Ovi uhljupi ugase slobodu, azmir preimenuje tuzla city u slobodu i samo tako dalje nastavi. Opet slobodu ima, samo sada 1/1

Win-win situacija
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Davidoffgold
- Kontakt:
Hahahahahahahaha vidis to nije losa ideja. Aza at its best
Une vie honorable est une vie éternelle
Dvojica pišu imaju pro ugovore, momak im fino dokaz iz kometa zalijepi i opet demantujuPonosniSmogovci je napisao/la: ↑11 dec 2023, 22:55Strahota je koliko su Tuzlaci slabo upoznati s svojim klubom.

Ništa od Dervišagića, ali mogu Delić i Kalesić, taman nam treba 8ca i 10ka

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Najteže je samom tebi sa sobom...Truhlo je napisao/la: ↑11 dec 2023, 23:19Dvojica pišu imaju pro ugovore, momak im fino dokaz iz kometa zalijepi i opet demantujuPonosniSmogovci je napisao/la: ↑11 dec 2023, 22:55Strahota je koliko su Tuzlaci slabo upoznati s svojim klubom.![]()
Ništa od Dervišagića, ali mogu Delić i Kalesić, taman nam treba 8ca i 10ka![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Najteže je fukareštini koja je popušila foru mrtve čaršijeSky9 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 00:26Najteže je samom tebi sa sobom...Truhlo je napisao/la: ↑11 dec 2023, 23:19Dvojica pišu imaju pro ugovore, momak im fino dokaz iz kometa zalijepi i opet demantujuPonosniSmogovci je napisao/la: ↑11 dec 2023, 22:55Strahota je koliko su Tuzlaci slabo upoznati s svojim klubom.![]()
Ništa od Dervišagića, ali mogu Delić i Kalesić, taman nam treba 8ca i 10ka![]()

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Može i naredne sezone bez reflektora u PL, tek od 25/26 sezone uslov su reflektori.avenija je napisao/la: ↑11 dec 2023, 23:07Ovi sto su preuzeli Slobodu hoce stabilizaciju tj nece da ulaze u rang više.
Sa onom montažnom tribinom digli su kapacitet na 1600, mogu odraditi iza golova dvije montažne također da dođu na 3000 koliko je potrebno za PL.
-
- Kontakt:
Al ga Podrinjci (Azmir,Salko, Mandža) ućeraše do balčaka Tuzlacima sinoć Aferim 

Ba ba Babilon
Sretno Slobodi na novom putu stabilizacije

Sretno Slobodi na novom putu stabilizacije

KimJongEsmer je napisao/la: ↑12 dec 2023, 08:22Al ga Podrinjci (Azmir,Salko, Mandža) ućeraše do balčaka Tuzlacima sinoć Aferim![]()

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Meni se smijali kad sam profu spominjao a profa im novi predsjednik…
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.