Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
veceras je real pokazao svoje gospodstvo, na velikom ekranu je bila slika Abidala i cijeli stadion je dao podrsku nasem igracu, svaka cast i puno srece veceras, pokazite da se u spaniji igra najkvalitetniji fudbal
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Giallorossi
- Kontakt:
Nidje veze igra dosad, bolji Lyon PO MOME
Ja Ronalda jest se zalizo da ga nije Šaronja' lizo
Ja Ronalda jest se zalizo da ga nije Šaronja' lizo

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
ja perverzije marcela.... 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Giallorossi
- Kontakt:
- Nail for Real
- Kontakt:
COMO NO TE VOY A QUERER, COMO NO TE VOY A QUERER, SI FUESTE CAMPEON DE EUROPA POR NOVENA VEZ!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- anonymousHD
- Kontakt:
Igramo onoliko koliko nam treba. Čekamo svoje prilike i ubijamo ih kontrama, kao što im je Mourinho i u svlačionicama rekao. Lyon nema ništa od 0-0, mora napasti. A naše akcije su ubitačne. Svaka čast Ronaldu i Marcelu. Prejaka akcija. Još jedan gol i da miran gledam utakmicu do kraja.
Kako im tempo dignušmo zadnjih 15 minuta, ali dok ne vidim da je 2 - 0 bit će trte, bagav je ovaj Lyon pravo, iz ničeg doslovno naprave šansu..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Marcelo je dao vjerovatno najbolji gol karijere, ovo se ne vidja cesto bar ne od bekova. Treba mi jos jedan gol i da ubodem hendikep i eto para 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Jednostavno
Iskustvo ir prošle godine me još drži napetog

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jah, a Pjanic ce zabit hat-trickElegant je napisao/la:Slijedi preokret u nastavku ...

Sad ima da ih dokrajcimo...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jbt nisam normalan, radovo sam se kad je Real dao gol. Sutra kod psihica obavezno 

- JuveSissoko
- Kontakt:
ovo ce ici lagano 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- samir_tm87
- Kontakt:
aj hvala bogu vise 

Join the dark sideDonnie Darko je napisao/la:Jbt nisam normalan, radovo sam se kad je Real dao gol. Sutra kod psihica obavezno

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zamislite četvrtfinalni par: Barcelona-RM, imali bi dva el classica u 14 dana
Ma čista perverzija.

YNWA!
Još liga i kupHOPLIT je napisao/la:Zamislite četvrtfinalni par: Barcelona-RM, imali dva el classica u 14 dana

No treba prvo skočit pa reć hop il je obrnuto

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.