FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Davidoffgold
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Davidoffgold » 11 dec 2023, 21:18

antisisoja1919 je napisao/la:
11 dec 2023, 21:16
DamirT je napisao/la:
11 dec 2023, 21:08
11 dec 2023, 21:05

Ako se desi ovo, drugi put u kratkom vremenskom periodu, da je rijec jedne osobe jaca od rijeci i misljenja vecine navijaca, ma kakvo god to misljenje bilo, ispravno il pogresno, onda sto se mene tice klub se vec sutra moze i ugasiti.
Jer to definitivno nije vise ona Sloboda koja je bila.
Ovdje glavnu rijec i o svemu odlucuju 3-4 osobe, ne mareći za stav vecine.
Na najmilijim im se vratilo.
Bas tako. Takodjer i neka Fukare vise ne pisu ona debilna saopstenja, posto ocigledno nece nista da poduzmu da ih vise ne pisu tj, da otjeraju gamad, a pogotovo jer su ih popisali (vjerovatno) drugi puta u par mjeseci. Uticaj imaju kao i prosjecan stanovnik Tuzle koji uopste ne prati fudbal, a kamoli Slobodu.

Aco, Buljavi i ostali sprcim vam sve zensko u familiji. Za lijeka ne imali para smradovi.
Ma ako bude kako su ovi planirali, distancirat se od kluba svi kolektivno, dok neko ne pokrene neku iskrenu borbu za klub.
Tad stojim na raspolaganju i tu sam.
Rezultatski i bilo kako vise ovakva Sloboda me ne zanima.
Jer sto treba meni da dajem svoje zdravlje prvenstveno, a zatim vrijeme i pare za klub, a onda dodje neki drkadzija aco, koji je sve manje na Tusnju, jer ima on bitnijih obaveza od Slobode i odlucuje o klubu kako mu se digne qrc, jer lafo on ima viziju i jedini je pametan.
Propali mu oni svi raspali lokali do sutra aBd.
Nece propast, ovi "pravi tuzlaci" sto mu ne izlaze iz pakasa ne izlaze ni iz briksa 😂
Une vie honorable est une vie éternelle

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 dec 2023, 21:23

DamirT je napisao/la:
11 dec 2023, 21:05

Ako se desi ovo, drugi put u kratkom vremenskom periodu, da je rijec jedne osobe jaca od rijeci i misljenja vecine navijaca, ma kakvo god to misljenje bilo, ispravno il pogresno, onda sto se mene tice klub se vec sutra moze i ugasiti.
Jer to definitivno nije vise ona Sloboda koja je bila.
Ovdje glavnu rijec i o svemu odlucuju 3-4 osobe, ne mareći za stav vecine.
Na najmilijim im se vratilo.
Bas tako. Takodjer i neka Fukare vise ne pisu ona debilna saopstenja, posto ocigledno nece nista da poduzmu da ih vise ne pisu tj, da otjeraju gamad, a pogotovo jer su ih popisali (vjerovatno) drugi puta u par mjeseci. Uticaj imaju kao i prosjecan stanovnik Tuzle koji uopste ne prati fudbal, a kamoli Slobodu.

Aco, Buljavi i ostali sprcim vam sve zensko u familiji. Za lijeka ne imali para smradovi.
Ma ako bude kako su ovi planirali, distancirat se od kluba svi kolektivno, dok neko ne pokrene neku iskrenu borbu za klub.
Jer sto treba meni da dajem svoje zdravlje prvenstveno, a zatim vrijeme i pare za klub, a onda dodje neki drkadzija aco, koji je sve manje na Tusnju, jer ima on bitnijih obaveza od Slobode i odlucuje o klubu kako mu se digne qrc, jer lafo on ima viziju i jedini je pametan.
Ja sam i na ljeto rekao da cu se distancirati, ali eto, ipak je Sloboda u pitanju. Sad stvarno od danasnjeg dana me zaboli za klubom dok se kao sto kazes nesto ne pokrene da se ovi vise ne sklone. Jedini je problem sto apsolutno nikog ovo haman ne dotice, osim nas ovdje, a sve satro veliki Slobodasi i navijaci. Stvarno vise nemam ni zivaca ni volje da gledam sepurenje odredjenih osoba kao da je Sloboda njihova, kao da niko od nas ne daje pare sto preko ulaznica, sto preko transe.

A acu cu licno naci i yebat mu mater u Bricksu, samo da vidim da je napisao kako je spasitelj kluba i kako se ispravno radi. Hocu djece mi. :puke:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 11 dec 2023, 21:45

DamirT je napisao/la:
11 dec 2023, 21:23
DamirT je napisao/la:

Ja sam i na ljeto rekao da cu se distancirati, ali eto, ipak je Sloboda u pitanju. Sad stvarno od danasnjeg dana me zaboli za klubom dok se kao sto kazes nesto ne pokrene da se ovi vise ne sklone. Jedini je problem sto apsolutno nikog ovo haman ne dotice, osim nas ovdje, a sve satro veliki Slobodasi i navijaci. Stvarno vise nemam ni zivaca ni volje da gledam sepurenje odredjenih osoba kao da je Sloboda njihova, kao da niko od nas ne daje pare sto preko ulaznica, sto preko transe.

A acu cu licno naci i yebat mu mater u Bricksu, samo da vidim da je napisao kako je spasitelj kluba i kako se ispravno radi. Hocu djece mi. :puke:
Meni bi bilo jasno da su dosli neki novi ambiciozni ljudi i sklonili Senada, covjek bi pomislio da ce mozda bit bolje.
Al dodju opet ljudi koji su za nepune 4 godine rada u klubu srozali klub maksimalno, unistili ugled, zatvorili vrata mnogim sponzorima i igracima i kao takvi smijene Senada koji je imao kakav takav rezultat.
Apsurd.
A aci krmku treba **** sve na svakom koraku.
Mada njega to ne dotice, svakako nema obraza.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 11 dec 2023, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 11 dec 2023, 21:47

Kada pocnu srat klub ne pripada nikome, klub je svih nas tacno bi se raznio atomskom.
Nas nije garant.
Treba ko ovi ludi turci, samo sutat nogama drugacije ne moze.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 dec 2023, 21:52

Idemo sad stabilizacija. Aci, Buci, Tuci, Muci idu u napad :njanjanja:

Za par godina
se borimo za ulazak u PL :ljepota:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 11 dec 2023, 21:58

Aco jos nije skonto da je komunizam prosao davno.haman

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 11 dec 2023, 22:02

"Vama i slobodi to je ista kuca" ako nekad hocete da dignete sebi pritisak citajte razgovor ace i njegove vavju mame....

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 11 dec 2023, 22:07

Davidoffgold je napisao/la:
11 dec 2023, 22:02
"Vama i slobodi to je ista kuca" ako nekad hocete da dignete sebi pritisak citajte razgovor ace i njegove vavju mame....
Po takvim objavama koje postavlja da se zakljucit da je mentalni patuljak
Volim tebe, više od sebe

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 dec 2023, 22:08

Mene sramota onog njihovog razgovora.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 11 dec 2023, 22:23

Da se zakljuciti da nema obraza. Normalan isan ono ne bi objavio. To je neka intima majka/sin. Ne mora sav svijet da zna sta ti i stara razgovarate. Bas iz tog neimanja obraza proizilazi i ovo ponasanje sa Slobodom. Ocito je aco dijete koje je uvijek i sve imalo u zivotu, pa misli da sad je iznad svih pa cak i slobode...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 dec 2023, 22:24

Nakon ove odluke, formirana je komisija za izbor novog predsjednika Upravnog odbora, a u toj komisiji bit će i Senad Mujkanović.
Koji qrc je ovo :rol: :rol: :rol:
Otpustili covjeka, pa ga stavili u komisiju :bow:
Definitivno svaki dan me ovaj klub iznenadi.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 11 dec 2023, 22:26

Senad u komisiji za izbor predsjednika ? Ha

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 11 dec 2023, 22:29

Ovo nema nigdje
Volim tebe, više od sebe

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 11 dec 2023, 22:30

Dobili su sto su htjeli. Pare od transe i nece uci u pl.
To sto ce otici igraci njima i pase, jer ce ustedjeti na platama i njima vise za rastaliti se.

PS Aco jeebem ti familiju, blizu i siru
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 11 dec 2023, 22:32

Sta mislite kako ce se zvat novi acin kafic ili sto bi on rekao "zezalica" ? Mozda caffe bar skupstina ? Caffe bar diabetes ? Caffe bar upravni odbor ? Caffe bar andere liga ?

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 dec 2023, 22:33

Davidoffgold je napisao/la:
11 dec 2023, 22:32
Sta mislite kako ce se zvat novi acin kafic ili sto bi on rekao "zezalica" ? Mozda caffe bar skupstina ? Caffe bar diabetes ? Caffe bar upravni odbor ? Caffe bar andere liga ?
Caffe bar Secer
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 11 dec 2023, 22:35

Nesto kontam sto ja nemam te zezalice ? A ja, mati i otac mi nisu bogati a i ja imam obraza pa necu da mi pola grada suje mrtve a druga polovica lize pakas dok ja rusim slobodu jbg

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 11 dec 2023, 22:44

Sa ovakvim načinom rada se ne može, kako Senad kaže, sa ovakvim načinom rada vi sahranjujete Slobodu. Najbolja opcija za bilo koji klub je privatizacija, gdje dođe gazda sa kešom, izabere sebi sportskog direktora, generalnog direktora, šefa stručnog štaba i tako dalje. Sve ove farse sa upravnim odborima, skupštinama i pi*kim materinama, nema nas nigdje. Ne vrijedi ovo više pratiti, nervirati se, bacati pare i što je najgore, narušavati zdravlje.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 11 dec 2023, 22:47

Dabogda sve izgubili
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 11 dec 2023, 22:50

montolivo18 je napisao/la:
11 dec 2023, 22:44
Sa ovakvim načinom rada se ne može, kako Senad kaže, sa ovakvim načinom rada vi sahranjujete Slobodu. Najbolja opcija za bilo koji klub je privatizacija, gdje dođe gazda sa kešom, izabere sebi sportskog direktora, generalnog direktora, šefa stručnog štaba i tako dalje. Sve ove farse sa upravnim odborima, skupštinama i pi*kim materinama, nema nas nigdje. Ne vrijedi ovo više pratiti, nervirati se, bacati pare i što je najgore, narušavati zdravlje.
Veceras je i zvanično stavljen katanac za sve privrednike u TK i sposobne ljude koji bi htjeli pomoci Slobodi.
Nije niko budala doci u klub i da mu onaj smrad aco govori kako ce radit i da mu kroji sudbinu.
Majku svoju onu ****.
Volim tebe, više od sebe

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.