"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Fakat interesantno šta je lik mogao uraditi da toliko naljuti Kloppa.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Thiaga je trebalo strpati gratis uz Hendersona i poslati Gerrardu.
Žali Bože svake funte uplaćene na njegov račun.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sinoc sam sanjao da Thiago igra i daje gol za titulu
Prije ću ja postati sretna osoba
Nadam se da je Klopp nesto naucio nakon one mrtve utakmice u LP kada se Jota tesko povrijedio. Veceras niko iz prve postave ili rotacije ne treba biti ni blizu terena, za prvi tim kao da ne postoji utakmica veceras.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"