FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Davidoffgold
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Vise suncobran na panonskom zaradi od secerove firme et
Une vie honorable est une vie éternelle
Emire trebas zvat Kineza sa bulevara u UO i on je poduzetnik, drzao teretanu u podrumu i naplacivo nam cenera mjesecno. Uhar je.
-
- Kontakt:
Znaci pavica je taj poduzetnik sto preuzima.
Hinjo koji je igrao na duplu kartu pa se gurao i na jednu i na drugu stranu.
Bolje se ugasit, nego da on sta vodi.
Previse je ofirno da secer preuzme, vec ce ova ulizica preuzet, a secer iz pozadine diktirat.
Hinjo koji je igrao na duplu kartu pa se gurao i na jednu i na drugu stranu.
Bolje se ugasit, nego da on sta vodi.
Previse je ofirno da secer preuzme, vec ce ova ulizica preuzet, a secer iz pozadine diktirat.
Volim tebe, više od sebe
Bjezi ne daj Boze Pavica. Lik haman ugasio neki nizeligaski klub iz TK svojim vodjenjem. Ne sjecam se koji tacno. Jel Mramor ili Solina, tako nekako.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Mramor.
A ja ti garantujem da ce njega postavit, nadam se da grijesim.
On se odlicno uklapa u ovaj ljudski otpad koji vedri i oblaci u klubu.
Volim tebe, više od sebe
- Davidoffgold
- Kontakt:
Senad Mujkanović se ovoga ljeta vratio na čelo tuzlanskog kluba, nakon što je u prošloj sezoni napustio Premijer ligu Bosne i Hercegovine.
Ekipa Slobode je jesenji dio sezone u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine okončala uspješno – na prvom mjestu, sa 36 osvojenih bodova, tri više od Stupčanice i šest više od Budućnosti.
Međutim, na nedavno održanoj sjednici Skupštine FK Sloboda on je sa svojim saradnicima iz Upravnog odbora podnio neopizivu ostavku, a zatim iznio i niz uslova koje želi da se ispune kako bi ostao na čelu tuzlanskog kluba. Jedan od njih je bio i da se određene osobe uklone iz rukovodstva, tačnije Skupštine, za koje je on sa svojim saradnicima smatrao da opstruišu njegov rad.
Odmah nakon njegove ostavke krenulo se licitirati sa mogućim nasljednicima. Na večerašnjoj sjednici Skupštine kluba, prema našim saznanjima, rukovođenje klubom trebao bi preuzeti Odbor za hitnost na čijem čelu bi bio Sead Omerčević, poduzetnik i vlasnik firme Babilon. On je ujedno i čovjek od povjerenja bivšeg predsjednika UO FK Sloboda Elmira Šećerbegovića, kojeg je Mujkanović naslijedio na toj poziciji.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ko sazna bilo kakve info sa sjednice pisite
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Bio je live do sad, kad jedan član skupštine reče kako "ima info da se snima"
pa ovaj ugasi.
Kakva smijurija

Kakva smijurija

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
E da i to cujem

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi sto su ga doveli sad ga tjeraju. A oni sto su bili protiv njega sada bi da ostane 

Yebo lud zbunjenogtuzlak1987 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 19:44Ovi sto su ga doveli sad ga tjeraju. A oni sto su bili protiv njega sada bi da ostane![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Vjerovatno odlaskom Mujkanovica, otici ce i veliki broj igraca, koji su na njegovu inicijativu i dosli.
Medju njima i mali Mujkic sigurno.
Znaci jos jedna velika steta nanesena klubu, jer je bio igrac koji se dobro mogao unovciti.
Svaka vam cast kreteni!
Jel to pomaganje klubu i taj vas fascinantni nacin rada
Medju njima i mali Mujkic sigurno.
Znaci jos jedna velika steta nanesena klubu, jer je bio igrac koji se dobro mogao unovciti.
Svaka vam cast kreteni!
Jel to pomaganje klubu i taj vas fascinantni nacin rada
Volim tebe, više od sebe
Eto Aco i ostali, sad spasavajte klub debili...Nezvanicno: Skupstina Slobode usvojila je vecinski neopozivu ostavku Senada Mijkanovica, iako je to samo po sebi tragikomicno, s obzirom da je ostavka neopoziva. Jedino o čemu su zapravo mogli glasati, da li pojedinci sami sebe razduzuju iz Skupstine, sto je bio i uslov za povratak Senada Mijkanovica.
Mada nisam nimalo iznenadjen. Nije Senad dzaba stavio ono saopstenje, znao je da nema sanse da ova gamad na to pristane.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ako se desi ovo, drugi put u kratkom vremenskom periodu, da je rijec jedne osobe jaca od rijeci i misljenja vecine navijaca, ma kakvo god to misljenje bilo, ispravno il pogresno, onda sto se mene tice klub se vec sutra moze i ugasiti.DamirT je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:00Eto Aco i ostali, sad spasavajte klub debili...Nezvanicno: Skupstina Slobode usvojila je vecinski neopozivu ostavku Senada Mijkanovica, iako je to samo po sebi tragikomicno, s obzirom da je ostavka neopoziva. Jedino o čemu su zapravo mogli glasati, da li pojedinci sami sebe razduzuju iz Skupstine, sto je bio i uslov za povratak Senada Mijkanovica.
Jer to definitivno nije vise ona Sloboda koja je bila.
Ovdje glavnu rijec i o svemu odlucuju 3-4 osobe, ne mareći za stav vecine.
Na najmilijim im se vratilo.
Volim tebe, više od sebe
Bas tako. Takodjer i neka Fukare vise ne pisu ona debilna saopstenja, posto ocigledno nece nista da poduzmu da ih vise ne pisu tj, da otjeraju gamad, a pogotovo jer su ih popisali (vjerovatno) drugi puta u par mjeseci. Uticaj imaju kao i prosjecan stanovnik Tuzle koji uopste ne prati fudbal, a kamoli Slobodu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:05Ako se desi ovo, drugi put u kratkom vremenskom periodu, da je rijec jedne osobe jaca od rijeci i misljenja vecine navijaca, ma kakvo god to misljenje bilo, ispravno il pogresno, onda sto se mene tice klub se vec sutra moze i ugasiti.DamirT je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:00Eto Aco i ostali, sad spasavajte klub debili...Nezvanicno: Skupstina Slobode usvojila je vecinski neopozivu ostavku Senada Mijkanovica, iako je to samo po sebi tragikomicno, s obzirom da je ostavka neopoziva. Jedino o čemu su zapravo mogli glasati, da li pojedinci sami sebe razduzuju iz Skupstine, sto je bio i uslov za povratak Senada Mijkanovica.
Aco, Buljavi i ostali sprcim vam sve zensko u familiji. Za lijeka ne imali para smradovi.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Davidoffgold
- Kontakt:
Pa sta ako se snjima sjednica ? Onaj ko nema sta da krije se ne boji
Une vie honorable est une vie éternelle
-
- Kontakt:
Ma ako bude kako su ovi planirali, distancirat se od kluba svi kolektivno, dok neko ne pokrene neku iskrenu borbu za klub.DamirT je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:08Bas tako. Takodjer i neka Fukare vise ne pisu ona debilna saopstenja, posto ocigledno nece nista da poduzmu da ih vise ne pisu tj, da otjeraju gamad, a pogotovo jer su ih popisali (vjerovatno) drugi puta u par mjeseci. Uticaj imaju kao i prosjecan stanovnik Tuzle koji uopste ne prati fudbal, a kamoli Slobodu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:05Ako se desi ovo, drugi put u kratkom vremenskom periodu, da je rijec jedne osobe jaca od rijeci i misljenja vecine navijaca, ma kakvo god to misljenje bilo, ispravno il pogresno, onda sto se mene tice klub se vec sutra moze i ugasiti.
Aco, Buljavi i ostali sprcim vam sve zensko u familiji. Za lijeka ne imali para smradovi.
Tad stojim na raspolaganju i tu sam.
Rezultatski i bilo kako vise ovakva Sloboda me ne zanima.
Jer sto treba meni da dajem svoje zdravlje prvenstveno, a zatim vrijeme i pare za klub, a onda dodje neki drkadzija aco, koji je sve manje na Tusnju, jer ima on bitnijih obaveza od Slobode i odlucuje o klubu kako mu se digne qrc, jer lafo on ima viziju i jedini je pametan.
Propali mu oni svi raspali lokali do sutra aBd.
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.